Podle prvních dvou čísel se zdá, že bude mít profesionální úroveň, jména členů redakce dávají určitou záruku. Vydavatel se nebrání spolupráci se čtenáři, takže snad konečně budeme číst to co nás zajímá....

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa

nechci rozvíjet debatu na téma obliby Apple. Statistika hovoří jasně a můžete se přesvědčit sami zde http://gs.statcounter.com/#tablet-os-ww ... 310-201411, celosvětově má Apple na tabletech cca 70 %, v Čechách je to jakási plichta podle toho, co je v tu chvíli finančně atraktivnější. U nás se prodává tolik Androidů na plackách jen proto, že jsou výrazně levnější.
Tak to jsem netušil že to je tak složité. Sorry.

telefony budou brzy. Dřív než Android nebo Windows na tabletech.

PetrLaska píše:...a mezi námi je český trh s novými loděmi finančním objemem tak mizerný, že z této strany ani neočekáváme žádnou inzerci. Určitě se tedy nemůže stát, že bychom vychvalovali nějakou loď jen proto, že nám někdo dal inzerci. Chápu, že máš apriory takový pohled, protože se to běžně před našima očima denně děje. Novinařinou se živím posledních dvacet let a nenapsal jsem článek, který si někdo zaplatil a za který bych se musel stydět.
Taky nas zajímají všechny vaše lodě na českých vodách. V každém čísle bych jednu rád představil. Tak se ozvěte. Petr
ferdas píše:PetrLaska píše:...a mezi námi je český trh s novými loděmi finančním objemem tak mizerný, že z této strany ani neočekáváme žádnou inzerci. Určitě se tedy nemůže stát, že bychom vychvalovali nějakou loď jen proto, že nám někdo dal inzerci. Chápu, že máš apriory takový pohled, protože se to běžně před našima očima denně děje. Novinařinou se živím posledních dvacet let a nenapsal jsem článek, který si někdo zaplatil a za který bych se musel stydět.
Taky nas zajímají všechny vaše lodě na českých vodách. V každém čísle bych jednu rád představil. Tak se ozvěte. Petr
Omlouvám se není to rejpání. Pane šéfredaktore, když 20 let děláte novinařinu - poznáte rozdíl i/y..?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host