odděleno od lynxovy reportáže
Já viděla lynx kdesi u počítačů.
Ale nick dobrý a reportáž taky. Díky.
rys stokrát jinak
Moderátoři: MARIS, vilma, windward, Pepa, david, smike
- vilma
- moderátor
- Reputace: 46
rys stokrát jinak
Naposledy upravil(a) vilma dne čtv srp 09, 2012 10:27 am, celkem upraveno 1 x.
- Papito
- pravidelný návštěvník

- Reputace: 0
Teto Vilmo,
že by Tvoje ostříží oko teprve teď - po letech zjistilo příhodnost Ostrovidova Nicku?
Nerad jsem protivnej, ale na Tvoji poznámku, že jsi někde u počítačů zachytila něco jako
že by Tvoje ostříží oko teprve teď - po letech zjistilo příhodnost Ostrovidova Nicku?
Nerad jsem protivnej, ale na Tvoji poznámku, že jsi někde u počítačů zachytila něco jako
bych si dovolil přičinit malinké podotknutí; nebyl to lynx ale linux a nejednalo se o živočicha, ale o operační systém. Jinak si s tím nedělej vrásky, blondýna nejsi pokud si z Brna pamatuji a takové faux paux je nicotné proti oficiálnímu hlášení radia Jerevan - příklad; Právě jsme se dozvěděli, že 21. srpna zastřelil Hanzelka v Roudnici Rusa! O několik hodin později přichází dementi; nebylo to 21. srpna, ale 6. července - nikoliv Hanzelka, ale Zikmund - nezastřelil, ale upálil - nikoliv v Roudnici, ale v Kostnici - nikoliv Rusa, ale Husa. Jak pravil Ahasver, potulný Žid na smrtelném loži . "všechno je jinak!"Já viděla lynx kdesi u počítačů.
- Viky_CZ
- zkušený harcovník

- Reputace: 43
- Kontaktovat uživatele:
Papito píše:nebyl to lynx ale linuxVilma píše:Já viděla lynx kdesi u počítačů.
Jestli Vilma skutecne pamatuje tento Lynx: http://cs.wikipedia.org/wiki/Lynx tak ji patri muj obdiv ke klasickemu pocitacovemu vzdelani!
(A vy ostatni vite prd.
)- Danar
- pravidelný návštěvník

- Reputace: 14
A já bych se vsadil, že tuhle: www.lynx.cz
Ale to všechno je OT, tudíž prosím Vilmu, aby to odsud, kde to nemá co dělat, po přečtení smazala. Díky a omlouvám se za své přispění k zabordelení vlákna