Baharis píše:BTW: Sám jsem se o to částečně přičinil, ale nešlo by "očistit" toto téma a nesouvisející příspěvky dát do nové kategorie "Potápění s přístrojem"?
no, ja ti nevim, ale od ceho mame tady na webu MODERATORY ?

Moderátoři: Pepa, david, vilma
Baharis píše:No moderátoři tu jsou úplně na houby a normálně bych je zrušil. Člověk jim vloží důvěru, těžce si je platí a oni na to vyloženě kašlou.![]()
Jinak to od tebe byla vyložená podpásovka. Já do teď nevěděl, že jsem tu nějaký moderátor a už vůbec né, jestli můžu něco dělat.![]()
Toto fórum je takový samochodný útvar, kde se odbočení od tématu nějak nežere a poklidně si plyne svou cestou. To na ce4you.cz, nebo poi.cz, jen pípneš o něčem jiném a hned dostaneš za ucho. Jednou, v mých začátcích, jsem se celkem dost porafal s jedním moderátorem na ce4you, ale nakonec jsem mu musel dát za pravdu.
Takže: Tvá impertinentní poznámka byla o tom korigování diskuse, nebo snad můžu sám (s Denisem) nějak zahýbat s tématy
Baharis píše:No právě - JSEM MODERÁTOR.
Tíha této odpovědnosti na mě dopadla plnou vahou a já se velitelsky rozhodl, že těchto pár příspěvků až tak nezatíží tento server, zanesený spoustou daleko větších hovadin. Nýbržto pěkně ukazují proč a jak došlo k rozdělení potápění na dva různé směry.
Proto jsem se rozhodl, že tento dokument ponechám, pouze jej zamknu, aby tu už nikdo dál nekecal!!!![]()
![]()
Raději mě na SZ písni, jak mám přesunout určitý příspěvek do jiného, správného topicu.
alffa píše:Rozhodl jsi se jako správný kapitán.
Tvé rozhodnutí ctím.
alffa píše:Jednotlivý příspěvek do stávajícího topicu, bohužel zatím přesunout nejde.
Na to by se musela napsat extra php funkce + příslušný čudlík.
Kdysi jsme to měli na photoshop-foru. No bylo to děláno na míru, naším codérem.
V tomhle já Ti nepomůžu.
Máš ale jdinečnou příležitost napadnot jerryxe, například u "kulatého stolu".
Jako moderátor tam máš přístup a můžeš mu tak vrátit tu "podpásovku"![]()
alffa
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů