NAVTEX NA MOBIL PRO OBLAST JADRANU
Moderátoři: Pepa, smike, vilma
- hanes
- návštěvník fóra
- Reputace: 1
Jenom bych doplnil ty APN dle t-mobile.hr
Pristupne točke (APN) putem GPRS-a
www.htgprs.hr za WAP
mms.htgprs za MMS
web.htgprs za internet
A odkaz na stránku s popisem nastavení pro WinXP když používáte foun jako modem
http://www.t-mobile.hr/postavke.asp?pol ... ternet.htm
Pristupne točke (APN) putem GPRS-a
www.htgprs.hr za WAP
mms.htgprs za MMS
web.htgprs za internet
A odkaz na stránku s popisem nastavení pro WinXP když používáte foun jako modem
http://www.t-mobile.hr/postavke.asp?pol ... ternet.htm
- richardm
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
zdravím všechny, zachytil jsem zde komunkaci na téma příjmových schopností WIB2D z důvodu vestavěné feritové antény. Také jsem měl, ve srovnání s klasickou anténou, strach z dosahu. Takže jsem to prubnul a tady je výsledek posbíraný za poslední 3 dny (noci), a musím také říct že to co jsem stáhl se vše podařilo v Čenkovicích - "horské" středisko u Jablonného nad Orlicí. A do krabičky byl zapojen jako pomocná anténa USB kabel (dodaný s přístrojem). Přijal jsem navigační, vyhledívací, ledovcové a předpovědní zprávy (celkem 75) z těchto vysílačů:
L-Rogoland Norsko
J-Karlskoga Švédsko
Q- Split
M-Ostend Belgie
D-Istanbul
P-Netherlands coaterguard
R-Rome It.
V-Augusta It
S-Pinnerberg Germ.
S ohledem na vzdálenost vysílačů funce feritové antény, v našem členitém terénu, vůbec nevypadá špatně... Co myslíte?
Jinak mašinku jsem dostal na dobírku za 390 EUR, včetně poštovného.
richard.mraz@seznam.cz.
L-Rogoland Norsko
J-Karlskoga Švédsko
Q- Split
M-Ostend Belgie
D-Istanbul
P-Netherlands coaterguard
R-Rome It.
V-Augusta It
S-Pinnerberg Germ.
S ohledem na vzdálenost vysílačů funce feritové antény, v našem členitém terénu, vůbec nevypadá špatně... Co myslíte?
Jinak mašinku jsem dostal na dobírku za 390 EUR, včetně poštovného.
richard.mraz@seznam.cz.
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
Toto vypadá pro nadcházející sezńu zajimavě, myslím, že těm systémům placeným (první příspěvěk) už pšenka moc nepokvete.
Předpověd počasí pro jaderské pobreží
Během vašeho pobytu v Chorvatsku vám bude síť Vip nabízet aktuální předpověď počasí pro jaderské pobřeží.
Každy večer (mezi 18. a 20. hodinou) obdržíte bezplatnou zprávu SMS s informacemi o počasí pro následující den.
Službu lze aktivovat dvěma způsoby:
Možnost 1: Můžete jednoduše odpovědět na uvítací zprávu SMS, kterou obdržíte při přepnutí do sítě Vip (stačí prázdná zpráva).
Možnost 2: Odešlete prázdnou zprávu SMS na číslo 0038591702233 a služba se aktivuje.
Služba je dostupná do 30.09.
Další informace o nabízených službách i v češtině získáte na stránkách chorvatského operátora VIP http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=27039226#adria
Předpověd počasí pro jaderské pobreží
Během vašeho pobytu v Chorvatsku vám bude síť Vip nabízet aktuální předpověď počasí pro jaderské pobřeží.
Každy večer (mezi 18. a 20. hodinou) obdržíte bezplatnou zprávu SMS s informacemi o počasí pro následující den.
Službu lze aktivovat dvěma způsoby:
Možnost 1: Můžete jednoduše odpovědět na uvítací zprávu SMS, kterou obdržíte při přepnutí do sítě Vip (stačí prázdná zpráva).
Možnost 2: Odešlete prázdnou zprávu SMS na číslo 0038591702233 a služba se aktivuje.
Služba je dostupná do 30.09.
Další informace o nabízených službách i v češtině získáte na stránkách chorvatského operátora VIP http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=27039226#adria
- JardaF
- zkušený harcovník
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, oprašuju téma, máte někdo zkušenosti s navtexem na mobil z www.navtex.cz?
- mirinekk
- aktívní jachtař
Baharis píše:Mě tuto službu (večerní SMS s Prognoze pomorci) poskytuje můj dodavatel lodí už co pamatuji. Nějakých sedm osm let. A všem, kdo si přes něj berou lodě.
Myslíš YACHTNET, nebo přímo charter? A musíš si tu službu u nich nějak objednat, nebo to posílájí automaticky na mobil, který máš uvedený v objednávce?