Průkaz "jachting.info", klubová vlajka, nebo obojí
Moderátoři: MARIS, Pepa, david, smike, windward, vilma
- MARIS
- moderátor
- Reputace: 5
- Kontaktovat uživatele:
průkazy
Myslím,že se pomalu ale jistě zapomělo na čitelnost vlajky z větší vzdálenosti,což si myslím,že by měla být priorita.bylo zde dost dobrých návrhů,mě se nejvíc líbí návrh alffi,jen si myslím,že mu chybí ta signální barva.Dovoluji si přiložit svůj neumělý návrh,alffa by ho jistě dovedl k dokonalosti.Nejen ode mě tu již zaznělo,že není dobré objíždět zátoku plnou lodí,abych našel naši vlajku,pokud ji nerozpoznám aspoň na padesát metrů.

Jaképak zapomíná. Vždyť stále opakujeme, že konečný grafický návrh /nebo poslední tři/ bude vypracován v řadě barevných odstínů právě z tohoto důvodu.
Ještě k propozicím.
Lze li očekávat nějakých pět návrhů, tak by snad bylo lepší na ně počkat.Dělit návrhy na staré a nové mi přijde nějak"divné".
O pár příspěvků výšde se hovořilo o termínu uzávěrky 20.12.2007. Netvrdím, že je nutné čektat až do této doby, ale domnívám se, že by se tu ze dne na den rozhodně nemělo objevit
HLASOVÁNÍ ZAHÁJENO.
To datum by mělo být jasně řečeno s minimálním cca 21 denním předstihem a opravdu, ale opravdu jej již neměnit.
Tedy snad dobou, za kterou další předkladatelé mohou dokončit své rozpracované návrhy. Termím by mohl být posunut /??? myšlenka/ cca o 7-14 dní už jen v případě žádosti konkrétního předkaldatele o konkrétní lhůtu.
Tento postup by předešel jakýmkoli následným připomínkám a prostestům.
Zbývá stanovit počet kol
a
počet návrhů jež vzejde z každého kola
Tedy například dle Libora /pokud jsem dobře postřehl/
10 = 5 = 1
Dalo by se říci, že je na to dost času do uzávěrky. Pokud se to udělá dříve a v červeném rámečku vyvěsí, opět se zamezí případným pozdějším protestům. Každý s předstihem bude vědět, jak to bude probíhat.
Když se ty propozice začínají docela rýsovat, zkusme je dotáhnout do konce.
Také je může po možnosti vyjádření kohokoli rozhodnout Libor, proč ne. Stále však patí, dát je do červeného rámečku a zasklít nerozbitným sklem.
Pepa
Ještě k propozicím.
Lze li očekávat nějakých pět návrhů, tak by snad bylo lepší na ně počkat.Dělit návrhy na staré a nové mi přijde nějak"divné".
O pár příspěvků výšde se hovořilo o termínu uzávěrky 20.12.2007. Netvrdím, že je nutné čektat až do této doby, ale domnívám se, že by se tu ze dne na den rozhodně nemělo objevit
HLASOVÁNÍ ZAHÁJENO.
To datum by mělo být jasně řečeno s minimálním cca 21 denním předstihem a opravdu, ale opravdu jej již neměnit.
Tedy snad dobou, za kterou další předkladatelé mohou dokončit své rozpracované návrhy. Termím by mohl být posunut /??? myšlenka/ cca o 7-14 dní už jen v případě žádosti konkrétního předkaldatele o konkrétní lhůtu.
Tento postup by předešel jakýmkoli následným připomínkám a prostestům.
Zbývá stanovit počet kol
a
počet návrhů jež vzejde z každého kola
Tedy například dle Libora /pokud jsem dobře postřehl/
10 = 5 = 1
Dalo by se říci, že je na to dost času do uzávěrky. Pokud se to udělá dříve a v červeném rámečku vyvěsí, opět se zamezí případným pozdějším protestům. Každý s předstihem bude vědět, jak to bude probíhat.
Když se ty propozice začínají docela rýsovat, zkusme je dotáhnout do konce.
Také je může po možnosti vyjádření kohokoli rozhodnout Libor, proč ne. Stále však patí, dát je do červeného rámečku a zasklít nerozbitným sklem.
Pepa
- Denis
- zkušený harcovník
- Reputace: 151
Libore, skoro tak nejako som to myslel, vidím že si pokročil a študoval si. Ja teraz študujem obvodové PU panely, takže ak by sa ti chcelo, prosím ťa nakresli to tak, že modrá, biela a červená bude každá ako véčko s rovnakým uhlom vo vrchole. Alebo inak povedané, ten modrý klin bude olemovaný z vrchu a zospodu bielym pásom a potom červeným, teda tri véčka zasunuté v sebe. Mohlo by to byť symetrické a každý farba by mohla mať 1/3 základne.
Re: průkazy
pepa píše:Jaképak zapomíná. Vždyť stále opakujeme, že konečný grafický návrh /nebo poslední tři/ bude vypracován v řadě barevných odstínů právě z tohoto důvodu.
tohle je jedina vec proti, ktery se stavim - aby se neco vybralo a pak se delali barevne
odstiny. to je komplikace, kterou stejne budes muset pak vyresit - jak jsem psal vyse:
jake barevne odstiny budes delat ? vsechny ? ze treba 16 barev ? dvojbarevne ? vicebarevne ?
to nam vznika, ale OPRAVDU MOC KOMBINACI. netvrdim, ze muj navrh (nedelat barevne
kombinace, resp. udelat kazdou zadanou rovnou jako jednotlivy navrh) je nejlepsi, ale je
jediny

a dal pokracuji marisem:
MARIS píše:Myslím,že se pomalu ale jistě zapomělo na čitelnost vlajky z větší vzdálenosti,což si myslím,že by měla být priorita.bylo zde dost dobrých návrhů,mě se nejvíc líbí návrh alffi,jen si myslím,že mu chybí ta signální barva.
kdyz ti to chybi, tak si vem stavajici navrh, ktery se ti libi, zmen barvy a dej to sem jako dalsi.
anebo popros stavajiciho navrhovatele a on to urcite rad udela za tebe

a hned tady mas sveho horkeho favorita ! (pro jednoduchost: ty musis otravovat alffu:P)
[hr]
jeste jeden duvod (mimo tech kombinaci) proto mam: myslim, ze doufat, ze napr. super
logo v nejakych barvach bude stejne super v jinych barvach je nesmysl - na to bych teda
nesazel. a to se muze stat pri tech kombinacich

- MARIS
- moderátor
- Reputace: 5
- Kontaktovat uživatele:
vlajky
Tak nevím,začínám mít pocit,že je nemožné dopracovat se k nějakému závěru.S čímkoliv někdo příjde,hned mu někdo oponuje,toho zas napadne další a tak to jde stále dokola.Přečtěte si znovu všechny stránky tohoto topicu.Samozřejmě že diskuze je k tomu,aby se věc vyjasnila,ale tady už demokracie selhává.S takovou budeme otázku vlajky řešit ještě i příští podzim.
To Jerryx,
Právě proto,abych nikoho neotravoval,jsem zmastil ten můj neumělý návrh,s tím,že kdo to umí,třeba jako ty,ho může přepracovat k dokonalosti.Podstatou měla být čitelnost vlajky.
To Jerryx,
Právě proto,abych nikoho neotravoval,jsem zmastil ten můj neumělý návrh,s tím,že kdo to umí,třeba jako ty,ho může přepracovat k dokonalosti.Podstatou měla být čitelnost vlajky.
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 174
- Kontaktovat uživatele:
To jerryx, to Pepa
chápu oba co Vás k tomu vede a navrhuji kompromis (bude přeci více kol, řekněmě po 3 týdnech):
1. kolo výběr ze všech nominovaných (předpokládám cca 70) - pro tyto všechny dělat barevné varianty by bylo opravdu náročné
2. kolo ->cca 1/3 z prvního kola (20 návrhů)
3. kolo opět ->cca 1/2 z 2. kola (8 )
4. kolo finále "velká čtyřka" - pro tyto čtyři (nebo jen 3) už nebude takový problém udělat ještě jednu barevnou verzi a v hlasování budou 4 návrhy, každá ve dvou verzích (víc verzí snad nebude potřeba), verze optimální a verze signální
Zahájení hlasování navrhuji ponechat na 20.12.2007, tedy dost času pro přípravu barevných kombinací. Některé ani nelze v jiných barvách použít, viz motiv trikolóry.
PS: o návrh 3wji jsme přišli, byla umístěna na ukažto.com a ten momentálně nejde, prosím tímto autora o nové zaslaání tohoto návrhu.
chápu oba co Vás k tomu vede a navrhuji kompromis (bude přeci více kol, řekněmě po 3 týdnech):
1. kolo výběr ze všech nominovaných (předpokládám cca 70) - pro tyto všechny dělat barevné varianty by bylo opravdu náročné
2. kolo ->cca 1/3 z prvního kola (20 návrhů)
3. kolo opět ->cca 1/2 z 2. kola (8 )
4. kolo finále "velká čtyřka" - pro tyto čtyři (nebo jen 3) už nebude takový problém udělat ještě jednu barevnou verzi a v hlasování budou 4 návrhy, každá ve dvou verzích (víc verzí snad nebude potřeba), verze optimální a verze signální
Zahájení hlasování navrhuji ponechat na 20.12.2007, tedy dost času pro přípravu barevných kombinací. Některé ani nelze v jiných barvách použít, viz motiv trikolóry.
PS: o návrh 3wji jsme přišli, byla umístěna na ukažto.com a ten momentálně nejde, prosím tímto autora o nové zaslaání tohoto návrhu.
- alffa
- Site building team
- Reputace: 2
Libor píše:alffa píše:......
Viz. začlenění národních barev do KLUBOVÉ vlajky. Nic proti tobě Libore, nebo Denisovi.
To už se ale řešilo na straně č.3.
alffa
No ať koukám jak koukám na str. č 3 žádný návrh klubové vlajky za použití národních barev nevidím![]()
Řešit slovně a předložit grafický návrh je rozdíl
Nezlob se Libore,
takhle ale nikdo neví o čem že je to řeč.
Pokusím se to tedy pro ostatní čtenáře trochu osvětlit. Obrňte se prosím trpělivostí.
Bude to trochu delší, rozhodně však kratší než kdyby jste se měli prokousávat celým topicem.
Libor zde naráží na diskuzi kterou vedeme u KULATÉHO STOLU, ohledně nového vzhledu.
Tedy ne o vlajce

Jedná se o tento můj příspěvek:
alffa píše:Vono by možná stačilo:1) řešit jeden problém v jednom topicu a ne v pěti.
2) zprovoznit službu „ZOBRAZIT CELÝ TOPIC“.
Zdůvodnění:
Pokud je topic více stránkový, tak než se jedinec prokliká všemi stránkami, zákonitě ztratí nit kontextu.
To pochopitelně neplatí jen pro kulatý stůl.
Vemte si například topic: „Průkaz "jachting.info", klubová vlajka, nebo obojí“.
Tento topic má 286 příspěvků na dvanácti stranách.
Není divu že se tím nikdo nebude proklikávat. Výsledek je ten, že se nikdy nepohneme z místa. Neustále se tam vracíme na začátek a omíláme věci už dávno třikrát přemleté.
Viz. začlenění národních barev do KLUBOVÉ vlajky. Nic proti tobě Libore, nebo Denisovi.
To už se ale řešilo na straně č.3.
To jsem ale trochu odbočil, jen na vysvětlenou.![]()
Jde o to, že i za cenu delšího načítání, si zobrazím celý topic najednou a dále už jenom roluji.
Je to poté daleko přehlednější. Neuteče mě kontext.
alffa
Je snad Libore zřejmé, že zde nemluvím o žádném konkrétním grafickém řešení ale o řešení kauzy: NÁRODNÍ BARVY.
Proto jsem také uvedl jen zkratkovitě (demonstračně), stranu č.3
Ale vraťme se tedy k těm národním barvám, tedy k tomu, co nás zajímá zde, vzhledem ke klubové vlajce.
Pro lepší přehlednost jsem soustředil vše co bylo v tomto topicu o národním přístupu k naší vlajce řečeno.
Začíná to na straně, č.1
Denis píše:Slovensko má oficialnu námornú vlajku. Jej hlavný znak je trojcípy / trojuholníkový/ tvar.Tá myšlienka z vlajkou sa mi páči. Neviem to graficky spraviť, ale mohol by to byť biely trojuholník, tzv. plamenec s trikolórou po obvode, tak ako je prezidentská štandarda. Trikolóru máme rovnakú. .....
alffa píše:No chlapci,
moc vám rozumím, .... ve vašem nacionálním (národním) zápalu.
Nic méně musím upozornit , ....
Denisi,
K těm trikolórám: ne že by se ty dvě NAŠE trikolóry nedaly do té klubové vlajky nějak zakomponovat, to jistě ano. Dalo by se i více. Máme krásnou heraldiku.
Ale co s těmi ostatními?
V hlavičce se hlásáme (graficky i verbálně) ke kosmopolitní společnosti „jachtařské“.
Dnes se tomu moderně nadává "GLOBALIZMUS“.
Jak to vysvětlíme, Maďarům, Frantíkům, Irům, Polákům,
Němcům ( Němečtí národové prominou zkrácený název) a kdo ví, ...... kdo se k nám v budoucnu ještě přidá, že je na klubové vlajce zastoupena pouze naše/vaše, trikolóra?
Byl bych proto pro nějaký nacionálně neutrální, čistě „klubovní“, základní barvu i logo na vlajce.
Ahoj, alffa
Pokračuje to na straně, č. 2
Zde byl návrh od Františka, o který jsme přišli díky službě „UKAŽTO“, před kterou jsem také (marně) varoval.
Frantisek píše:Wlady píše:Mimochodem tím schematizovaným textem mě docela zaujal Františkův návrh, jen mě mrzí, že si hned přidal trošku nacionalismu. Nechci tady rozpoutávat nějaké, snad už pohaslé, vášně. Chci tím jen říct, že jsme ČSS fórum, takže buďto dvounárodnostní symboly á la Denisův nápad (Moraváci prosím prominou) nebo nic. Kdo se ke své národnosti, lépe řečeno státnosti, chce hlásit, vyvěsí si přeci v klidu i státní vlajku.
To bol len prvy napad, lebo tu padli otazky ohladne narodnostnej identifikacie na medzinarodnom fore, samozrejme riesit to dvoma vlajkami bude lepsie.
tomaskre píše:... národnostní znaky bych osobně z vlajky vynechal?
Johna píše:Národnostní znaky bych tam také nedával (nemusí na to být náhodou povolení?) a 2 vlajky podle zemí taky ne. Prostě jeden typ pro všechny (už mluvim jak v reklamě). Jinak s vlajkou souhlasím a rád si ji vyvěsím.
MARIS píše:Tak,tak,žádné národostní symboly,vždyť ani dnes nevíme zda všichni zaregistrovaní mají české nebo slovenské občanství,členem fora se ,myslím,může stát kdokoliv.I ze stávajících příspěvků lze vydedukovat že někteří účastníci jsou,možná i dlouhodobě,v zahraničí,a mohou mít i jiné občanství .
Baharis píše:Ale jo. Celkem s vývojem diskuse souhlasím. Vaše argumenty jsou rozumné. Já těma národníma znakama chtěl zabít dvě mouchy jednou ranou. Že by tam nevisely tři vlajky, protože i charterovky tam mívají své.
Na straně č.3 to končí.
Pepa píše:I já se připojuji ke skupině, jež preferuje vlajku bez národnostních prvků. Identifikujeme svoji sounáležitost a ne státní příslušnost. St. příslušnost lépe řeší vlajka samostatná nebo i více vlejek /měl jsem na plaubě kamarády ze Slovenka a měli jsme vyvěšeny dvě/ a je zochvána možnost volby co vlastně chci vyvěsit
státní
jachting info
obě
Vlajka by měla provedením trochu komunikovat s logem /nebo naopak?/
Logo je dobré, ale pro účely vlajky trochu složité.
Základem vlajky by měla být identifikace k "jachting info"
Podklad - barva bílá se bude proti nebi ztrácet.
Chtěl jsem navrhnout světle modrou, ale to bude stejná situace.
Další návrhy to určitě posunou k optimálnímu provedení.
Pepa
Důvodně jsem tedy předpokládal že na straně č.3, jsme národně-nacionální diskuzi v kontextu KLUBOVÉ vlajky uzavřeli.
No jak se zdá, asi ne. Zřejmě začíná další kolo.
Musím se tedy ještě jednou vyjádřit.
Nechci národní barvy, neboť považuji náš web, za NADNÁRODNÍ (za yachtařský)

Zároveň s vlajkou chci vyřešit i logo webu. To logo by se mělo odrazit nejen ve vlajce ale také v nové hlavičce webu, v našich reklamních banerech, ostatních propagačních materialech atd.
Takže bych prosil o troch komplexnější přístup k té naší vlajce.
Pokud jste dočetli až sem, děkuji moc za pozornost, alffa
- Denis
- zkušený harcovník
Nemám rád nekončiace sa diskusie. A tiež je pre mňa úsmevné ak mňa liberála niekto označí za komunistu, nacionalistu, rasistu a pod. Prečo je tá diskusia nekonečná? Pretože sa mení plynule zadanie. Takže ak to posledne Alffom zadefinované zadanie je konečné a všeobecne akceptované, tak treba z ludového hlasovania vyškrknúť všetky motívy ktoré nie sú podla zadania a neprijímať nové, ktoré nebudú v súlade s novým zadaním.
Teda v diskusii sa mení pohlad na všetko, aj na zadanie, tak je to OK.
Teda v diskusii sa mení pohlad na všetko, aj na zadanie, tak je to OK.
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 174
- Kontaktovat uživatele:
To alffa
Pěkně jsi to zhrnul, jen co je pravda. Ušetříš všem spoustu času pročítáním nekonečného...
Já nemyslel ani ironicky, ani osobně ani zle.
Prostě se přijímají návrhy a žádný nebyl předem diskvalifikován ! Názor na věc spoustu lidí může změnit a až samotné hlasování vlajku v nár. batvách odmítne nebo přijme. Proč v tom hledat nějakou vědu?
Prostě jsem měl pocit, že patří mezi návrhy. Měl jsem ještě dvě modifikace tvých posledních návrhů, ale takto je už nebude dělat....
Denisovi jsem jen pomohl stvárnit jeho představu....No nic.
Pěkně jsi to zhrnul, jen co je pravda. Ušetříš všem spoustu času pročítáním nekonečného...
Já nemyslel ani ironicky, ani osobně ani zle.
Prostě se přijímají návrhy a žádný nebyl předem diskvalifikován ! Názor na věc spoustu lidí může změnit a až samotné hlasování vlajku v nár. batvách odmítne nebo přijme. Proč v tom hledat nějakou vědu?
Prostě jsem měl pocit, že patří mezi návrhy. Měl jsem ještě dvě modifikace tvých posledních návrhů, ale takto je už nebude dělat....
Denisovi jsem jen pomohl stvárnit jeho představu....No nic.
- alffa
- Site building team
- Reputace: 2
To Denis,
Nevšiml jsem si že by Tě niekto označil za komunistu, nacionalistu, rasistu a pod.
Jak jsi k tomu došel.
To že se zadání vyvíjí tak, jak se vyvíjí diskuze, ..... považuji za přirozené.
Asi tak před měsícem jsem napsal toto:
Najdeš to tuším na straně č.2
Od té doby se toho ale hodně událo.
(To by jsi věděl, pokud by jsi navštěvoval KULATÝ STUL častěji, než jednou za půl roku)
Pokud například projde u nového vzhledu návrh na záměnu prostoru pro HLAVIČKU,
na uzounkou nudli, kterou ještě k tomu pohltí z 50% cizí reklama, je jasné že už se tam nevejde žádná ROMATICKÁ montáž.
Zbude pouze malý prostůrek, pro velmi malé a stručné logo.
O to více by to logo mělo být propracovanější (výstižnější).
Prostě; jak jde život, tak i potřeby webu se mnění.
Snad je to takto dostatečně srozumitelné, víc bych to tady už nerad zatěžoval.
To Libor,
Vždyť nic, v pohodě.
Já v tom žádnou vědu nehledám.
Těžko si ale představím, něco takového:
Jako univerzální logo „JACHTING.INFO“.
Nevšiml jsem si že by Tě niekto označil za komunistu, nacionalistu, rasistu a pod.

Jak jsi k tomu došel.

To že se zadání vyvíjí tak, jak se vyvíjí diskuze, ..... považuji za přirozené.
Asi tak před měsícem jsem napsal toto:
Zaslal: čt 13. září, 2007 8:50
To13paja,
Já bych s tím zadáním a návrhy až tolik nespěchal.
To zadání by mělo právě vyplynout z této diskuze.
Najdeš to tuším na straně č.2
Od té doby se toho ale hodně událo.
(To by jsi věděl, pokud by jsi navštěvoval KULATÝ STUL častěji, než jednou za půl roku)
Pokud například projde u nového vzhledu návrh na záměnu prostoru pro HLAVIČKU,
na uzounkou nudli, kterou ještě k tomu pohltí z 50% cizí reklama, je jasné že už se tam nevejde žádná ROMATICKÁ montáž.

Zbude pouze malý prostůrek, pro velmi malé a stručné logo.
O to více by to logo mělo být propracovanější (výstižnější).
Prostě; jak jde život, tak i potřeby webu se mnění.
Snad je to takto dostatečně srozumitelné, víc bych to tady už nerad zatěžoval.
To Libor,
Vždyť nic, v pohodě.
Já v tom žádnou vědu nehledám.
Těžko si ale představím, něco takového:

Jako univerzální logo „JACHTING.INFO“.
- Denis
- zkušený harcovník
Aj mne sa zdá, že ak sa vyvíja zadanie v diskusii, tak je to normálne, len to treba oznámiť celej pospolitosti. Súhlasím s tebou, že je to vhodné riešiť komplexne, ale na druhej strane to nie je nevyhnutné. Ja som skromný človek a som spokojný skoro zo všetkým, pre mňa nie je dôležitá forma, ale skôr obsah. Takže ak tam hore bude tučným písmom vysokým 10 mm napísané stručné: WWW.JACHTING.INFO tak to budem považovať za dostatočné a naďalej sa budem tešiť aký je toto dobrý web, pretože tu ludia píšu zaujímavé veci čo ma bavia. Ešte raz zopakujem že nie som schopný vám vtejto veci pomôcť, lebo sa v tom nevyznám a učiť sa to istotne nebudem. A pretože viem že sa lahko kritizuje a ťažko robí, tak vám do toho nepindám.
K tomu nacionalistovi, mal som dojem, že každého kto má rád na vlajke modrú, bielu, červenú si označil za nacionalistu, alebo tak nejako. Tak som si to zobral osobne, ale nehnevám sa na teba.
Tie iné označenia som dostal za iné moje názory, napr. som proti tomu aby na Slovensku žilo v blízkej budúcnosti 20 -30% farebných, tak som to zlízol ako rasista. Teda ten nacionalista bolo len obohatenie mojej zbierky absurdít.
K tomu nacionalistovi, mal som dojem, že každého kto má rád na vlajke modrú, bielu, červenú si označil za nacionalistu, alebo tak nejako. Tak som si to zobral osobne, ale nehnevám sa na teba.
Tie iné označenia som dostal za iné moje názory, napr. som proti tomu aby na Slovensku žilo v blízkej budúcnosti 20 -30% farebných, tak som to zlízol ako rasista. Teda ten nacionalista bolo len obohatenie mojej zbierky absurdít.
- tomaskre
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Promiňte mi, ale ....
Z topicu Boat Brno setkání:
--------------------------------------------------------------------
alffa Zaslal: čt 01. listopad, 2007 8:27 Předmět:
Ahoj Baharis,
Tak tady jsou nějaké ty navigační šipky pro naše setkání v Brně.
By nám yachtaři nebloudili po hotelu.
Jelikož nevím na které straně chodby má pan hoteliér umístěny ty rámečky,
udělal jsem levou a pravou variantu + variantu ČB. Dělal jsem kontrolní nátisk
v barvě a vypadá to docela slušně i na obyč kancelářském papíře.
Snad to bude takto stačit. Pokud budou nějaké výhrady, kritizujte prosím rychle ať ještě stihnu nápravu.
Zatím ahoj, alffa
....
....
....
....
P.S.
Tyto obrázky jsou uloženy v tom nejvyšším JPG formátu.
Mysím že to bude stačit.
Pokud ne, mohu Ti to poslat emailem ve formátu TIF nebo PDF.
----------------------------------------------------------------------------------
Baharis Zaslal: čt 01. listopad, 2007 8:37 Předmět:
Moc díky Alffe. Cedulky jsou pěkné a svému účelu naprosto dostačující.
Žádné výhrady se nepřipouští, protože jsem velitelsky rozhodl, že se použijí tyto. Jak jsem už jednou napsal, dobré království je lepší, než špatná demokracie
--------------------------------------------------------------------------------------------
Tak tomu nějak asi nerozumím. Proč je vyhlášená nějaká veřejná soutěž????
Proč je tady vyhlášeno nějaké hlasování, snad od 20.12., vždyť je tímto krokem rozhodnuto.
Od 11.9. se tady docela ostře diskutuje o nějaké podobě loga, vlaky atd...
Můj osobní pocit: Proč děláte z těchto lidí, co tady píšou, navrhujou, bl...ce???? Pořád se ve fóru mluví o aktivitě, ale asi je rozumější, alespoň pro mě jenom číst a takovýchto aktivit se nezúčastnit.
Mějte se moc fajn. Tom
alffa Zaslal: čt 01. listopad, 2007 8:27 Předmět:
Ahoj Baharis,
Tak tady jsou nějaké ty navigační šipky pro naše setkání v Brně.
By nám yachtaři nebloudili po hotelu.
Jelikož nevím na které straně chodby má pan hoteliér umístěny ty rámečky,
udělal jsem levou a pravou variantu + variantu ČB. Dělal jsem kontrolní nátisk
v barvě a vypadá to docela slušně i na obyč kancelářském papíře.
Snad to bude takto stačit. Pokud budou nějaké výhrady, kritizujte prosím rychle ať ještě stihnu nápravu.
Zatím ahoj, alffa
....

....

....

....

P.S.
Tyto obrázky jsou uloženy v tom nejvyšším JPG formátu.
Mysím že to bude stačit.
Pokud ne, mohu Ti to poslat emailem ve formátu TIF nebo PDF.
----------------------------------------------------------------------------------
Baharis Zaslal: čt 01. listopad, 2007 8:37 Předmět:
Moc díky Alffe. Cedulky jsou pěkné a svému účelu naprosto dostačující.
Žádné výhrady se nepřipouští, protože jsem velitelsky rozhodl, že se použijí tyto. Jak jsem už jednou napsal, dobré království je lepší, než špatná demokracie
--------------------------------------------------------------------------------------------
Tak tomu nějak asi nerozumím. Proč je vyhlášená nějaká veřejná soutěž????
Proč je tady vyhlášeno nějaké hlasování, snad od 20.12., vždyť je tímto krokem rozhodnuto.
Od 11.9. se tady docela ostře diskutuje o nějaké podobě loga, vlaky atd...
Můj osobní pocit: Proč děláte z těchto lidí, co tady píšou, navrhujou, bl...ce???? Pořád se ve fóru mluví o aktivitě, ale asi je rozumější, alespoň pro mě jenom číst a takovýchto aktivit se nezúčastnit.
Mějte se moc fajn. Tom
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
dumber píše:tomaskre: ja som to pochopil tak, ze sa "kralovstvo" tyka sipek na stretnutie a nie vlajky a loga
ahoj, taky bych to tak pochopil, kdyby nebylo použito logo z návrhů zde. Mě jenom přechází chuť věnovat čas tomuto tématu a chtěl sem ho napsat. Nic víc. Pánové pro toto fórum dělají opravdu hodně, patří jim velký dík a je to jenom na nich jak se to bude vyvíjet dále.
Ale Tomaskre, co to tady meleš za nesmysly? Dumber to pochopil správně a Denis to napsal úplně přesně.
1- Majitel Parkhotelu Svaťa Kapounek mě po přislíbení rezervace salonku požádal, aby jsem mu poslal něco, čím by nás navedl na místo konání. Aby jsme se mu necárali po celém hotelu. V loni je dělal sám.
2- Požádal jsem Alffa formou SZ, aby mě něco dodal, aby to mělo štábní úroveň.
3- Očekával jsem, že mě je pošle mailem, ale on zvolil formu vystavení v diskusi. Možná i proto, aby je ti kteří se tam chystají poznali. A ještě teda požádal fórum o vyjádření.
4- Toto jsem s rozhodností mě vlastní odmítl a formuloval jak formuloval. Jedná se o jednorázový počin, který s ničím nesouvisí, na nic nenavazuje a nemá také žádné návaznosti do budoucna.
Jedná se prosím o malé pitomé ceduličky, které nás provedou hotelem a pak se vyhodí!!!
1- Majitel Parkhotelu Svaťa Kapounek mě po přislíbení rezervace salonku požádal, aby jsem mu poslal něco, čím by nás navedl na místo konání. Aby jsme se mu necárali po celém hotelu. V loni je dělal sám.
2- Požádal jsem Alffa formou SZ, aby mě něco dodal, aby to mělo štábní úroveň.
3- Očekával jsem, že mě je pošle mailem, ale on zvolil formu vystavení v diskusi. Možná i proto, aby je ti kteří se tam chystají poznali. A ještě teda požádal fórum o vyjádření.
4- Toto jsem s rozhodností mě vlastní odmítl a formuloval jak formuloval. Jedná se o jednorázový počin, který s ničím nesouvisí, na nic nenavazuje a nemá také žádné návaznosti do budoucna.
Jedná se prosím o malé pitomé ceduličky, které nás provedou hotelem a pak se vyhodí!!!