libor.janko píše:Denisi,
máš pravdu, tehdy jsem to rozpoutal, když jsem viděl, jak z toho dělají motoráky. Sám jsem v létě na takovéhle cca 5 m lodi jel. Jó, je to bezva. Nezničitelné!!! Akorát ta tvarová stabilita nic moc. Měl jsem u motoráku trošku prohlou podlahu, když se zahřála na sluníčku.
Asi bych o tom uvažoval v případě nějaké malé lodě do 5 m délky a musel by mi to někdo vyrobit za hodně nízkou cenu. V cenové hladině jako nabízejí toto si můžu vybrat lepší a hezčí lodě.
Pokud byste měl někdo plánek na 5 m z tohoto materiálu, možná bych to risknul (svařili by mi to, kde z toho dělají bazény a bylo by to snad i dost levné).
No ono by to zas tak levné nebylo. Letos zjara jsem koupil tři tabule PP tl.5mm, rozměr 1,5x3metry. Vyšly dvakrát dráž, než Okoumé překližka. A to jsem koupil ten nejlevnější recyklát. Jeho svařitelnost není podle mých představ a nyní zvažuji, zda nemám ten trup zlikvidovat, anebo do něho navařit dvojité stěny dna a boků. Jenže to bude zase 2x víc materiálu, 2x větší váha i cena. Jedinou výhodou je, že stavba je poměrně rychlá. Jenže ... zkusil už někdo v jenom tahu udělat svar v délce několika metrů? Svary se špatně napojují. Je nutné je provádět z obou stran a napojení se nesmí potkat na stejném místě proti sobě. Krom toho materiál při sváření pracuje lokálním přehřátím a je nutné, aby svařované dílce byly usazeny v nějakém pomocném rámu. Rozhodně nesmí být při svařování jen tak volně v prostoru! Svary se už nedají opravovat a jsou definitivní. Pokud se něco hne, nebo prohne a už to po svaření tak zůstane, vznikne neopravitelný zmetek. Dnes už lituji, že jsem se nechal vidinou úžasného nezdolného materiálu zlákat k této investici. Jenom ta nejlacinější horkovzdušná pistole se dvěma tryskami mně přišla na 12.500,-Kč. K tomu desky PP a svářecí "drát", pak spousta překližky pro pomocný rám a za výslednou investici bych už postavil docela pěkný dřevěný člun. Takhle mám jen korpus nedokončeného trupu z plastu.
Na plasty jsem nezanevřel. Ale uvedená technologie není optimální. Ještě zkusím PE, abych svářecí pistoli alespoň trochu využil. Pak se ale určitě vrátím zpět ke dřevu, na které nedám dopustit. Když plastovou loď, pak stříkanou pomocí speciálního zařízení řízeného počítačem. Ale to je jen pro průmyslovou výrobu. Krom toho do takového PE jsou přidávány ještě další ingredience, aby byl tužší a odolnější. Takový v deskách ale není k mání.
Přede dvěma či třemi lety jsem se svezl také v jednom motorovém člunu z PP. Výrobce VARI od Chlumce nad Cidlinou. Ten měl ale všechny stěny dvojité se vzduchovými komorami. Celé to vyztužovaly uzavřené duté sedáky a plná příď. Byla to taková krabice s přídí motorového kluzáku. Jelo to docela dobře. S 5 koňovým motorem asi 10 km/h. Nevím ale, jak silný motor by to zrcadlo udrželo, než by se vyvrátilo.
Dnes jsem už pevně rozhodnut. Umím-li si sám vyprojektovat a postavit malou loď, a navíc baví-li mne to, pak proč stavět loď pro celý život? S jedním autem také nikdo nejezdí celý život. Vodovzdorná překližka, trochu kvalitní barvy a už se vezu. Deset let mi to vydrží, ale to už budu mít postavené další lodě. Pro změnu zase jiné tvary, jiné obšívky a budu naplněn uspokojením, že mi to plave a že se mi to líbí...