Vážení ...
zkouším to i zde:
Blíží se fáze zhotovování interiéru lodi a tak začínám řešit následující:
Mám dřevoobráběcí stroj vyrobený podle časopisu "Urob si sám" - modifikovaný návod vyšel v roce 1977(?) v Alfa n.p. jako samostatný výtisk za 40 Kčs, autoři Tůma a Cafourek. Stroj mám rozložený a není mi jasná funkce některých komponent. A tedy otázka:
Neví někdo, kde sehnat onen návod, čí nemá někdo zkušenost s tímto strojem?
Děkuji ... děkuji ... děkuji
Dřevobráběcí stroj
Moderátoři: MARIS, Pepa, vilma
- Richard
- věčný začátečník
- Reputace: 82
Díky
To, co svým vnitřním zrakem vidíš, milý Alffo, je stroj z čísel 5 až 8 ... pánové pak stroj předělali a vyčůraně vydali nový návod speciálním tiskem (viz výše). (čísla 5 až 8 jsem v antiku sehnal a jsou mi na nic ) Přesto díky!
To Richard
nevím jestli je to tendřevoobráběcí stroj co máš na mysli, protože časopis je někde dobře založen aby se brzy našel a byl po ruce .
Je to ten kotouč.pila, bruska na levém boku, při přidání nádstavců fréza, "soustruh", dlabačka atd.
Jestli ano, mám jej doma a mohl bych pomoci fotkama. Dnes už jej moc nevyužívám, až na nějaké maličkosti, vše mám samostatně kromě té brusky. Jestli bude zájem rád pomohu.
Berty
nevím jestli je to tendřevoobráběcí stroj co máš na mysli, protože časopis je někde dobře založen aby se brzy našel a byl po ruce .
Je to ten kotouč.pila, bruska na levém boku, při přidání nádstavců fréza, "soustruh", dlabačka atd.
Jestli ano, mám jej doma a mohl bych pomoci fotkama. Dnes už jej moc nevyužívám, až na nějaké maličkosti, vše mám samostatně kromě té brusky. Jestli bude zájem rád pomohu.
Berty
- pecho
- aktívní jachtař
- Reputace: 0
univerz. stroj
něco takového vyráběl TOS Svitavy, UDS 1 to bylo na stůl a pak UDS 2 to už byl větší. Jinak abych neutíkal od tématu, někde jsem koupil na inzerát na několika CD v podstatě všechny ročníky UDSS. Takže bych to potřeboval naspecifikovat a zkusím to stáhnout a poslat. Zdraví Pecho