Tady mám foto
LOde DRAGO ??
Moderátoři: Pepa, david, smike, vilma
No super dík moc Libore bohužel jsem foták neme sebou. Trošku mne na ni zaráží to nizoučké zábradlí s porovnáním s ostatníma je to tak nekam ke kolenům. To asi bude více pro parádu. Jinak při dlouhém rozhovoru s p.Řepou mne také doporučoval že je dobré tam nechat namontoval el ovládání kotvy. Netuším jak moc je to užítečná věc cena je tam cca 35 000kč
Asi to sem přímo nepatří ale bohužel se mne to na foru nepodařilo najít. Má nekdo zkušenosti s pojištěním lodě ?? Která pojištovna je to ochotna za přijatelnou cenu pojistit? Na co při pojištení si dát pozor ?. Myslím že jsem o něcem podobném tu nekde četl ,ale jak jsem spal bohužel ne a ne to najít.
To Alf
Tvůj problém řeší toto vlákno
http://jachting.info/modules.php?name=F ... opic&t=220
Stačilo dát do našeho vyhledávače "pojištění lodě" a dovede tě to tam.
Pepa
Tvůj problém řeší toto vlákno
http://jachting.info/modules.php?name=F ... opic&t=220
Stačilo dát do našeho vyhledávače "pojištění lodě" a dovede tě to tam.
Pepa
- olaf
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
ahoj alf
já mám fiestu 55O a mám s ní 2 dovolené v chorvatsku, jsem velice spokojený, dá e tam i docela dobře přespat ve 2 lidech.
myslím si že el. kotva je asi dobrá ale dost drahá, já ji nemám a dá se i bez ni ale 22 je větší a je tam větší komfort, jenom mě vadí že nelze projít přes přední sklo z kopitu na špici, musí se prolézat na bok skrz konstrukci a při kotvení je to problém.
i když budeš mít el. vrátek tak tam stejně musíš.
moje další loď musí mít průchd z kokpitu na přední špici, jak to má třeba cortina.
neznáš nějaké stránky na motorové čluny? nebo nekdo jiný, dík.
olaf
já mám fiestu 55O a mám s ní 2 dovolené v chorvatsku, jsem velice spokojený, dá e tam i docela dobře přespat ve 2 lidech.
myslím si že el. kotva je asi dobrá ale dost drahá, já ji nemám a dá se i bez ni ale 22 je větší a je tam větší komfort, jenom mě vadí že nelze projít přes přední sklo z kopitu na špici, musí se prolézat na bok skrz konstrukci a při kotvení je to problém.
i když budeš mít el. vrátek tak tam stejně musíš.
moje další loď musí mít průchd z kokpitu na přední špici, jak to má třeba cortina.
neznáš nějaké stránky na motorové čluny? nebo nekdo jiný, dík.
olaf