Hýýýr
Moderátoři: Pepa, smike, vilma
Denis píše:A na základe čoho tak tipuješ? Pretože američania sú zlí?
Já bej mladší tak bych asi tyky jel živý cíl je žívý cílpavel99 píše:Vloni jsem na netu četl zprávu jak nějaká agentura pořádá zájezdy na lov pirátů v ceně několika tisíc dolarů. Zdánlivě neozbrojená a neopancéřovaná jachta s psádkou ex vojáků Ruských speciálních sil si vyjede do míst s hlášenými piráty, nechá je zaútočit a poté je pro zábavu postřílí. Dokonce tam byl popsán i ceník zapůjčení různých typů zbraní a prodeje munice. Jeden ze zúčastněných se holedbal jak byl pyšný na to že jeho 12 letý syn postřílel za výlet 10 pirátů a že to byla skvělá zábava. Nevím samozřejmě co z toho byla pravda, ale jak řekl inspektor Ledvina "Co bychom pro tůristi neudělali", a navíc když to tak skvěle nese.
pavel99 píše:Vloni jsem na netu četl zprávu jak nějaká agentura pořádá zájezdy na lov pirátů v ceně několika tisíc dolarů. Zdánlivě neozbrojená a neopancéřovaná jachta s psádkou ex vojáků Ruských speciálních sil si vyjede do míst s hlášenými piráty, nechá je zaútočit a poté je pro zábavu postřílí. Dokonce tam byl popsán i ceník zapůjčení různých typů zbraní a prodeje munice. Jeden ze zúčastněných se holedbal jak byl pyšný na to že jeho 12 letý syn postřílel za výlet 10 pirátů a že to byla skvělá zábava. Nevím samozřejmě co z toho byla pravda, ale jak řekl inspektor Ledvina "Co bychom pro tůristi neudělali", a navíc když to tak skvěle nese.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů