Plavba po Dunaji
Moderátoři: Pepa, david, vilma
- cervik
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 0
Pre Info : v piatok 16. 05. vyrážame na Dunaj- spodný úsek pod Gabčíkovom. Ideme bez Denisa - ten vyráža do HR. Zostava 3 lode- gumák + 20 Hp, kajuťák + 50, jola + 25.
Predbežná trasa : vyrážame z Medveďova / parkovanie áut aj s prívesmy zaistené / ,predbežná trasa : kúpanie v Gyory / Mošonský Dunaj / Dunaj v okolí Komárna prípadne výjazd do Kolárova , ostrov Barnabáš. / ten je na Dunaji nie v HR
/ Cestou niekoľko ,,osvedčených" zastávok v miestnych pohostinstvách,spanie vonku pod širákom , alebo stanom ako každý chce, / Ilko povedal , že bude slnečno a 25°C
/ hahaha kdo byneverilIlkovy.../:good: Dunaj už má pomali 16°, takže celodenné kúpanie zaistené
Kto by mal záujem treba sa ozvať , podľa potreby dohodneme čo je treba!
Poďte všetci, komáry ešte niesú !!!!!
Predbežná trasa : vyrážame z Medveďova / parkovanie áut aj s prívesmy zaistené / ,predbežná trasa : kúpanie v Gyory / Mošonský Dunaj / Dunaj v okolí Komárna prípadne výjazd do Kolárova , ostrov Barnabáš. / ten je na Dunaji nie v HR

/ hahaha kdo byneverilIlkovy.../:good: Dunaj už má pomali 16°, takže celodenné kúpanie zaistené

Kto by mal záujem treba sa ozvať , podľa potreby dohodneme čo je treba!
Poďte všetci, komáry ešte niesú !!!!!

- cervik
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 0
Halladin, pokial máš ozaj záujem , tak kludne poď, ani preukaz VMP ani ten motor neni prekážkou. Štyroch nás ŠPS určite kontolovať nebude . Je síce pravdou , že tých 5 Hp je na Dunaj dosť málo a na výjazd do Mošoňu to v pohode stačí, a vieme riešiť auto v nedelu aj s odvozom s KOmárna. / nemusel by si ísť cca 30 km proti prúdu / A po prúde je to pohoda...
- avalon
- aktívní jachtař
- Reputace: 10
tak sa pytaj, ak ta nieco zaujima. Myslel som, ze si videl nejaky cln na Dunaji a myslel si ze som to ja... ale to nie ... to som nebol ja ...leda ze by si ma videl v kajaku alebo s Denisom tuto nedelu alebo dnes vecer ked som pomahal pri spustani jedneho clna do vody alebo .... ale bohuzial tento rok som este na vlastnom clne na vode nebol...
ale nieje sa kam ponahlat, moj cln je totiz tak stary ze par mesiacov je z jeho pohladu zanedbatelnych.... rok vyroby 1958 -60

Ahoj Dunajští vlci.Konečně se chci o víkendu podívat na Dunaj.Mám v plánu prozkoumat Hrušovskou zdrž a vyjet proti proudu kam se až dostaneme.Přespat chceme v obytňáku buď na hrázi u Čunova,nebo někde u Jaroveckého ramene.Chci se zeptat,jestli je možné v těchto lokalitách vůbec kempovat a kde je to lepší.Díky za odpověď.vov
ked si prejdes jarovecke rameno, najdes na jeho konci kopu miest na taborenie, bezne tam chodi kopa ludi na noc, obcas aj chlastajucich, ale myslim, ze kludne miesto sa da najst v pohode. Je odtial kusok aj na hradzu na pivo a pecenu rybu. Ak chcete komfort, v Cunove na pravej strane po prude, tesne pred priehradou je plavajuca restauracia Modra cajka, kde sa da pristat pri mole, ubytovat a slusne najest http://dares.sk/src/preprava.php
Prijemnu jazdu
Prijemnu jazdu