1thais píše:... Jen jsem chtěla říct,že velmi mnoho důchodců by rádo s vámi dis¨,ale vzhledem k tomu,že jsou spořivci a někdy i musí být(vzhledem k jejich příjmům)tak si o nějakém připojení a nákupu PC muhou nechat zdát.Další důvod je že neznají klávesnici ani nikdy nepracovali na PC.Ale už slyším vaše hlasy,že jim to může někdo platit,nebo jako Karásek si šetřit z důchodu(když on si našetřil na plavbu kolem světa). Nemůže, jsem na MD.Ale může táta chodit k nám a já ho vše naučím(to je fakt)
uznavam, ze ne vzdy to je jednoduche (a vubec nemusi jit o duchodce) co se tyce porizovani,
nicmene se da pc sehnat uz dost levne

... a muze to byt tip na darek od deti

neuznavam, ze se to nenauci. kazdy
kdyz chce, tak se to nauci

1thais píše: Takže jsem si říkala forum dobrý,ale kolik důchodců se s vámi na tomto foru srazí
srazi se jich tolik, kolik bude chtit

1thais píše:Můj otec si postavil jen malou plachetničku a zdraví už nemá nic moc,takže od něj moc informací nebude. .... Táta jezdil celý život divokou řeku,takže k vodě má blízko.
teda promin thajsko, ale asi ho dost podcenujes, kdyz jezdil cely zivot divokou reku,
tak musi byt chodici studnice informaci - i kdyz treba jineho razu. ja myslim, ze se sem
vodaci taky vejdou (i kdyz musi padlovat

)
1thais píše:A ještě mi přišlo,že se těm důchodcům vysmíváte a to si urgitě nezaslouží
to si pis, ze se jim vysmivame (prece nebudeme brecet, oni si to stejne nenechaj libit)
a rejpeme (a muze to byt treba 20 leta wafies duchodkyne

) a ... hltame jejich
vypraveni (obzvlast to prasilovske) a ... kdovi co jeste.
ale je to vsechno opravdu jen recese, nic ve zlym. ostatne je to spise jen nahoda, ze zrovna
ted se rejpe do duchodcu - priste jsou na rade zase blondyny
forum je o vecech VAZNYCH i LEHCE

VAZNYCH.
vzdyt kdyby jsme byli jen vazny jako politici, tak to by byla teprve saskarna