Ahoj Pepo
Já vím ?e jsi říkal, ?e bude? stahovat předpověď. Ale já u? věděl v?e, co jsem potřeboval a tady u? ?lo o to, jestli vyplout, nebo zůstat do druhého dne. Dostával jsem ka?dé ráno SMSku s opisem předpovědi DHMZ a bylo to stejně na prd. Směry větru ti tam vyjmenují téměř v?echny a max. síla za celý týden nikdy neseděla. Sleduju jak se vyvíjí oblačnost, co dělají mraky a plachty lodí na obzoru proti větru. A stále ve střehu. Na loď jsem za vámi před vyplutím nechtěl, byli jste dole. Po nastartování jsem čekal, jestli to usly?íte a díval jsem se za vámi je?tě kdy? jsme odplouvali.
Jen pro opravu z minulého příspěvku: Po konzultaci s kolegou uvádím, ?e u Primo?tenu jsme pouze refovali na půl a na plachty jsme dopluli a? ke Kaprije. Tady je trasa:
www.baharis.cz/trasa.jpg Upluli jsme 34 mil za 6,5 hodiny. To je na E333 celkem dobré, ne?
Celkem to ?lo, nebyl ?ádný vět?í problém. Nejvá?něj?í bylo, ?e jsme zapoměli zavřít okýnko u záchodu a kromě mokrého toale?áku, jsme měli plnou koupelnu vody a tekla a? do salonu. Kdy? se paluba noří pod hladinu, není se čemu divit, ?e? To minulý den, kdy? se přes nás přehnala bouřka nejdřív tam a pak je?tě zpátky, to byl fofr. Během vteřiny se obráti větr a ráhno udělalo nechtěnou halzu. Ale pře?ili jsme to my aj loď. To ti francouzi, co byli vyvázaní vedle nás říkali, ?e roztrhali plachty.
Je?tě několik krátkých poznámek k tvému článku
- Sílu větru jsem nevěděl, proto?e jsme měli nefunkční windmetr a na můj ruční anemometr jaksi nebyl čas.

Vlny bych odhadoval tak do dvou metrů.
- Naopak jsme měli ve výborném stavu autopilota. Ani jednou nevyskočil a po jeho zapnutí jsem mohl klidně refovat, nebo jen dolaďovat trim.
- Mou posádku jsi viděl. Také nebyli poznamenáni znalostmi o jachtingu. A paní absolutní neplavec - ani jednou nebyla ve vodě. Ale byli dobří.
- Nechci ti ?ahat do svědomí, ale E45 by měla v tom počasí plout kolem 10ti uzlů a více.

Jestli ten log ukazoval správně...
- Rychlost uváděnou na logu neberu za směrodatnou. Nejpřesněj?í měření (a proti dnu) je GPS. A vím, co za nesmysly log někdy vůči GPS uvádí.
- Vý?ka vln v návaznosti na vítr i HR stupnice vln jsou uváděné na otevřeném moři. To by jsme museli být hódně daleko, aby to sedělo.
- Radiostanici v salonu pova?uji za stejnou blbost, jako GPS plotter. V tom randálu by jsme ji nesly?eli i kdyby jsme byli v dosahu.
- Celá na?e trasa:
www.baharis.cz/trasa_all.jpg Upluto 188 mil, jedna etapa noční.
- Lodní deník tentokrát asi nebude. Byl to opravdu náročný týden a já nemám zapsanou ani čárku.
Měj se krásně a doufejme, ?e se taková obrovská náhoda je?tě někdy bude opakovat.