Cena laminátu
Moderátoři: MARIS, vilma, windward, Pepa
Cena laminátu
Zdravím kolik stojí přibližně metr čtvereční laminátů? Potřebuji orientační cenu pro známého do práce.
Bude to deska tloušťka 2mm. Nějaké kryty nebo co.
Kdo se u nás zabývá zakázkovým laminováním? Spolehlivá firma. Bude to menší zakázka max. desítky m2.
Kdo se u nás zabývá zakázkovým laminováním? Spolehlivá firma. Bude to menší zakázka max. desítky m2.
-
martinptacek
- aktívní jachtař

- Reputace: 21
- packa
- zkušený harcovník

- Reputace: 12
www.laminoplast.wgz.cz -pred casem jsme od nich par vecí brali do sklarny a OK-
packa píše:www.laminoplast.wgz.cz -pred casem jsme od nich par vecí brali do sklarny a OK-
člověk se musí pořád učit:
okopírováno z firemních webových stránek http://laminoplast.wgz.cz/rubriky/laminat
Laminátové výrobky se vyznačují:
>> odoslností proti vodě
>> odoslností proti UV záření
>> snášínlivostí vysokých i nízkých teplot
Češtino, plač....
Omlouvám se za OT.
packa píše:dobry-ja ty stranky ani nečet ale ty kryty na kuličáky(sklářská bruska) nebo co nám to vlastně tenkrát dělali byly v pohodě
Ahoj Packo,
probůh, nechci zpochybňovat jejich řemeslné schopnosti, pouze si myslím, že, a to zejména ve firemní prezentaci, by se neměly dělat tak hloupé pravopisné překlepy. Je to škoda a, podle mne, to zbytečně zpochybňuje i celou firmu. Člověk si řekne, když si po sobě nedokáží přečíst, co vystavují na veřejnost...
Je to škoda a svým způsobem mne to, jako potenciálního zákazníka, uráží.
Měj se hezky a vše v dobrém.
Zdraví J
Omlouvám se za OT.
- provizorni
- návštěvník fóra

- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Z Prahy se dá domluvit s Viktorem Brejchou - brejcha.viktor@gmail.com. nebo viz www.multihulls.cz
Dělá jak lodě, tak cokoliv z laminátu. Mladý kluk, studuje ČVUT a tyhle práce dělá spíše namísto brigády... ale je šikovnej a umí s tím...
Dělá jak lodě, tak cokoliv z laminátu. Mladý kluk, studuje ČVUT a tyhle práce dělá spíše namísto brigády... ale je šikovnej a umí s tím...
- bernau1
- pravidelný návštěvník

- Reputace: 9
cena laminátu
S laminátovýma loděma mají také veliké zkušenosti a já jsem s nimi spokojen - fa POLYFEX v Berouně.Desky by určitě zmákli,kontakt na ně-p.Plzák 602 164 599 

- lynx
- zkušený harcovník

- Reputace: 419
provizorni píše:Z Prahy se dá domluvit s Viktorem Brejchou - brejcha.viktor@gmail.com. nebo viz www.multihulls.cz
Vicky 7 už jsi fakt trapnej. V jednom tématu Ti to někdo vytkne a Ty to tady zkusíš znovu.
A ještě s takovou smrdící samochválou.
Co kdyby sis radši někde zaplatil reklamu?
- provizorni
- návštěvník fóra

- Kontaktovat uživatele:
- indianajones
- pravidelný návštěvník

- Reputace: 7
Něco je špatně
Bonba vznesl dotaz na Vickyho, zdali je ten,kdo zde prezentoval "ukradený" článek o plachtách
V zápětí mu odpovídá provizorní.." nikde nebylo nikdy napsáno, že jde o můj vlastní výplod"
Závěr: buďto je provizorní duševně hodně nemocný člověk
nebo jsou oba nicky Viktora a zajišťuje si tak manipulativně na fóru jejich "vzájemnou podporu",
což vůči ostatním uživatelům fóra není zrovna seriózní.
Tentokrát to ale "organizačně" nezvládl.
O neslučitelnosti takohoto jednání s pravidly fóra ani nemluvím.
Výše uvedené podtrhuje i oprávněnost příspěvku Lynxe.
Pepa
Bonba vznesl dotaz na Vickyho, zdali je ten,kdo zde prezentoval "ukradený" článek o plachtách
V zápětí mu odpovídá provizorní.." nikde nebylo nikdy napsáno, že jde o můj vlastní výplod"
provizorni píše:Tehdy bylo ke článku pokud se nepletu napsáno, že to je z internetu zkopírovaný text! Tak tady nemluvte prosím o ohromování a přebírání nějakých textů...nikde nebylo nikdy napsáno, že jde o můj vlastní výplod
Závěr: buďto je provizorní duševně hodně nemocný člověk
nebo jsou oba nicky Viktora a zajišťuje si tak manipulativně na fóru jejich "vzájemnou podporu",
což vůči ostatním uživatelům fóra není zrovna seriózní.
Tentokrát to ale "organizačně" nezvládl.
O neslučitelnosti takohoto jednání s pravidly fóra ani nemluvím.
Výše uvedené podtrhuje i oprávněnost příspěvku Lynxe.
Pepa
-
martinptacek
- aktívní jachtař

- Reputace: 21
- provizorni
- návštěvník fóra

- Kontaktovat uživatele:
provizorni je také Vicky7, jak již bylo jinde zmíněno.. tímto oznamuji, že ruším své aktivity pod profilem provizorní a na dále budu již používat pouze profil Vicky7. Tedy jen v případě, že jej budu používat, protože po tomto maléru tu nejsem vítaným.
Omlouvám se těm, které jsem svým zachováním urazil nebo zklamal.
Omlouvám se těm, které jsem svým zachováním urazil nebo zklamal.
- kaptn
- pravidelný návštěvník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Cena laminátu
Michal123 píše:Zdravím kolik stojí přibližně metr čtvereční laminátů? Potřebuji orientační cenu pro známého do práce.
Profesionální laminování a výroba sklolaminátu provádí HavelComposites. Nevyrábí přímo sklolaminátové desky,ale má i výrobu desek z Herexu,vakuováno-lisováno,....dnes čisté sklolaminátové desky lze nahradit i jinak,cenově jsou sklolaminátové desky kolem 2000,-m2(to je hrubě orientační-dle tloušťky); na modelářském serveru Mo-Na-Ko.net je v DF odkaz kolem desek-nejlépe vycházela fy v Pardubicích,areálu Semtínské chem-kompl.českou výrobu převzali němci,takže ceny výrazně vyskočily nahoru,avšak kvalitou zatím nejlepší a zůstali coby výrobci i jediní.Vyrábí i desky pro tištěné spoje,takže ke kvalitě asi tolik. Na kryty se dá použít i Pertinax.Takže chce to jen vybrat a než drahé kryty z desek by se možná vyplatilo raději vyrobit kryty přímo ze sklolaminátu-a těchto firem je u nás přehršle