4 tk Honda 5hp - jo ?
Moderátoři: Pepa, david, vilma
- PEPO
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 13
Ide kríza .
Musí mi stačiť aj to čo mám.Investovať musím skôr do vybavenia a do toho čo nevyhnutne potrebujem .
Už som rozhodnutý že tých cca 400 eur do dialkového na ten moterček investujem .
A ozaj.
Nevie niekto poradiť čo môže byť zlé??
V spodnej časti nohy ako je nasávanie vody,tak sú tam ešte nejaké nedefinované dierky z ktorých mi sem tam slizí olej.Podla všetkého to je prevodový.Aj som to už chcel rozobrať že si gufero-ved snád iná závada tam byť nemôže vymením aj sám.No len nejako som nevedel dať dalo tú čas dolu .
Musí mi stačiť aj to čo mám.Investovať musím skôr do vybavenia a do toho čo nevyhnutne potrebujem .
Už som rozhodnutý že tých cca 400 eur do dialkového na ten moterček investujem .
A ozaj.
Nevie niekto poradiť čo môže byť zlé??
V spodnej časti nohy ako je nasávanie vody,tak sú tam ešte nejaké nedefinované dierky z ktorých mi sem tam slizí olej.Podla všetkého to je prevodový.Aj som to už chcel rozobrať že si gufero-ved snád iná závada tam byť nemôže vymením aj sám.No len nejako som nevedel dať dalo tú čas dolu .
- PEPO
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 13
Ozzie píše:To Pepo: gratulujem k Tvojej loďke. S tou 5 HP Hondou si velké starosti nerob, lebo za chvíľu bude preradená do zálohy. Dlho Vás nebude baviť pomalá plavba. Na tú loď treba minimálne 40HP. Aj zo silným motorom sa dá ísť tichúčko a pomali
No tak mne to nedalo a predvčerom ked bolo nádherné počasie som to išiel skúsiť ako sa tam bude tváriť tá moja Hondička
[flash width=250 height=250]http://img27.imageshack.us/img27/7397/dscn1113y.jpg[/flash]
- fishmaster
- aktívní jachtař
- Reputace: 0
To je ale úplně normální.Nevím jestli to dělá každá loď.Měl jsem zatím všechny s skluzovým tvarem.Jak je to s plachtou to nevím.Každopádně mám přes zimu v plánu nějaké předělávky a tak přemístím zátěž dopředu.Dám tam nádrž na vodu,baterky,benzín,atd.Ona ta skluzovka začne při zátěži potápět zadek a hrnout vodu před sebou.Třeba by pomohly stabilizační klapky na záď aby se zadek nadzvednul.Ovšem nevím jak pomůžou ve výtlačným režimu.Nejlepší bude to přemístění zátěže.
- fishmaster
- aktívní jachtař
- fishmaster
- aktívní jachtař
- tataS
- zkušený harcovník
- Reputace: 4
to PEPO: možné to je. Mezi převodovkou a vodní pumpou je prostor s distanční trubkou a nahoře té převodovky je simering. Jako tady:
http://www.yamaha-motor.com/partviewer/ ... ARD_MOTORS)/LOWER_CASING_DRIVE_1_(F6AMSH_-_2008)
http://www.yamaha-motor.com/partviewer/ ... ARD_MOTORS)/LOWER_CASING_DRIVE_1_(F6AMSH_-_2008)
-
- nováček na fóru
Re: 4 tk Honda 5hp - jo ?
Ahoj, mohl by mi někdo poslat foto zapojení motoru na dálku.Na neutrální bych věděl ale odpojení pīny a zapojení plynu asi bez návodu nedám.K motoru mám sadu od výrobce .Pokud je někde návod na zapojení délky na netu tak jsem ho nenašel. Zkusenosti motorem moc nemám. Díky.
- Charlie
- zkušený harcovník
- Reputace: 18
- Kontaktovat uživatele:
Přidám se s dotazem, kdo máte 5HP Hondu udělanou na dálkové ovládání, mohli by jste přidat fotky jak je to udělané? Budu teď jednu na dálku upravovat, už to mám tak nějak v hlavě, ale hodilo by se vidět jak to je v originále. Děkuju
- Charlie
- zkušený harcovník
- Reputace: 18
- Kontaktovat uživatele:
Tak vyřešeno, vyrobil jsem si držák na lanovody řazení a plynu, řazení přichytil k původní páčce a na plyn vytáhl prodlouženou páku skrz dekl ven. Zdá se že to funguje dobře, v neděli to snad vyzkouším na vodě.