BMC, Leyland, Thornycroft

Firmy, technika, servis, údržba, zkušenosti apod.

Moderátoři: vilma, Pepa, david

Monty
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 6

BMC, Leyland, Thornycroft

Příspěvekod Monty » pon čer 03, 2013 5:47 pm

Našel jsem solidní krám nedaleko Manchasteru(UK) na motory BMC a Leyland (Thornycroft).....Bohužel se naše komunikace zasekla,bo asi nejsu pro ně zajímavej klient :hmm: .Potřebuji jenom vodní pumpu a z toho asi vejvar neudělají.Nicméně stojí za povšimnutí ceny...Třeba starter 121,- liber bez DPH,alternátor 76,- liber bez DPH,vodní pumpa 30,- liber bez DPH a za povšimnutí stojí třeba sada válců,pístů a součástí ke kompletní GO..
Sečtu li to suma sumárum,tak i vybroušený spodek+ložiska ojniční,hlavní,axiální( cca 6 rozměrů dle výbrusu),GO hlavy,plus sada válců,pístů kroužků,čepů,pouzder se sadou těsnění a jiných blbostí,tak bych se s GO celýho motoru mohl dát do cca 1300,-€( mimo práce).Nicméně mi v nabidce chybí rozvody,vačka a věci k tomu.Zatím GO ani zdaleka nepotřebuju,ale člověka potěší zjistit,že je to za Zetorové ceny a možná ještě levnější.Ono se tady taky po BMC dílech někdo pídil.Našel jsem ty stejné díli na BMC a Leylanda(Thornycroft) i na jednom marinshopu ASAP,tam ale jsou za double ceny.Tady je link na shop
http://www.tractorspareparts.co.uk/index.php

Á propos,nemáte někdo dealera BMC a nebo dovozce trochu víc po ruce...??? Nejlíp v Čechách...??? A nebo nejste někdo blízko toho krámu v UK???

howk
Monty

Zpět na