Planek, volil jsem puleni ve dne. Mimochodem ta prvni veta tucne by stala za vytesani do kamene.
Chtel jsem vyzkouset tu metodu drevenejch kosticek a vobycejnech vrutu, ale ukazalo se, ze je k ni potreba schopnej tupodrz. Takze z toho byla stitch&glue, tu zvladam v jednom.
A hlavne sem se s tim nechtel srat. Trvalo to 1 vikendovej den a par odpoledni, kdy po me zrovna nikdo nic nechtel. Brouseni jsem zredukoval na minimum a tmeleni pod barvu se nekonalo - ze je na svech poznat paska me netrapi. Splacnul jsem neco pres kilo epoxy, nejakej carbosil(by voko 2l), zhruba 25m pasky. Prkno ve dne je nejaky smrkovy, prilepeny je polyuretanem, abych mohl sesivat ten den co sem to smiknul. Veskery drevo je napusteny epoxou - zbytkama z laminovani pasky.
Jak sem zjistil, moc sem nefotil, takze jenom tohle:

Barva je latexova za 80Kc/kg. Nekdo z amiku ji doporucoval a je tak levna, ze mi to nedalo ji neprubnout. Vazaky jsou tam jenom naraficeny, heftnu je tam az zejtra.
Snad bude vo vikendu hezky a pujdeme na vodu - kdyby nekoho zajimala motivace pro stavbu tyhle potvory, tak me to ma nahradit 1500m delkovejch a 55m vyskovejch 500m po rovny vode do nejblizsi hospody k mymu bydlisti - jinymy slovy dostane peknou cocku, mozna mi ji ukradnou a na vystavu s ni nepojedu.