Stylem: až to bude o něco levnější tak bych to asi vzal.
Teď mám v ruce vyúčtování za minulý měsíc.
WAP jsem použil jen v Chorvatsku, byl jsem na vodě sice 18 dní, ale počasí jsem přes WAP stahoval spíše ke konci pobytu, odhaduji to na max 8 - 9 dní po jednom stažení.
V kolonce Min/počet je 180 a stálo to 522,-Kč bez daně.
Ale teď jsem dostal nápad. Sice asi použitelný až v další sezóně. Ale byl by to další bonus tohoto webu.
Mohli bychom vytvořit skupinu dobrovolníků (nejsme všichni na vodě zároveň) a po zaregistrování ve spešl skupině, by ten co by "držel službu" (podle počtu členů - den až dva) rozeslal těmto členům požadovanou předpověď (někteří to takto praktikují přes rodinné příslušníky).
Nebo ideální by bylo to vše udělat automaticky, něco jako měl ve svých začátcích web radary.cz. Pro ty co neznáte, po registraci jste si nastavili region a pak vám chodili automaticky SMSky, když někdo něco z daného regionu poslal. Dnes už je myslím pohltil někdo velký a je to placená služba.
Nevím jak to měli udělané, zda by to šlo, bychom se museli zeptat našeho velkého vezíra jerryxe

Vzhledem, k tomu, že by to bylo jednodušší než na radary.cz, vše jde centrálně, zprávy neposílají uživatelé, byla by možnost ukládat předpověď na jednu stránku (bez grafiky atd., něco takového jsem už viděl např. zde http://mrakoplas.arms.cz/ ) a pak jen zabezpečit nějaké automatické zaslání na zaregistrované mobily...
Očekávám Vaše názory k tomuto tématu. Zda je o to zájem, zda to využijete atd.
Myslím, si, že by to mělo být levnější než WAP a ztahování přímo z chorvatského DHMZ.