Urči maják - > Veli Rat

Trochu odlehčené téma pro zábavu a poučení. Kvízové hádanky, soutěže v poznávání míst, plavební teorie a praxe. A pár vtipů pro zasmání...to vše s jachtařskou či vodní tématikou (jiné nejsou žádoucí)

Moderátoři: Pepa, smike, vilma

Anonym
účet uživatele zrušen
Reputace: 159

Urči maják - > Veli Rat

Příspěvekod Anonym » pát srp 24, 2007 10:56 am

Ještě zpětně se omlouvám za nápovědu, ale měl jsem jen dvě možnosti. Buď to zrovna říct, nebo dát najevo že to vím. Ono to je těžké. Pro toho kdo ty místa zná to je moc lehké a ten kdo tam nebyl, na to těžko může dojít. To myslím všeobecně, ne konkrétně Bonifacio.
No a když už to někdo uhodne, tak je podle mě fér mu to říct. Široká jachtařská obec prostě musí být rychlejší...

Tak tedy dávám v plen další obrázek. Ten kdo tam byl by to měl poznat na první pohled. Kdo tam nebyl, musí hledat na mapě. Je to HR, maják svítí bílé skupinové světlo po 20 s, a dosvit má 22 mil.
Asi za hodinu odjíždíme na Hartu, tak nevím jak to dopadne s nápovědama...
Obrázek
vektor
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

Příspěvekod vektor » pát srp 24, 2007 11:02 am

že by Veli rat na Long Islandu (dugy otok) :)
Libor
bez hodnocení
Reputace: 174
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » pát srp 24, 2007 11:16 am

Zase mě kdosi předběhl :x
Ano je to Veli Rat, byl jsem tam letos osobně a můžu potvrdit - Vektor vyhrál a může zadat nové téma...
Jen upozornění pro Baharise a ostatní, před umístěním fota do kvízu jej přejmenujte. Nevím jestli to vektor poznal, nebo si přečetl jméno souboru rat.jpg, což není problém, klik a vlastnosti... :(
To už pak není těžké uhodnout.

PS: pro allfu - přidej do pravidel, že název souboru (nejen foto) nesmí mít souvislost s hádaným tématem...

Zpět na