Sluší se abych taky poděkoval. DĚKUJI všem, kteří se na tomto dárku jakkoliv podíleli.
Moc milá pozornost, příjemné překvapení a hlavně pro mě mooooc pěkná památka.
A abyste si všichni ti bezejmenní dárci (nic podle čeho bych mohl identifikovat nebylo přiloženo) také trochu užili, přidám veselou historku..z natáčení:
(redakčně kráceno...)
tak tedy, bylo nebylo ...á to byla jiná pohádka.
Tedy od začátku.
Celé vlákno jsem zcela pustil už z hlavy, myslím to mě přístupné, na to další jsem se ani nedíval, protože se mi ani nezobrazovali nové příspěvky v něm...a nebylo tedy ani na očích. Někdy v zápalu jak klikám jedno za druhým se občas objevila bílá stránka s krátkou větou něco jako ...ponechte jim trochu soukromí...aha. A nic. Jdu dál.
Až jednou nedávno mě jeden uživatel tohoto fóra požádal o adresy kolegů z týmu...inu proč ne, znám ho, důvěřuji mu, ale raději jsem předem požádal o souhlas všechny dotyčné.
Tím to celé skončilo.
Na čas.
A pak najednou nějaká nová aktivita ve vlákně. Byl jsem pracovně vytížen, takže jsem fórum ani nesledoval. Chodilo jen upozornění o nových příspěvcích. A čekal jsem že tam zase marks napíše +- co již několikrát psal....tedy zase nějaký odklad atd. Tedy to počká.
V sobotu jsem se potkal s Baharisem na výstavě, něco jsme povykládali a druhý den mám od něj zprávu v mobilu (pořád jsem byl na výstavě), že mu přišel nějaký balíček a jestli o tom něco nevím. Co jsem mohl asi tak vědět....
A pak tu bylo toto vlákno ....koukám jak (u nás se říká hledím)....hmmm pěkné to věcičky, dárečky, všeci děkují, další se přidávají, logiku v tom ale nevidím. No nic našel se nějaký nový sponzor a rozhodl se udělat všem zdějším jachtařům radost...
Dneska přišlo poštou opět toho více (pořád mám nějakou poštu a nyní ještě násobenou přihláškami na kurz, což mi připomnělo jeden nedodělaný rest, snad mi adepti prominou). Mezi zásilkami i malý balíček, doporučených dokladů jsem podepisoval více, tak jsem tomu ani nevěnoval pozornost. Byl jsem v jednom kole, dnes jsem musel připravit a odeslat hodně zásilek eshopu.
I tak se stalo, že balíček zůstal na stole do včera, přesněji do asi 6 hodiny.
Žena přišla z práce, povídáme u stolu, já při tom vypisuji nějakou objednávku na zítra a ona povídá,
"...tady máš nějaký balíček" "Co ti kdo posílá?"
Nevím, ještě jsem neměl čas se podívat...
Tady je že odesílatel je Marek M.....
Hmmm
....to je náš zákazník. Má celkem doboru paměť.
Je.
To bude asi něco vráceného....nějaká reklamace
Možná, asi jo.
Rozbaluje místo mě, protože ještě nejsem hotový. První balící papír, potom krabička..
Říkám, ale v takové krabiččce jsem nic neposílal, nepamatuji si že by...
V krabičce zabalený dárek. Evidentně pečlivě balený....začínám tušit, ale nic neříkám.
Pak se objeví nádherná krabička s kotvou. Vidím jak se ji v tváři objevuje něco mezi překvapením a úsměvem.
Tak tohle není reklamce hlesneme skoro současně....
Je to dárek.
Otevřeme a co jsme uviděli, jste již viděli v příspěvcích výše.
Podává mi to tak abych viděl to nádherné věnování ->
Save Our Souls, Libore
, což se dá v této souvislosti a při této příležitosti vysvětlit několika způsoby, jeden přílehávý si pro sebe vybírám...... (mimochodem autora tohoto nápadu bych rád poznal).
Kochám se, hraji si s nožem.Není to vreckový nožík, ale poslouží i jako vreckový. Prohlížím ho ze všech stran, bocmanskou píšťalku také. Zkouším ji a to jsem neměl dělat.....funguje, a dobře. Naši psi (žijí s námi) vystřelí jako by je na nože bral a spustí tak hlasitě, že není slova slyšet. Naštěstí to trvá jen krátce.
Prohlédnuto, uloženo na čestném místě ...Slza by skápla...kluci (a holky...snad taky, nečetl jsem Vaši domluvu, to budu muset nechat na dlouhé zimní večery) si na nás vzpomněli a chtěli udělat radost. To se Vám tedy povedlo.
To bylo pěkné. A to je konec historky....
Sdělená radost, dvojnásobná radost. Já taky druhým rád dělám radost (...občas)
Tedy ještě jednou díky a máte to u mě
A vzkaz kolegům: překvapení mohlo být u nás ještě větší kdyby jste to hned za tepla tady nevytroubili....