Čunovo

Dunaj v celé své délce a ve všech souvislostech...

Moderátoři: vilma, Pepa, david

ebi
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 1

Čunovo

Příspěvekod ebi » úte srp 12, 2014 10:19 am

Zdravím všetkých a dunajplavcov zvlášť. Cca pred dvoma týždňami som strávil predĺžený víkend na Dunaji , konkrétne v Čunove. Ubytovanie som mal na prístavisku Modrá čajka aj keď už nie je oficiálne v prevádzke. (veľká škoda) Chvíľu tam so mnou bývali aj chlapi čo vedľa montujú nové prístavy ktoré tu tuším spomínal Dedko. Nakoľko v tom čase boli gabčíkovské komory mimo, nebola nejako zvlášť silná prevádzka a aj rekreačných plavidiel bolo menej ako som čakal. My sme v podstate pendlovali trasu od Čilistova po Devín resp. Hainburg. Až tuším v sobotu sa mi podarilo prehodiť pár slov s Dedkom, ktorý si to pomaly šinul smerom od prístavu v Čilistove. V sobotu večer otvorili komoru v Gabčíkove a my sme sa kochali pohľadom na plavbu osvetlených veľkých lodí čo doháňali zameškané. Prikladám narýchlo zostrihané videiko z okolia Modrej čajky.

https://www.youtube.com/watch?v=I2fOUFC85vA
juro
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 3

Příspěvekod juro » úte srp 12, 2014 10:52 am

Nádherné video!!!!
dedko
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 20

Příspěvekod dedko » úte srp 12, 2014 4:59 pm

Ahoj ebi
Pekne spracované video !
Chcel som sa spýtať ako si to natáčal, ale na konci videa som zbadal tieň tej helikopotvory ako pristáva.
Ešte mi prezraď kto to video postrihal.
Ja som chcel pekné video z našej minuloročnej plavby, tak som na nete našiel firmu, dal im materiál a výsledok celého videa hrôza. :cry:
ebi
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Ahoj

Příspěvekod ebi » úte srp 12, 2014 5:06 pm

Ďakujem za uznanie. Videa si strihám sám aj ked toto konkrétne bolo šité trocha horúcou ihlou. Mám toho natočeného spústu, len sa dostať k tomu strihu. Snáď na jeseň keď sa zhorší počasie.
mixi
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

Příspěvekod mixi » úte srp 12, 2014 8:04 pm

velmi pekne, az sa divim do akej vysky to lieta. co je v tom za kameru? gopro?
err_
bez hodnocení
Reputace: 177

Příspěvekod err_ » úte srp 12, 2014 8:31 pm

Ahoj, vidím, že je nás asi více, kteří bychom uvítali i trošku popisu použité techniky. Mohl bys prosím tedy něco připsat?
Čím jsi to snímal, dron, foto a pod. ... Díky
BA
nováček na fóru
nováček na fóru
Reputace: 0

Příspěvekod BA » úte srp 12, 2014 8:36 pm

Veľmi pekné vídeo, mohlo byť aj dlhšie a môže byť aj z druhej strany Dunaja. :clap:
Viky_CZ
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 43
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viky_CZ » stř srp 13, 2014 12:19 am

Dedko: Uz od dob Windows XP je soucasti systemu programek Movie Maker. Je sice tak trochu pitomej, ale s trochou cviku se s nim daji delat prekvapive hezky videa, na bezny strihy to bohate staci.
ebi
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod ebi » stř srp 13, 2014 12:58 am

BA píše:Veľmi pekné vídeo, mohlo byť aj dlhšie a môže byť aj z druhej strany Dunaja. :clap:

Hej, mal som v pláne natočiť toho viac z celého úseku Dunaja, ale stala sa mi taká vec že mi predposledný večer spadol do Dunaja telefón a to ma dost roladilo. A ani času moc nebolo lebo som vozil nejakých kamarátov a známych. Inač je to snímane z tvz. drona (ten názov nemám rád a ani nie je úplne presný) skrátka quadcopter vo vodotesnej úprave scopný pristáť na vode. Na člne mám také plato akože heliport odkiaľ štartujem a sadám, heh vlastne by sa dalo povedať že mám lietadlovú loď :lol: . Kamera GoPro 3 black edition. Určite sa na Dunaj ešte dovalím tak snáď budú ďalšie obrázky.

Zpět na