VMP
Moderátoři: MARIS, Pepa, windward, vilma
Nejsem si jist zda už to tu neproběhlo, ale opítáním sa snad nic nepokazím. Jsem přesvědčován "odborníkem na slovo vzatým" o neúplnosti všech otázek ve zkušebních testech na stránkách sps. Jednodušeji otázka zní: jsou ve zkušebních testech sps opravdu všechny otázky na vmp a doplním svou:lze nějak zajistit abych prošel všechny možné?. Pomalu ale jistě se připravuji na zkoušku a kombinuji pročítání řádů se zkoušením testu podle volného času. Jelikož je to tuším 6.6. tak se mi to nějak krátí. Díky za odpovědi mára.
- Strycek_Bidlo
- zkušený harcovník
- Reputace: 8
- Kontaktovat uživatele:
- Strycek_Bidlo
- zkušený harcovník
- Kontaktovat uživatele:
Tak si ty testy udělej 2x-3x za hodinu
Byli tam lidi, co si na to zaplatili školení asi za 5 tisíc, a dopadli stejně jako já... Udělali to taky.
No ale pravda je, že já se o to tak trochu zajímám už třicet let
Jenom tedy info z jiného soudku: Blbě se tam parkuje, udělali tam modrou zónu.
Takže pokud pojedete na SPS Praha autem, doporučuju:
Vydat se Jankovcovou na tu stranu co je Tržnice, před Light House (takovej ten divnej kancelářskej věžák) zahnout k řece, podjet Libeňský most, zajet do areálu přístavu, pak doleva přejet přes skluz pro lodě a jste na parkovišti SPS

Byli tam lidi, co si na to zaplatili školení asi za 5 tisíc, a dopadli stejně jako já... Udělali to taky.
No ale pravda je, že já se o to tak trochu zajímám už třicet let

Jenom tedy info z jiného soudku: Blbě se tam parkuje, udělali tam modrou zónu.
Takže pokud pojedete na SPS Praha autem, doporučuju:
Vydat se Jankovcovou na tu stranu co je Tržnice, před Light House (takovej ten divnej kancelářskej věžák) zahnout k řece, podjet Libeňský most, zajet do areálu přístavu, pak doleva přejet přes skluz pro lodě a jste na parkovišti SPS

Naposledy upravil(a) Strycek_Bidlo dne ned kvě 25, 2008 5:54 pm, celkem upraveno 1 x.
- Strycek_Bidlo
- zkušený harcovník
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj! S tim učením to nepřehánějte na poslední chvíli,co ste se nenaučili v klidu do ted už se nenaučíte akorát si v tom naděláte guláš.Ja sem tam byl s dvouma klukama v dubnu oba dva v pohodě udělali ve čtvrtek jim přišli papíry,na compu se dá tak maximálně napovědět,ale nesmíte sedět hned vedle tý holky, mezi stolkama chodí hk¨lídač,tak když je dál tak to de.V Praze je ta ženská v pohodě ze začátku dělá bububu,ale neni zlá myslim si,že je pryč doba kdy se zaplatil kurs a pakSPS přijela za námi a rpzdala testy a správné odpovědi. Je lepší se to naučit a máte doma 3000.,Dobré učebnice mají na SPS,nebo kpt.Kocfelda tel.602210624 Dá se to u něj objednat stojí cca350 kč a je v ní základ teorie a kompletní ykušební otázky.Držim Vám palce!Čau
- Ferdinand
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 0
SPS Přerov.
Hele já jsem to asi dělal ještě v době kdy po Brně jezdili dřevěný šaliny, bylo to na papíře, žádný PC, odpovědi a,b,c,d, a seděli jsme jako ve škole , ale každý sám s rozestupy. To byl rok 2003.
Ahoj,
já jsem dělal VMP a Plachty a Rekreační plavidlo na moře v prosinci v Praze se svou dcerou.
Učili jsme se na testech z webu asi 14 dní.
Zkouška probíhá, jak bylo popsáno nahoře u počítačů, není vidět ani k sousedovi, za stolem sedí "dozorčí", napověděl jsem jen jednou sousedovi a po výmluvném pohledu dozorčího jsem dělal svoje. Odevzdával jsem jako druhý a bez chyby, dcera jednu chybu.
Překvapilo mě, že s námi byla spousta lidí, kteří šli na druhý termín a neudělali. Já jsem byl druhý nejstarší, zbytek byli lidi tak do 30. Jak se bavili, tak se učili víkend.
Otázky na webu se generují dost dokola, jen s jiným pořadím správných odpovědí, ale když jich uděláš dost, je jen malá pravděpodobnost, že dostaneš neznámou otázku.
Myslím, že ani u zkoušky to negeneruje jiné otázky než na webu.
Přeji Ti úspěch
Fitor
já jsem dělal VMP a Plachty a Rekreační plavidlo na moře v prosinci v Praze se svou dcerou.
Učili jsme se na testech z webu asi 14 dní.
Zkouška probíhá, jak bylo popsáno nahoře u počítačů, není vidět ani k sousedovi, za stolem sedí "dozorčí", napověděl jsem jen jednou sousedovi a po výmluvném pohledu dozorčího jsem dělal svoje. Odevzdával jsem jako druhý a bez chyby, dcera jednu chybu.
Překvapilo mě, že s námi byla spousta lidí, kteří šli na druhý termín a neudělali. Já jsem byl druhý nejstarší, zbytek byli lidi tak do 30. Jak se bavili, tak se učili víkend.
Otázky na webu se generují dost dokola, jen s jiným pořadím správných odpovědí, ale když jich uděláš dost, je jen malá pravděpodobnost, že dostaneš neznámou otázku.
Myslím, že ani u zkoušky to negeneruje jiné otázky než na webu.
Přeji Ti úspěch
Fitor
- teista
- aktívní jachtař
- Reputace: 1
Ahoj, vyčetl jsem ze svého průkazu skupiny I,C,M,S, že C je do 0,75 Nm, síly větru 4 .....atd
Co dál s českými papíry když chci dál od břehu?
Jaká skupina to řeší? Dík teista
tak už jsem si to dohledal.
www.yachtnet.cz
Co dál s českými papíry když chci dál od břehu?

Jaká skupina to řeší? Dík teista
tak už jsem si to dohledal.
www.yachtnet.cz
Naposledy upravil(a) teista dne pon kvě 26, 2008 12:31 pm, celkem upraveno 1 x.
Ahoj,
Chci jit na VMP v červnu do přerova... Tento týden mám v plánu odeslat přihlášku. Chtěl jsem dát M a S. Teď mě soused, kterej to dělal už dávno říkal, že při M100 a S80 se dělají akorát testy na komplech a při M a S už i praktický zkoušky?? Tak teď nevím...
Pokud se teda prakticky dělají jak to probiha??
Díky
Chci jit na VMP v červnu do přerova... Tento týden mám v plánu odeslat přihlášku. Chtěl jsem dát M a S. Teď mě soused, kterej to dělal už dávno říkal, že při M100 a S80 se dělají akorát testy na komplech a při M a S už i praktický zkoušky?? Tak teď nevím...
Pokud se teda prakticky dělají jak to probiha??
Díky

- Jirka_TEC_Tce
- aktívní jachtař
- Reputace: 26
- Kontaktovat uživatele:
- Strycek_Bidlo
- zkušený harcovník
- Kontaktovat uživatele: