To jerryx: Tak pánové a máte mně tady... Původně jsem si říkala, že to bude téma pro mně. Pak jsem jej četla s otevřenou pusinkou a nestačila se divit.
Tak něco řeknu. Osobně coby ženská bych mezi dalšíma 7 být nechtěla. Max 4, 7 je moc. Mezi 7 chlapy je fajn...

. Výhoda, plavby ženskejch.. V maríně baby nejvíc machrujou a to jen díky tomu, že jsou něžné pohlaví a tak pánové vždycky rádi pomůžou, i když se jim moc nechce. To mam vyzkoušený
Vydání zákazu koupání beru. Sprchování maximálně v maríně, když jsi na proudu nebo ve sprchách - takže taky v maríně. Btw. znám pány, kteří se sprchují i na lodi každý den večer než jdou spinkat a taky když vylejzají z vody - sprcha na zrcadle. Moc fajn. My měli ještě padesátilitrovej kanystr na vodu, takže na pití jsme neměli tu, která nám tekla z kohoutku - což je určitě velká výhoda.
Fén. No, přece nejedete na jachtění s nějakou modelkou... Holka, která se bojí, že si zlomí nehet nemá co na jachtě dělat - alespoň já bych jí minimálně nevzala z mola v nejhorším bych jí nechala v další maríně.
Lepší fén, než je vítr na lodi neseženeš. Já jsem ho na plavbě ani snad neměla...
Ještě to pročtu a budu postupně reagovat, tohle je jen tak okrajově...