Renovace lukny
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- vlr
- návštěvník fóra

- Reputace: 9
Renovace lukny
Ahoj. Přišla zima, jsou dlouhý večery tak jsem si řekl, že zase něco vylepším na lodi. Dodělal jsem zrovna nový LED osvětlení kajuty a teď je na řadě renovace lukny. V létě mi trochu tekla, tak bych chtěl vyměnit těsnění a přetěsnit plexi. Potřebuju ale poradit, kde sehnat vhodný pryžový profil. Doufal jsem že ho budou mít v Gumexu ale bohužel kužel. Podle počátečního průzkumu je na lukně profil typu pralinka asi 13x10 (dutý) se zámkem pod základnou. Nevíte někdo kde se dá sehnat náhradní?
- mirus
- pravidelný návštěvník

- Reputace: 0
http://okentes.inshop.cz/inshop/shop.asp?kat=44352-0
zkus tady ,možná se něco najde.
zkus tady ,možná se něco najde.
- vlr
- návštěvník fóra

- Reputace: 9
Hledám na fóru a nenacházím. Za to v DE jsem našel http://www.svb.de/index.php?sid=528c548 ... nid=116470.
Lepší by byl ale zdroj v CZ.
Lepší by byl ale zdroj v CZ.
- ficcus
- zkušený harcovník

- Reputace: 43
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj vlr, Musí být se zámkem? Nestačilo by samolepící? Než hledat po e-shopech, zkus v Lišově guma.cz. Třeba tam zajeď a koukni, co mají na prodejně. Mají toho hodně 

Nazdar.
Toto čo píšem je možno úplná blbosť, ale nedávno som v hangári kde mám zazimovanú loď videl starú automatická práčku plnenú zhora. A celkom ma zaujali plniace dvierka - pochrom. oceľ, zámok, pekný dizajn,a pod tým kvalitná guma. Normálne si to celé viem predstaviť ako luknu za lacný peniaz = zadarmo. Teda pre toho komu nevadí hmotnosť a materiál (oceľ = korózia a pod) Ale tá guma pod tým možno...
Vopred sa ospravedlňujem ak píšem hlúposť, ale body sú body.
Maťo.
Toto čo píšem je možno úplná blbosť, ale nedávno som v hangári kde mám zazimovanú loď videl starú automatická práčku plnenú zhora. A celkom ma zaujali plniace dvierka - pochrom. oceľ, zámok, pekný dizajn,a pod tým kvalitná guma. Normálne si to celé viem predstaviť ako luknu za lacný peniaz = zadarmo. Teda pre toho komu nevadí hmotnosť a materiál (oceľ = korózia a pod) Ale tá guma pod tým možno...
Vopred sa ospravedlňujem ak píšem hlúposť, ale body sú body.
Maťo.