Boat Brno 2007 - setkání
Moderátoři: MARIS, Pepa, vilma
- vilma
- moderátor
- Reputace: 46
jak šlo představování : Baharis, Denis, MBA, Bilardos + jeho přítelkyně, Richard, MARIS, halladin, v tom dalším rohu Libor a jeho dvě děti, pak snad sachmet, dva chlapi, co se s Baharisem bavili hned na začátku akce v předsálí, jeden z nich plul všade možně, rodina s miminem = Eva + malá Ela + její muž, František z Prešova+ jeho žena, vilma, fikussovic rodina. Hluboce se omlouvám těm co jsem tadynezachytila, není to úmysl, píšu jako vždy impulsivně. Navíc u informací v business centru byl i tomaskre s ženou a dítětem, bral si lístek od Baharise, ale odpoledne už nebyl. [size=8][size=10] pozn. pro Baharise :Myslím tím odpoelednem setkání v Parkhotelu.[/size][/size]Pak taky v pavilonu Z byl nějaký uživatel s paní, pořád na mne upřeně hleděli a smáli se a tak, ale když se více nehlásili, tak jsem je neatakovala.
Naposledy upravil(a) vilma dne ned lis 11, 2007 5:52 pm, celkem upraveno 2 x.
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 174
- Kontaktovat uživatele:
Tak už je jasné proč se musí příště "urobit prezenčka"...
Doplním.
Byl to Petr Dombrovský s kamarádem (Tomáš?). Petr byl navržen na „Osobnost českého námořního jachtingu roku 2004“ :
Petr Dombrovský – kapitán S/Y ONE & ALL:
za plavbu na trase Terst – Trinidad na plachetnici typu Sportina dlouhé pouze 5,95 m v období od 6. 7. 2003 až 31. 6. 2004 v celkové délce 6 900 Nm.

Doplním.
Byl to Petr Dombrovský s kamarádem (Tomáš?). Petr byl navržen na „Osobnost českého námořního jachtingu roku 2004“ :
Petr Dombrovský – kapitán S/Y ONE & ALL:
za plavbu na trase Terst – Trinidad na plachetnici typu Sportina dlouhé pouze 5,95 m v období od 6. 7. 2003 až 31. 6. 2004 v celkové délce 6 900 Nm.
- Anik
- nováček na fóru
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Den po našem setkání..........
No ale nakonec nás tam bylo docela dost, na tom setkání. Pěkně jsme si pokecali.... Nejlepší byla ta seznamovačka na začátku, zaujalo mě, jak se pojmenoval Baharis → podle psa. Velice zajímavé, tohle já bych nemohla udělat. No možná že jo, ale nějak bych to musela překopat, protože náš pes se jmenuje Justy, tak že bych byla Justýna?.... No nevim nevim
, to asi ne
.

- Sachmet
- návštěvník fóra
- Kontaktovat uživatele:
Taky připojuju svůj díkes organizátorům, naživo je to větší sranda než na webu...i když musím říct že při čtení se taky někdy dost bavím...
Určitě zvedám tlapu pro návrh, který tam zazněl - že příště kdo může, přinese nějakou prezentaci nebo popřednášení. Myslím že už se nás sešlo dost na to, aby to mělo smysl.
A taky díky těm kdo si na mě udělali čas za zjímavé tipy a výměnu zkušeností, super.
Sachmet
PS: Pro Libora - já jsem se dopočítala až do 17

Určitě zvedám tlapu pro návrh, který tam zazněl - že příště kdo může, přinese nějakou prezentaci nebo popřednášení. Myslím že už se nás sešlo dost na to, aby to mělo smysl.
A taky díky těm kdo si na mě udělali čas za zjímavé tipy a výměnu zkušeností, super.

Sachmet
PS: Pro Libora - já jsem se dopočítala až do 17

- Frantisek
- pravidelný návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Stretnutie bolo opäť zaujímavé, z väčšiny rozhovorov mi utkvelo v pamäti zopár charakteristických viet, napr, stručný popis Petrových plavieb, prípadne skúsenosti s plavbou katamaranu, Richardov komentár k použitiu hliníku, Marisovi chcem poďakovať, že sa podelil o skúsenosti z Pacifiku (začínam šetriť na digitalku pod vodu
), nejedna debata by stala za viac ako len krátky rozhovor. Pre mňa to bol príjemne strávený večer.