Vrátil jsem se z dovolené a taky já se rád podělím o zkušenosti s pejskem na lodi.Jezdí s námi již od roku 2006,kdy jsme koupili naši plachetnici.Hned po vstupu na lod si naše lsvá místa,kde mu je nejlíp a ty za těch pár let nezměnil.Je to sice menší pes rasy Vlkobijec malý.

Uploaded with ImageShack.us
Nemá problémy s chůzí po palubě ani s odpočinkem.

Má rád jachting od první chvíle co jsme vyjeli na plachty.Jen když moc nefouká tak raději spí.

Myslel jsem si ,že třeba skůtr ho rozhodí a nebude chtít více jet,ale to byl omyl.Po prvním svezení se domáhal dalšího a nevadilo mu ,že stříká voda,kterou nemusí a to i v rychlosti kolem 80km/hod.

Venčení zvádáme dobře jen na něj nesmí člověk zapomenout a občas zakotvit někde u ostrůvku.Je šikovný a a umí si říct o vodu nebo žrádlo a taky o venčení.Na břeh ho převážíme na gumáku.Nejraději jezdí s motorem ale i na pádla si to užívá.

Co se týče vesty tu jsme mu pořídili asi předloni na vánoce.Nechtělo se mi dávat tisícovku,ale potom jsem ji viděl u nás v obchodě pro zvířata za necelou pětistovku a bylo to.

Když je třeba hlídat lod,tak hlídá.

Uploaded with ImageShack.usI když je třeba bouřka a já jsem venku tak je rád se mnou.

Co dodat?Bez něj by dovolená na moři byla nudná a fádní.A myslím si,že i on je rád s námi a ne doma.
Letošní dovču jsme si užili všichni.Poznali jsme spoustu fajn lidí(Prikolica s rodinou atd.)Projeli hodně krásných zátok a míst,ale to asi příště do jiného vlákna.
Ahoj Namor