Příspěvekod frog » pát črc 06, 2007 12:03 pm
Na katamaranu mám asi 700mil zkušeností na severním moři.
Jednalo se o typ Pahi 31 od konstruktéra Jamese Wharrama. Jde tedy o kat stavitelný doma, čistě turistickou záležitost, ale přesto při slušným větru u Portland Billu nám naskočilo 16kN na logu. Ale nedělejte si ale iluze o jízdě na hraně - jeden trup ve vzduchu, posádka visící na bortu, adrenalin stříká proudem. Celá plavba se odehrávala v pohodě za jakéhokoli stavu větru - dalo se vařit i péct na vařiči, který nebyl v závěsu. Možná trochu problémem bylo předozadní kolíbání, což ale vychází ze specifické konstrukce tohoto katu(kdo chce, najde si obrázky, nebo si zaskočí do Podolí).
Bezpečnost vychází z dostatečné šířky katu a z toho, že konstruktér záměrně poddimenzoval plochu plachet(a i přesto to slušně jede) ergo, malá síla na páce stěžně, která by kat převrátila. Což ovšem nemohu tvrdit o velkých vlnách, nicméně pro ilustraci - při korespondenci s J. Wharamem, jsem mimo jiné toto zmínil a opovědí mi bylo, že on sám plul se svou rodinou, na PODZIM!! z Anglie na Island a zpět.
Podotýkám, že se jedná o mou zkušenost z konkrétní lodí, na jiném katu jsem nejel. Předpokládám, že ale i ostatní konstruktéři cruisingových katů mají v hlavě rozum a vědí, že pokud by prosáklo, že se jejich konstrukce lámou nebo převrací moc kšeftů by s plánama neudělali.
pár připomínek pro terru.
Volvo Ocean Race se nejezdí na katamaranech ale na lodích W60 jednotrupkách s hlubokým kýlem a balastní bombou.
Kat, který jsi přiložila na obrázku je s největší pravděpodností 30stopý dayracer, který slouží k závodění v chráněných vodách, jde o přeplachtěnou karbonovou bestii, kterou posádky záměrně vedou na hranici převrhnutí, jednak kvůli rychlosti, jednak kvůli divácké atraktivitě(protože jen naše televize ignorují jachting). Pokud se převrátí a to se stává, jsou u něj v cukuletu asistenční lodě a ty ho odvlečou nebo rovnou obrátí.
Lagoon je možná esteticky zajímavá loď, možná se v ní i dobře bydlí, ale dost pochybuju o jeho plavebních vlastnostech - vysoký volný bok obou trupů a k tomu ještě bridgedeck velikosti paneláku (ovšem nezkoušel jsem, nemusím mít pravdu)