zkoušky na chorvatské papíry
Moderátoři: MARIS, Pepa, windward, vilma
-
- nováček na fóru
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: zkoušky na chorvatské papíry
mirko píše:Přihláška ve vyšším rozlišení (jpg, 600 kB)
Díky za přílohu. Ulehčil jsi mnoha začátečníkům hledání. Ty už zkoušku máš za sebou nebo tě čeká?
- mirko
- návštěvník fóra
- Reputace: 6
Mám jí za sebou (10.7. 2019)
Ahoj. Můžete prosím poradit kde udělat zkoušku na voditělja brodica A v lokaci Makarská či nejblíže a nebo případně kde hledat informace o místech konání zkoušek v HR?
Opravdu prohledávám internet ,ale nemohu to zjistit.
Díky
Opravdu prohledávám internet ,ale nemohu to zjistit.
Díky
Najbližšie k Makarskej bude asi SPLIT. https://mmpi.gov.hr/more-86/lucke-kapetanije-102/102 Termíny na internete nie sú, mávajú vylepené priamo na kapitanáte, napr. v Zadare sa robia v sezóne každú stredu a piatok (okrem sviatkov) od 15.00. Ráno si treba prísť zobrať prihlášku, kúpiť kolky, zaplatiť, doniesť foto a od tretej sú skúšky.
- Ozzie
- zkušený harcovník
- Reputace: 37
Tak ako píše Hado. Bude to v Splite.
Tu sú všetky Lučke kapetanije:
https://mmpi.gov.hr/more-86/lucke-kapetanije-102/102
Majú kancelárie v prístavoch (klik na mesto)ale skúšky sa dajú robiť iba na horeuvedených. Sú tam aj kontakty, tak sa opýtaj.
Ja som robil v Šibeniku. Deň predtým v Rogoznici na kapitanáte my dali tlačivo na prihlásenie, poradili aké fotky, kolky mám mať.
V Šibeniku (tuším utorok) o 11:00 som sa prihlásil a skúšky boli o 14:00. Ale všade je to inakšie.
Keď sa nato budeš pripravovať, nechceš urobiť radšej "B" ? Je to trošku drahšie a tú navigáciu sa priučíš.
Tu sú všetky Lučke kapetanije:
https://mmpi.gov.hr/more-86/lucke-kapetanije-102/102
Majú kancelárie v prístavoch (klik na mesto)ale skúšky sa dajú robiť iba na horeuvedených. Sú tam aj kontakty, tak sa opýtaj.
Ja som robil v Šibeniku. Deň predtým v Rogoznici na kapitanáte my dali tlačivo na prihlásenie, poradili aké fotky, kolky mám mať.
V Šibeniku (tuším utorok) o 11:00 som sa prihlásil a skúšky boli o 14:00. Ale všade je to inakšie.
Keď sa nato budeš pripravovať, nechceš urobiť radšej "B" ? Je to trošku drahšie a tú navigáciu sa priučíš.
Díky za info
Ta Ploče by mohla být klidnější a mám to stejně jako Split.
Já nemám velké ambice a vlastně jen chci mít klid když se plácám na 3,3m nafukováku u břehu. Zítra se jdu mrknout jestli jsou ještě termíny zde v Praze a pak se rozhodnu.
Díky
Ta Ploče by mohla být klidnější a mám to stejně jako Split.
Já nemám velké ambice a vlastně jen chci mít klid když se plácám na 3,3m nafukováku u břehu. Zítra se jdu mrknout jestli jsou ještě termíny zde v Praze a pak se rozhodnu.
Díky