to Maris : Předsedo, nebuď hamoun, 60:40.....zdražíme vlajky a oškubnem Libora. Padesátka z kousku pro něj je moc! Vždyť nemá žádnou funkci ! Tak co by chtěl. Na řadové členstvo musí být přísnost!!!
Pro tebe se najdou i jiný trafiky ve kterých já ostrouhám, leda že bys mě vzal do party....
to jerryx : chybí ti tam ...."a nikdy jinak".... a máš po autorskejch právech, vychytrálku. Jsem svědek že to vymyslel předseda!
to all : S příspěvkama to mám vymyšlený:
1) se členstvu s lítostí oznamuje, že s ohledem na zvyšující se ceny ropy jakož i energií vůbec, bohužel vlajky podražily na 170 Kč za kousek.
2) člen = každý účastník fóra.
3) všichni členové ve věku pod 50 let platí do klubové pokladny DOBROVOLNÝ příspěvek ve výši minimálně 1200 Kč ročně, splatný nejpozději při prvním kliknutí na web, přičemž z důvodu nedostatečných životních zkušeností postrádají jakákoli práva.
4) ostatní, plnoprávné členstvo, má slevu a platí POVINNĚ pouhých 100 Kč měsíčně a má právo předsedovi, pokladníkovi, jakož i ostatním členům budoucího výboru vařit kávu a přinášet i jiná občerstvení. Pochopitelně na vlastní náklady!
5) povinností VŠECH členů je při každé plavbě vystavit pod levým sálingem klubovou vlajku. Vzhledem k jejich nevalné kvalitě a tím pádem hrozící ztrátě se veškerému členstvu důrazně doporučuje si zakoupiti vlajky minimálně dvě!!! Porušení této povinnosti se trestá pokutou 500 eu ve prospěch klubové pokladny (práskači náleží 10%).
Schopnej pokladník, viď předsedo.
Wlady