Moderátoři: MARIS, Pepa, david, smike, windward, vilma
dan píše:me se libi vicemene vsechny navrhy,jen bych mel jednu pripominku.uprimne se mi nelibi diskuse ohledne "zasluh "kdo by si mohl vlaku poridit,vyvesit,novi ucastnici fora a pod.osobne si rad vypiju tu avizovanou lahvinku vina s kazym jachtarem at je aktivni ucastnik tohoto fora nebo treba osamely morsky vlk odnekud z tramtarie.nicmene pokud s tim ma nekdo problem mozna by nebylo od veci opatrit ty vlajecky nejakymi poradovymi cisly,ktere by identifikovali nositele.taky bychom udelali radost mistnim duchodcum,kteri urputne trvaji na svych jednickach n.nevim jak by to bylo technicky slozite,tak mne prosim nekamenujte
.
MARIS píše:Alffe,velice pěkné,moc by ti vadilo kdybys sem hodil totéž v negativu a i když oranž nebereš,tak i v této barvě.To tě přece k ničemu nezaváže,prosím.
Baharis píše:Nicméně musím konstatovat, že pokud vlajka nebude ve výrazné barvě, přestává mě to zajímat. Tu vlajku prostě musím na 100 m poznat. A kolem mě na moři plují desítky lodí s klubovými vlajkami (označení charterovky), barvy modré a bílé.
V tuto chvíli mě z toho můžete vynechat.
.uprimne se mi nelibi diskuse ohledne "zasluh "kdo by si mohl vlaku poridit,vyvesit,novi ucastnici fora a pod.
tomaskre píše:nevím proč, ale pořád mám představu trochu složitější vlaječky. Něco, aby z dálky bylo lehce identifikovatelné(J.I, lodička, růžice, atd...) a na blízko jasný upřesnění. Hraje mi tam furt jen ten napis. Modrá je moc hezká barva, ale jak píšete mají ji všichni. Osobně bych byl ne pro modrou barvu celé vlajky.
alffa píše:Původně jsem se domníval že si théma a barvu vlajky demokraticky vydiskutujeme.
alffa píše:Zastihla mě totiž Baharisova zpráva, že buď bude po jeho, nebo nic.
...
Ráno vstávám, juknu mezi nohy a ejhle,.......... vždyť já mám taky koule.
Takže Baharis, buďto bude po mém, nebo mě v tuto chvíli z toho můžeš vynechat.
Tak; .......a je to! Zase jeden dobrý projekt v prdeli.
Ke získání způsobilosti, nestačí vystudovaná policejní akademie. Tady bude tře ba vyššího vzdělání.
Bude třeba umět číst i psát. Nejenom psát.![]()
Jedině by se snad, ....... dalo v případě jerryxe (za jeho zásluhy o tento web), uvažovat o udělení výjimky a vydat mu průkaz platný pouze ve dvojici. Pokud prokáže, že si našel parťáka co umí číst.![]()
Loď ahoj, alffa
Baharis píše:Teď jsi se Jerryxi ale nechal trochu unést....![]()
Baharis píše:I když stojíme s Alffou názorově proti sobě, takovou kritiku si snad nezaslouží. Jsi na něj zlej, víš?
Baharis píše: ... Já už za pár hodin zvedám kotvy a opouštím suchý dok.
MARIS píše:Kruci,zase jste byli rychlejší.Jerryxi nemusels,musíš umřít,tak jako všichni,ale víc nemusíš nic.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů