Rozdávání květinek
Skiper – pokud jsem to dobře pochopil /Libor nějak zamíchal časy/ jako první uhodl Falcom a dokonce iTaleščicu, jednalo se konkrétně o Mir. Ostrov netrefil, ale další už by musel být ten správný. ,,,,,19 BODŮ,,,,,
Smike – bohužel
Richard – jako první uhodl Ami ,,,,,30 BODŮ,,,,,
Radek S – uhodl Ami brilantním úsudkem jen jednu minutu po Richardovi, to znamená, že to pravděpodobně ani neopsal.
Oba zaslouží pochvalu před rozvinutou zástavou Jachting info a blahoslavné pokynutí od Libora za poznání jeho lodě.
13Paja – správná úvaha, že ostrov musí být blízko setkání /což jsem potvrdil/, bohužel to nezužitkoval nebo nepostřehl kde to místo je.
Vektor – bohužel
Libor – napsal sice že ví jak se jmenuje nejmenší loď, ale to ještě není správná odpověď. Stejně, i kdyby ji napsal, přece mu nepřisoudím body za poznání vlastní lodě.
Poznal o 20 min dříve ostrov, ale jako jediný přesně a od začátku věděl kde jsme se setkali a od toho ostrova plul cca 1 nm. Zřejmě se zapomněl podívat do nejhezčího kouta n.p.Těleščica.
Na základě výše uvedeného zdůvodnění a z moci úřední, svěřené mi pro tuto nadnárodní soutěž, vyhlašuji jako vítěze
Tomaskre ,,,,,50BODŮ,,,,,
P.S.
Případné odvolání proti tomuto rozhodnutí je přípustné po složení kauce ve výši
3 x 0,7 cabernet. Sav, pozdní sběr, r. 05, přičemž, nemá odkladný účinek.
Pepa