bohuzel nam zanechal stary system jeden drobny
problem. a to je duplikace nicku, protoze v novem neni mozno mit stejny nicky rozliseny jen napr. velikosti pisma, dokud se toto nevyresi, tak nelze provest preklopeni dat.
takze na vsechny potizaky
apeluji (pekne prosim
), aby si zvolily novy nick.
je na to zatim dost casu, ale radeji drive nez pozdeji
seznam nicku, kterych se to tyka, v zavorce je pocet stejnych - a nerozlisujte mala a velka pismena - a samozrejme, kdyz jsou treba dva stejne, tak staci jen jeden zmenit
:
Ales (2x),
Bob (2x), Boban (2x), Brona66 (2x),
DAN (3x), Deda (2x), Divizna (2x),
FIDA (2x), Franta (2x),
Honza (2x),
Ivan (2x),
Jan (2x), Janek (2x), JARA (2x), JARDA (2x), Jaro (2x), Jezek (2x), Jirka (2x), JirkaS (2x), JK (2x), John (2x),
Kaca (2x), Karel (2x), Karlos (2x), karol (2x), Kuba (2x), Kully (2x),
Lada (2x), Laku (2x), lcruiser (2x), Libor (2x), Lojza (2x), Lubos (2x), Ludek (2x),
Macek (2x), Marek (2x), Martin (2x), Mates (2x), Mathias (2x), Mato (2x), Mertin (2x), Miki (2x), Milda (2x), Milos (2x), Mirek (2x),
Nemo (2x),
Olda (2x),
Pablo (2x), Pavel (2x), Pepa (2x), Pepao (2x), Pepik (2x), Petr (2x),
Radim (2x), Radko (2x), Radomil (2x), Rady (2x), Robert (2x), Roman (2x), Romik (2x), ROSTA (3x),
Sasanka (2x), Sirius (2x), Standa (2x), Sten (2x),
Tom (2x), Tomas (2x), Tonda (2x), Trib (2x), TUTY (2x),
Venca (2x), Vlado (2x), VLK (2x),
Zdenek (2x),
v pripade, ze se zde vidite a chcete pomoct a nechat si zmenit nick, tak mi sem pisnete zmenu a ja vam ho zmenim.
ze je zmenen poznate tak, ze se pod starym neprihlasite
v pripade, ze toto nebude doreseno do prechodu na nove forum, tak je zmenim sam a dle svych pravidel (cti: momentalniho rozpolozeni
) ... samozrejme prednost pro zachovani stareho nicku budou mit modi
a pak asi dle poctu prispevku nebo stari nicku ... anebo taky jak mi to prijde pod ruku
kdyz si ho nechate sami zmenit, tak mate prece jenom moznost vyberu
zmenene nicky zde i uvedu
dekuji, jx
ps: stejne mam pocit, ze spousta tech zduplikovanych je jeden a ten samy clovek

próóóč !!!