Po Dunaji do čierneho mora

Dunaj v celé své délce a ve všech souvislostech...

Moderátoři: vilma, Pepa, david

vlado
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

Příspěvekod vlado » ned říj 26, 2014 8:37 am

No ak ho niekto pozna /Ľuboša Šenitka/ , nech ho poprosi o reportaz na jachting info.Dedkov priklad je dokonaly.....
Omen
vytrvalý návštěvník
Reputace: 160

Příspěvekod Omen » stř říj 29, 2014 7:47 am

Klobouk dolů :good:
Mělo to od začátku úžasnou myšlenku a bylo to to poctivě odedřené :o
DB2
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod DB2 » pon lis 03, 2014 10:43 am

FerenCS píše:Splavenie Dunaja na kajaku za 67 dní TU
Nestretli ste ho niekto?
Božidar Boža Vatralj iz Štutgarta je jedini Srbin koji je preveslao Dunav u jednoj turi i to unatraške. Pramac mu je bio iza leđa, i to u čamcu sopstvene proizvodnje. Za dva i po meseca Boža je savladao Dunav, i hladan, i lep, i nemiran. Prešao je 2.516 km i to od nemačkog grada Ingolštata do delte Dunava u Crno more. A ideja je nastala na obalama Dunava kraj rodne Bačke dok je kao mališan posmatrao veslače dok pozdravljaju prolaznike na raznim jezicima. Samo onaj ko je rastao uz Dunav može da razume druge koji su vezanu za tu reku. Kada sam čuo da postoji tura sa organizovanom regatom, mojoj mašti nije bilo kraja. - See more at: http://www.mojaladja.com/moja-la%C4%91a ... oiPwO.dpuf
preklad goggle> Božidar Boza zo Stuttgartu je jediný Srb, ktorý veslovali Dunaj v jednej dávke a späť. Predok bola pozadu a na vlastnú výrobu lodi. Dva a pol mesiaca Boza zvládol Dunaj, a chladný, a krásna, a nepokojný. Išiel 2516 míľ, z nemeckého mesta Ingolstadt na delte Dunaja v Čiernom mori. A nápad bol postavený na brehu Dunaja koniec pohlavia Backa, keď ako malý chlapec sledoval veslárov, zatiaľ čo pozdrav okoloidúci v rôznych jazykoch. Iba tí, ktorí vyrastali na Dunaji môže pochopiť ostatných, ktorí sa vzťahujú k tejto rieky. Keď som počul, že to tam bolo organizovanej tour Regatta, moja predstavivosť nepoznala hraníc. -Viac na:
> http://www.mojaladja.com/moja-la%C4%91a ... %A1ke.html
Svoje vozilo nazvao je Dunavski bicikl.Obrázek

Zpět na