Příspěvekod Milos » čtv črc 19, 2012 12:47 am
Kora, zistil som presne to isté, čiže:
-Navyše je v F50 škrtiaca clona v saní.
-Riadiace jednotky majú rôzny kód, rozdiel je asi v rôznom továrenskom nastavení.
-Ináč je F50/60 totožná.
Urobil som pokus - vybral som tú clonu, a s cca rovnakým zaťažením (hybridná plachetnica MacGregor26M s výbavou, 3 osoby) stúpli max otáčky na plný plyn (WOT) o cca 300 (napr z 4100 na 4400). Rýchlosť v sklze stúpla asi o 5 km/h a dosiahla cca 38 km/h. Neviem či to zodpovedá +10Hp.
Nejaký čas som sledoval či sa neudeje niečo ako prehrievanie či nadmerná spotreba alebo nerovnomerný chod motora či horší štart, akcelerácia - ale žiadne negatívne dôsledky som neregistroval.
Tak som clonu nechal vybratú, už tak jazdím spokojne 3 roky.
Ohľadom riadiacej jednotky som nič neriešil.
Asi sú nasledujúce možnosti:
a/ niektoré parametre jednotiek sa líšia. Ak by som vymenil/preprogramoval jednotku, výkon by sa ešte o niečo navýšil. Výkon sa síce o niečo zvýšil, ale chudobná zmes (prebytok vzduchu) limituje výkon na menej ako 60Hp.
b/ aj keď majú jednotky F50/60 rôzny kód, sú v skutočnosti rovnaké, procesor riadiaci vstrekovanie optimalizuje automaticky chod motora tak aby dosiahol maximálnu účinnosť a výkon.
c/ kombinácia a+b. Jednotky sú rôzne nastavené ale procesor riadiaci vstreky sa dokáže do istej miery prispôsobiť zmene spôsobenej vybratím clony.
d/ alebo je to ešte nejako inak.
Keď som sa na to pýtal zástupcov Yamaha (v Prahe), tvrdili že v F60 sú okrem jednotky aj iné vačky ... to si ale zjavne vymysleli!
Geus - nie je to vždy otázka normálnosti. JA napríklad mám Yamahu FT50 preto lebo to bola maximálna povolená motorizácia v danom čase (teraz už je pre MacGregor26M povolený max 60HP motor).
Na DEMO loď prezentovanú potencionálnym zákazníkom som si vtedy nemohol dovoliť nerešpektovať doporučenie výrobcu lode.
Mezičasom ale MacGregor revidoval limit max výkonu pre túto loď na 60HP - mám teda dôvod sa pokúsiť o získanie tých pár koníkov, nebudem to riešiť predsa kúpou novej FT60.
skiliner - máš pravdu, procesorom riadené motory so vstrekovaním sa principiálne dajú prečipovať/preprogramovať.
ALE určite NIE tak agresívne ako je to možné u áut, lodný motor je podstatne viac (a sústavne) zaťažovaný ako automobilový, preto sa asi nedajú bez následkov dosiahnúť uvádzané +40% navýšenia výkonu.
Samozrejme, po vybratí clony sa asi dá chipnúť z F50 aj o niečo viac ako na 60HP, 66HP môže byť reálne.
Zaujímalo by ma tiež, či to niekto robil(robí) konkrétne s Yamahou F50 (FT50).