Baharis píše:BTW: Sám jsem se o to částečně přičinil , ale nešlo by "očistit" toto téma a nesouvisející příspěvky dát do nové kategorie "Potápění s přístrojem"?
no, ja ti nevim, ale od ceho mame tady na webu MODERATORY ?
Moderátoři: Pepa, david, vilma
Baharis píše:No moderátoři tu jsou úplně na houby a normálně bych je zrušil. Člověk jim vloží důvěru, těžce si je platí a oni na to vyloženě kašlou.
Jinak to od tebe byla vyložená podpásovka. Já do teď nevěděl, že jsem tu nějaký moderátor a už vůbec né, jestli můžu něco dělat.
Toto fórum je takový samochodný útvar, kde se odbočení od tématu nějak nežere a poklidně si plyne svou cestou. To na ce4you.cz, nebo poi.cz, jen pípneš o něčem jiném a hned dostaneš za ucho. Jednou, v mých začátcích, jsem se celkem dost porafal s jedním moderátorem na ce4you, ale nakonec jsem mu musel dát za pravdu.
Takže: Tvá impertinentní poznámka byla o tom korigování diskuse, nebo snad můžu sám (s Denisem) nějak zahýbat s tématy
Baharis píše:No právě - JSEM MODERÁTOR.
Tíha této odpovědnosti na mě dopadla plnou vahou a já se velitelsky rozhodl, že těchto pár příspěvků až tak nezatíží tento server, zanesený spoustou daleko větších hovadin. Nýbržto pěkně ukazují proč a jak došlo k rozdělení potápění na dva různé směry.
Proto jsem se rozhodl, že tento dokument ponechám, pouze jej zamknu, aby tu už nikdo dál nekecal!!!
Raději mě na SZ písni, jak mám přesunout určitý příspěvek do jiného, správného topicu.
alffa píše:Rozhodl jsi se jako správný kapitán.
Tvé rozhodnutí ctím.
alffa píše:Jednotlivý příspěvek do stávajícího topicu, bohužel zatím přesunout nejde.
Na to by se musela napsat extra php funkce + příslušný čudlík.
Kdysi jsme to měli na photoshop-foru. No bylo to děláno na míru, naším codérem.
V tomhle já Ti nepomůžu.
Máš ale jdinečnou příležitost napadnot jerryxe, například u "kulatého stolu".
Jako moderátor tam máš přístup a můžeš mu tak vrátit tu "podpásovku"
alffa
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů