Zdravím všetkých a dunajplavcov zvlášť. Cca pred dvoma týždňami som strávil predĺžený víkend na Dunaji , konkrétne v Čunove. Ubytovanie som mal na prístavisku Modrá čajka aj keď už nie je oficiálne v prevádzke. (veľká škoda) Chvíľu tam so mnou bývali aj chlapi čo vedľa montujú nové prístavy ktoré tu tuším spomínal Dedko. Nakoľko v tom čase boli gabčíkovské komory mimo, nebola nejako zvlášť silná prevádzka a aj rekreačných plavidiel bolo menej ako som čakal. My sme v podstate pendlovali trasu od Čilistova po Devín resp. Hainburg. Až tuším v sobotu sa mi podarilo prehodiť pár slov s Dedkom, ktorý si to pomaly šinul smerom od prístavu v Čilistove. V sobotu večer otvorili komoru v Gabčíkove a my sme sa kochali pohľadom na plavbu osvetlených veľkých lodí čo doháňali zameškané. Prikladám narýchlo zostrihané videiko z okolia Modrej čajky.
https://www.youtube.com/watch?v=I2fOUFC85vA
Čunovo
Moderátoři: vilma, Pepa, david
-
dedko
- aktívní jachtař

- Reputace: 20
Ahoj ebi
Pekne spracované video !
Chcel som sa spýtať ako si to natáčal, ale na konci videa som zbadal tieň tej helikopotvory ako pristáva.
Ešte mi prezraď kto to video postrihal.
Ja som chcel pekné video z našej minuloročnej plavby, tak som na nete našiel firmu, dal im materiál a výsledok celého videa hrôza.
Pekne spracované video !
Chcel som sa spýtať ako si to natáčal, ale na konci videa som zbadal tieň tej helikopotvory ako pristáva.
Ešte mi prezraď kto to video postrihal.
Ja som chcel pekné video z našej minuloročnej plavby, tak som na nete našiel firmu, dal im materiál a výsledok celého videa hrôza.

Ahoj
Ďakujem za uznanie. Videa si strihám sám aj ked toto konkrétne bolo šité trocha horúcou ihlou. Mám toho natočeného spústu, len sa dostať k tomu strihu. Snáď na jeseň keď sa zhorší počasie.
BA píše:Veľmi pekné vídeo, mohlo byť aj dlhšie a môže byť aj z druhej strany Dunaja.
Hej, mal som v pláne natočiť toho viac z celého úseku Dunaja, ale stala sa mi taká vec že mi predposledný večer spadol do Dunaja telefón a to ma dost roladilo. A ani času moc nebolo lebo som vozil nejakých kamarátov a známych. Inač je to snímane z tvz. drona (ten názov nemám rád a ani nie je úplne presný) skrátka quadcopter vo vodotesnej úprave scopný pristáť na vode. Na člne mám také plato akože heliport odkiaľ štartujem a sadám, heh vlastne by sa dalo povedať že mám lietadlovú loď
. Kamera GoPro 3 black edition. Určite sa na Dunaj ešte dovalím tak snáď budú ďalšie obrázky.Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti