Príprava stravy
Moderátoři: MARIS, Pepa, vilma
- alffa
- Site building team
- Reputace: 2
Zdenek píše:Alffo. Neboj! Bude všechno v pořádku. Koukal jsem na rybaření. Je tam výměna názorů na lov a týrání ryb. Tak nevím, jestli by se to hodilo sem. Snad ale ano. Protože jde o stravování na lodi a za tím účelem zpracování ryb. Jde o uzení. Jestli by mněl někdo zájem o tento jednoduchý způsob.
Když si na to uděláš topic, ................. tak aby to případně někdo i našel, ..... tak proč ne .

Každá zkušenost je vítána.

alffa
- pecho
- aktívní jachtař
- Reputace: 0
jídla na moři
Nejlepší jídla jsou z vepřového a hovězího, šupiny nebrat, nikdy jsem to nejedl, nejím a jíst nebudu zrovna tak jako opeřenci, (aspoň pro mě). Zdraví Pecho
- MaPa
- návštěvník fóra
Re: jídla na moři
pecho píše:Nejlepší jídla jsou z vepřového a hovězího, šupiny nebrat, nikdy jsem to nejedl, nejím a jíst nebudu zrovna tak jako opeřenci, (aspoň pro mě). Zdraví Pecho
Milý pecho!
Se vší úctou si dovoliji upozornit, že řeč je o uzení ryb, nikoliv o tom co brat či nebrat, takže Tvůj příspěvek považuji za mírně

Zdraví P.
- pecho
- aktívní jachtař
šupiny a opeřenci
To jsou předsudky, s tím nikdo nic nenadělá, když jsem byl malej a ve vaně jsme měli kapra, tak jsem se s ním zkamarádil a říkal jsem mu Pepíku, lezl jsem k němu do vany se studenou vodou, zkrátka kamarádi a na štědrý den jsem donutil rodiče a kapra jsme vypustili zpět do rybníka. Pak jsme měli taky kohouta s kterým jsem byl taky kamarád, jednoho dne jsem kohouta už neviděl a k obědu jsme měli nějaké divné maso, secvaklo mi to a řek jsem že kamaráda jíst nebudu a obrečel jsem to. Na chatě jsem zase pozoroval srnky, takže mám k těm zvířatům nějakej divnej (asi jsem cáklej) vztah. Naštěstí jsme doma neměli žádného čuníka ani hovězinu, jinak bych byl asi vegetarián. Když je někde něco zatoulanýho tak to skončí u nás, teď tu máme nalezence černýho mourovatýho kocourka, hroznš milej (to jsem moc odbočil od jídelníčku) nějaký dítě to ve vesnici přitáhlo domů a pak tu hračku odhodilo, do dneška žere mj. i ten chleba, omlouvám se za OT , ale tak, jak se říká, starého psa novým kouskům nnaučíš. Zdraví Pecho
- MaPa
- návštěvník fóra
Re: šupiny a opeřenci
pecho píše:To jsou předsudky, s tím nikdo nic nenadělá, když jsem byl malej a ve vaně jsme měli kapra, tak jsem se s ním zkamarádil a říkal jsem mu Pepíku, ....
Trochu víc jsem hned reagoval v SZ, ale jak se dívám, mám ji stále v "Nedoručených".
P.
- vfrman
- návštěvník fóra
- Kontaktovat uživatele:
Meryl píše:Díky moc za typ a odkaz na Kolinec. Pravděpodobně vyzkoušíme.
Mně osobně vaření nevadí, ale na lodi na to nemám čas a jsem pak spíš štvanec,
nikoliv na dovolené.
Tak jsme si je letos poprvé vyzkoušeli a mohu jen a jen doporučit ! Jídla výborná,porce dostačující , výběr velký . Nás bylo 8 , měli jsme objednány desetiporcovky a měli jsme co dělat,abychom to všechno snědli a ještě 4 vaničky jsme dovezli zpět