Dárek

Pokec. Možnost prvního představení se na fóru.

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa

MARIS
moderátor
Reputace: 5
Kontaktovat uživatele:

Dárek

Příspěvekod MARIS » ned úno 27, 2011 5:11 pm

Ahoj všeci.
Co se mě v pátek přihodilo.Měl jsem avízo,že v pátek mě má přijít před měsícem objednané zboží (hodinky).Kolem desáté zvoní pošťačka,Mám pro vás doporučené psaní.Otevřu a pošťačka mě podává úhledně zabalený balíček,na svou velikost poměrně těžký.Jéžiši,ty hodinky jsou ale těžké.A nic neplatím.To je zajímavé.Pokouším se rozluštit naškrábanou adresu odesílatele a zase zvonek zespodu(bydlím v paneláku ve čtverce).Mám tady pro vás dobírku za 414 Kč.Ano,prosím,čtvrté patro.Za chvíli je u dveří další,tentokrát větší balík,zaplatím a teď co dřív?Nejdříve tedy větší.Ano,je tam vše co bylo objednáno,plus další nabídka vhodná pro moji lepší polovičku.No nekupte to za pouhých 59Kč. :lol:
A teď ten malý,těžký balíček.Opatrně rozbaluji a je to venku.Krásné pouzdro z ušlechtilého dřeva (tipuji ořech),na víku vsazená zlatě se třpytící kotva.Otvírám a nádheraˇ.Stříbrná,loďmistrovská píšťalka a pravý jachtařský nůž.Pane bože,za celých padesát let co jachtám,jsem se na něj jaksi nezmohl.Nádherný dárek,jsem z toho trochu naměkko. :cry:
Vevnitř věnování,ale od koho.kdo je ten dárce,a za co jsem si zasloužil tak nádherný a i drahý dárek?
A tak tedy děkuji,děkuji moc tomu nebo těm,od koho jsem dárek obdržel.Udělali jste mě velkou radost.
MARIS
Anonym
účet uživatele zrušen
Reputace: 159

Příspěvekod Anonym » ned úno 27, 2011 7:06 pm

No, já jsem na tom stejně... :?
Po víkendu v Práglu, doma tatík (co nám hlídal psa) předává balíček. Prý od švagra. Volám švagrovi do Hradce a on o ničem neví.... :shock:

Takže pokud to je výsledkem nějakých pletich, spiknutí až kontrarevoluce, tak tisíceré díky!!!
Když jsem se vždy díval na podobné KRÁSNÉ jachtařské nože, vždy jsem si řekl ten bych chtěl. Ale hned vzápětí - šak se bez něj obejdeš. Prostě věc která se člověku líbí, ale ostýchá se ji koupit. Teď to mám tedy vyřešené a ještě jednou, díky.

:good: :good: :good:
Obrázek
Pepa
moderátor
Reputace: 24

Příspěvekod Pepa » ned úno 27, 2011 7:24 pm

Skoro stejnou příhodu, jsem zažil tento pátek i já.
Podobnost krabičky a obsahu nebude zřejmě čistě náhodná.
Krásný nápis v krabičce
Save Our Souls, Pepa ....zachraň naše duše Pepo....SOS
Budu se snažit.
Musím říci, že mne ten dárek moc potěšil.
Když si na vás vzpomene někdo, kdo nemusí, zdá se svět o trochu hezčí
a něco pohladí po duši.
Takových okamžiků se dnes nějak nedostává.
Přeji vám, aby jste si co nejčastěji, stejně hezké pocity odnášeli z těchto stránek.
Opravdu moc a moc děkuji.

Pepa
alffa
Site building team
Reputace: 2

Re: Dárek

Příspěvekod alffa » ned úno 27, 2011 7:26 pm

MARIS píše:A tak tedy děkuji,děkuji moc tomu nebo těm,od koho jsem dárek obdržel.Udělali jste mě velkou radost.
MARIS

Také jsem dostal v pátek (poštou raní), tajemný balíček.
Žádné hodinky jsem neobjednal, tak když se na mě dobývala pošťačka, tipoval jsem zas nějakou složenku ... :gun:
Radost jsem měl tedy hned dvakrát. Nic jsem neplatil, a ještě dárek.

Říká se "DAROVANÉMU KONI, NA ZUBY NEKOUKEJ". No, nevydržel jsem to.
Zde nožík:
Obrázek
Ten nůž má vše, co muže yachtař potřebovat. Žádný zbytečný cingrlátka.
Šikovná věcička. :good:

Tak "bocmanská píštala", Maris, jo? Aha. Já měl zato, že je to vábnička na delfíny. :)
Už se těším, jak si zahvízdám na posádku. :D
I já jsem hluboce dojat. Fakt :!:
Žádám pachatele. Aby se přiznal dobrovolně. Vzdejte se, nic se vám nestane. Jinak to bude horšíííí . ;)
alffa
Ozzie
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 42

Příspěvekod Ozzie » pon úno 28, 2011 9:27 am

ježišmarja, veď ten nožík nemá vývrtku!
jerryx
Site Admin
Reputace: 87

Příspěvekod jerryx » pon úno 28, 2011 10:17 am

ja se tez pripojuji k dikum :-)
dekuji moc vsem, co se na tomto spiknuti podileli, opravdu to potesilo :good:

jen musim pokarat sve kolegy - ja si to vyzvednul az dnes a vy jste mi to tady vykecali ... :whist:
Libor
bez hodnocení
Reputace: 192
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » pon úno 28, 2011 10:29 am

Jak jsi věděl že něco dostaneš... :whist:
MARIS
moderátor
Reputace: 5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod MARIS » pon úno 28, 2011 10:46 am

Kdo pozdě chodí.......bývá obyčejně poslední :crazy:
marks
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 33

Příspěvekod marks » pon úno 28, 2011 12:30 pm

Milý týme jachting.info, to co jste obdrželi je výsledek několikaletého uzavřeného topicu ;). Dohoda vznikla velmi rychle, jen se nám dárky na chvilku zasekly ve výrobě a podrobnosti se dozvíte víte kde. Téma je již tedy veřejné, jeryxi otevři to prosím bez mazání, jestli se u toho pobavíte nevím, ale není co skrývat a smazat se to pak může klidně celé. Velkých díků není třeba, naopak někteří z nás Vám prostě chtěli vyjádřit díky za tyto stránky nějakou hmotnější formou. Mějte krásný den,mára
smike
moderátor
Reputace: 18

Příspěvekod smike » pon úno 28, 2011 12:47 pm

mno, v pátek ve schránce nacházím od pošťačky papír o uložení zásilky, že prý mě nezastihla.
Z odesílací pošty nic nečekám :? , takže nespěchám a nechám na pondělí až bude pošta při cestě...
V neděli čtu toto vlákno, říkám si "že by také.." a lehce se těším. :oops:
mno, a dneska: nezbývá než poděkovat, fakt...
Libor
bez hodnocení
Reputace: 192
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » pon úno 28, 2011 8:43 pm

Sluší se abych taky poděkoval. DĚKUJI všem, kteří se na tomto dárku jakkoliv podíleli.

Moc milá pozornost, příjemné překvapení a hlavně pro mě mooooc pěkná památka.

A abyste si všichni ti bezejmenní dárci (nic podle čeho bych mohl identifikovat nebylo přiloženo) také trochu užili, přidám veselou historku..z natáčení:
(redakčně kráceno...)

tak tedy, bylo nebylo ...á to byla jiná pohádka.

Tedy od začátku.

Celé vlákno jsem zcela pustil už z hlavy, myslím to mě přístupné, na to další jsem se ani nedíval, protože se mi ani nezobrazovali nové příspěvky v něm...a nebylo tedy ani na očích. Někdy v zápalu jak klikám jedno za druhým se občas objevila bílá stránka s krátkou větou něco jako ...ponechte jim trochu soukromí...aha. A nic. Jdu dál.

Až jednou nedávno mě jeden uživatel tohoto fóra požádal o adresy kolegů z týmu...inu proč ne, znám ho, důvěřuji mu, ale raději jsem předem požádal o souhlas všechny dotyčné.

Tím to celé skončilo.

Na čas.

A pak najednou nějaká nová aktivita ve vlákně. Byl jsem pracovně vytížen, takže jsem fórum ani nesledoval. Chodilo jen upozornění o nových příspěvcích. A čekal jsem že tam zase marks napíše +- co již několikrát psal....tedy zase nějaký odklad atd. Tedy to počká.

V sobotu jsem se potkal s Baharisem na výstavě, něco jsme povykládali a druhý den mám od něj zprávu v mobilu (pořád jsem byl na výstavě), že mu přišel nějaký balíček a jestli o tom něco nevím. Co jsem mohl asi tak vědět....

A pak tu bylo toto vlákno ....koukám jak (u nás se říká hledím)....hmmm pěkné to věcičky, dárečky, všeci děkují, další se přidávají, logiku v tom ale nevidím. No nic našel se nějaký nový sponzor a rozhodl se udělat všem zdějším jachtařům radost... :D

Dneska přišlo poštou opět toho více (pořád mám nějakou poštu a nyní ještě násobenou přihláškami na kurz, což mi připomnělo jeden nedodělaný rest, snad mi adepti prominou). Mezi zásilkami i malý balíček, doporučených dokladů jsem podepisoval více, tak jsem tomu ani nevěnoval pozornost. Byl jsem v jednom kole, dnes jsem musel připravit a odeslat hodně zásilek eshopu.

I tak se stalo, že balíček zůstal na stole do včera, přesněji do asi 6 hodiny.

Žena přišla z práce, povídáme u stolu, já při tom vypisuji nějakou objednávku na zítra a ona povídá,
"...tady máš nějaký balíček" "Co ti kdo posílá?"
Nevím, ještě jsem neměl čas se podívat...
Tady je že odesílatel je Marek M.....
Hmmm
....to je náš zákazník. Má celkem doboru paměť.
Je.
To bude asi něco vráceného....nějaká reklamace :(
Možná, asi jo.

Rozbaluje místo mě, protože ještě nejsem hotový. První balící papír, potom krabička..

Říkám, ale v takové krabiččce jsem nic neposílal, nepamatuji si že by...

V krabičce zabalený dárek. Evidentně pečlivě balený....začínám tušit, ale nic neříkám.

Pak se objeví nádherná krabička s kotvou. Vidím jak se ji v tváři objevuje něco mezi překvapením a úsměvem.

Tak tohle není reklamce hlesneme skoro současně....

Je to dárek.

Otevřeme a co jsme uviděli, jste již viděli v příspěvcích výše.
Podává mi to tak abych viděl to nádherné věnování -> Save Our Souls, Libore
, což se dá v této souvislosti a při této příležitosti vysvětlit několika způsoby, jeden přílehávý si pro sebe vybírám...... (mimochodem autora tohoto nápadu bych rád poznal).

Kochám se, hraji si s nožem.Není to vreckový nožík, ale poslouží i jako vreckový. Prohlížím ho ze všech stran, bocmanskou píšťalku také. Zkouším ji a to jsem neměl dělat.....funguje, a dobře. Naši psi (žijí s námi) vystřelí jako by je na nože bral a spustí tak hlasitě, že není slova slyšet. Naštěstí to trvá jen krátce.

Prohlédnuto, uloženo na čestném místě ...Slza by skápla...kluci (a holky...snad taky, nečetl jsem Vaši domluvu, to budu muset nechat na dlouhé zimní večery) si na nás vzpomněli a chtěli udělat radost. To se Vám tedy povedlo. :good:

To bylo pěkné. A to je konec historky....

Sdělená radost, dvojnásobná radost. Já taky druhým rád dělám radost (...občas) ;)

Tedy ještě jednou díky a máte to u mě :whist:

A vzkaz kolegům: překvapení mohlo být u nás ještě větší kdyby jste to hned za tepla tady nevytroubili.... :gun:
deko
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 0

Příspěvekod deko » pon úno 28, 2011 9:11 pm

Ozzie píše:ježišmarja, veď ten nožík nemá vývrtku!

spravni namornici ju nepotrebuju, lebo piju rum :lol:
vilma
moderátor
Reputace: 46

Příspěvekod vilma » pon úno 28, 2011 9:32 pm

Tak konečně se můžu přidat taky,
moc děkuju, nožík, píšťalka i ta krabička jsou prostě krásné, nádherné kousky,
obdarování jako takové mi udělalo velikánskou radost !!!

Zpět na