nemo píše:Alfo, klikni u mého příspěvku na CITOVAT. Nevím proč se to neukazuje normálně, ale je to tam.alffa píše:nemo píše:alffa píše:Ahoj nemo,
Tak teď jsem trochu na rozpacích. Píšeš že chceš aby to bylo transparentní.
Aby to nezakrylo ten krásný mahagon.
To ho chceš jenom napouštět?
To ale nevím jestli je to vhodná pryskyřice pro napouštění.
Výslovně se tam uvádí:Letoxit PR 129
je tekutá nízkomolekulární cykloalifatická modifikovaná epoxidová pryskyřice bez plnicích látek. Má dobré mechanické vlastnosti a fyziologicky je dobře snášena. Vysoká odolnost vůči povětrnostním vlivům a UV záření. Je vhodná pro výrobu laminátových dílů vyztužených skleněnými, uhlíkovými nebo kevlarovými vlákny (nejčastěji části letadel, člunů, karoserií aj.).
Tedy pro laminaci!
Dáš-li tam ale sklo či cokoli, ten mahagon stejně nebude vidět. Snad nanejvýše tušit.
alffa
P.S.
Určitě by nás zajímalo vše co Ti sdělí. Tedy pokud se ozvou.
Nějak nic nevidno![]()
Toto je příspěvek od nema.

Někde na netu jsem našel fotografie stavby dinghy ze dřeva (laťková obšívka z červeného cedru) někde z USA, kterou pak jednou vrstvou 160g/m2 skelné tkaniny olaminovali namísto ochraného laku. Nevím, jakou pryskyřici v USA používají, ale úplně to zprůhlednělo a dřevo svou barvou ožilo jako po lazurovacím laku. Navíc byť jediná vrstva laminátu je přece jenom lepší ochrana než několik vrstev laku. Chci tuto technologii použít. Proto hledám pryskyřici s UV ochranou a transparentní.
Pouze mne udivilo, že to laminovali z obou stran, tedy i zevnitř člunu. Můj známý Karel Nohejl (71 let), starý říční vlk, mě varoval před uzavřením dřeva do laminátu a doporučil zevnitř pouze impregnovat lodním lakem, aby dřevo mohlo dýchat, jinak se za pár let rozsype. Máte někdo s tím nějaké zkušenosti?
Tak už to vím proč se to nezobrazovalo.
Ty jsi ten příspěvek umístil omylem mezi značky(quote][/quote).
No to se stane

No tak teď už je to snad lepší.
alffa