Od včerejška jsem opět doma (sem patří schizofrenní smajlík) po parádním plachetním týdnu, Hanse 350, 260 NM Sukošan, otočka na Korčuli a zpět. Detaily plavby nechám na jindy.
1. Funguje bez problémů, samo se nainstaluje po zasunutí USB, SW je přímo v ní.
2. DOBITÍ kreditu - ověřen můj popis výše (je vytištěn na kuponu) - namačkat na TELEFON s vloženou SIMPA kartou *123*číslo kuponu# a odeslat zeleným sluchátkem, během pár sekund dojde textovka dobito, stav kreditu XY.
3. STAV kreditu funguje podobně - vložit kartu do telefonu, namačkat *100# a zmáčknout zelené sluchátko, opět dojde SMS, stav kreditu XY.
4. DOSTUPNOST/RYCHLOST - uv. Sičenica, Ščedro, Vela Stupica/Žirje, Vinogradišče/Sv. Klement - všude jede slušnou rychlostí, je stabilní, k danému účelu - počasí, animace Aladinu, pracovní emaily - zcela postačuje.
5. ZA KOLIK - pořizovací cena 150 kn (v tom je kredit 50 kn), dobití kreditu 100 kn. Při výše uvedených činnostech, včetně sledování 3. třetiny a nájezdů ČR-Finsko na ČR1 mi zbylo cca 95 kn na červenec. Při porovnání s roamingem O2 CZ je to směšná cena a pro někoho, kdo musí být pracovně "online" je to zadarmo.
Nepohodlné je snad pouze přehazování simky do mobilu, ale po zjištění, kolik to "žere" to nebudu dělat úzkostlivě každý den dvakrát.

DOPORUČUJI