6.jarní sraz
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- packa
- zkušený harcovník

- Reputace: 12
6.jarní sraz
6. jarni sraz se bude konat opět na Labi-tentokrat v Kersku (zname například z filmu Slavnosti sněženek)-jako tradične druhy víkend v květnu 7-8.5.2016
www.bungalovykersko.cz - o vikendu jedu dojednat možnosti kotvení a taboření
www.bungalovykersko.cz - o vikendu jedu dojednat možnosti kotvení a taboření
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
Re: 6.jarní sraz
A može se přijet i bez lodě?
- packa
- zkušený harcovník

samozrejme 

-
david
- moderátor
- Reputace: 234
Packo, jsi příliš benevolentní. 

- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
No to sice je, ale alespoň o tom můžu uvažovat.
Jestli Ami do května prodám tak s Caravelou to ze Švédska nestihnu doplout. Zbývá pak už jen vzít motorku.
A nebo se k někomu nalodit a odpracovat si cestu....
Jestli Ami do května prodám tak s Caravelou to ze Švédska nestihnu doplout. Zbývá pak už jen vzít motorku.

A nebo se k někomu nalodit a odpracovat si cestu....
Nádherné místo!!!
Ty sněženky mě dostaly. Co motorku, ale vzít si kola a prorejdit to tam celé. "Konečně jsi nás táto vyvez..."
Jak rád bych se na nějaký ten sraz vnitráků podíval. Ale jako na potvoru, zase jsem na Jadranu.
Ty sněženky mě dostaly. Co motorku, ale vzít si kola a prorejdit to tam celé. "Konečně jsi nás táto vyvez..."
Jak rád bych se na nějaký ten sraz vnitráků podíval. Ale jako na potvoru, zase jsem na Jadranu.

- ficcus
- zkušený harcovník

- Reputace: 43
- Kontaktovat uživatele:
Libore, na motorce říkáš? Hmm, nechám tu myšlenku na sebe působit ...
- blue
- návštěvník fóra

- Reputace: 0
Dobrý výběr.Bude zelí,nebo šípková???
- Corwin
- pravidelný návštěvník

- Reputace: 9
Když hodím loďku na vodu v Brandýse nad komorou, tak mi to vychází ca 20 km po vodě a dvě komory. To je super. Určitě bych se chtěl alespoň na chvíli zastavit, i když nocování asi nebude... 

- lynx
- zkušený harcovník

- Reputace: 419
Doporučuji navštívit Krásnou Pepinu. 

- avlada
- návštěvník fóra

- Reputace: 6
Kersko je pěkný místo samo o sobě a vycházka do Hájenky na kančí se šípkovou bude určitě super.
Akorát bude asi trochu problém s vyvazováním více lodí, pokud vím měli tam jen jedno malý molo u zarostlýho břehu. Prosím Packu o info ohledně skluzu , v Nymburce asi nic není že.
Akorát bude asi trochu problém s vyvazováním více lodí, pokud vím měli tam jen jedno malý molo u zarostlýho břehu. Prosím Packu o info ohledně skluzu , v Nymburce asi nic není že.
- Zdenda12345
- zkušený harcovník

- Reputace: 73
Nevíte, jestli se to v Hájence už zlepšilo? Byl jsem tam na jídlu před cca 5 lety, ale byla to tragédie. Docela mě to zamrzelo. Takový pěkný místo.
P.S. jestli mi to záda dovolí, tak bych dal na vodu alespoň motorák. Měl bych to sice jen na 10 min. plavby, ale každej kousek je dobrej.
Jinak holt po tom černym, placatym, děravym pásu po kterym se pohybujou ty divný věci na čtyřech kulatejch nesmyslech.
P.S. jestli mi to záda dovolí, tak bych dal na vodu alespoň motorák. Měl bych to sice jen na 10 min. plavby, ale každej kousek je dobrej.
Jinak holt po tom černym, placatym, děravym pásu po kterym se pohybujou ty divný věci na čtyřech kulatejch nesmyslech.
- kkruska
- návštěvník fóra

- Kontaktovat uživatele:
Tak to se už moc těším !!!
pokud bude někdo chtít dát loď do vody, tak se dá buď - na Labi mezi Kostelcem n/L a Branýsem n/L na pravém břehu Labe u obce Křenek ( 50.2262719N, 14.6238950E ) nebo pod mostem (u Lysá n/L ) na pravé straně Labe ( 50.1804189N, 14.8512650E )
pokud bude někdo chtít dát loď do vody, tak se dá buď - na Labi mezi Kostelcem n/L a Branýsem n/L na pravém břehu Labe u obce Křenek ( 50.2262719N, 14.6238950E ) nebo pod mostem (u Lysá n/L ) na pravé straně Labe ( 50.1804189N, 14.8512650E )
- packa
- zkušený harcovník

Dohoda s majitelem http://www.bungalovykersko.cz proběhla uspěšně.Hospudka s pivem a jidlem k dispozici,možnost ohniště,stanů,kdo bude chtít ma možnost si zamluvit i chatičku a i ta polivka na neděli rano bude.S kotvením je to malinko horší-molo tam sice je ale tak 2 na 2 metry- budem se tedy muset navazat na breh nebo kotva-takže nezapomenout lana a nějaky ten kolik
Sjezdy jsou v dosahu 3-nejbližší je asi 800m-hned nad pl.komorou Hradištko-ješte ho musim pořadně okouknout-souradnice a mapku dodám.
tak ješte jednou:
7-8.5.2016-6.jarní sraz-Kersko
avlada a ostatní-co to tak trochu pojmout jako cilovou plavbu-dat na vodu v Tynci,Osečku a pod-podivat se na Podebrady a Nymburk z vody a zahajení tak kolem 14 hodiny Neděle zase plavba zpět k autu.
Sjezdy jsou v dosahu 3-nejbližší je asi 800m-hned nad pl.komorou Hradištko-ješte ho musim pořadně okouknout-souradnice a mapku dodám.
tak ješte jednou:
7-8.5.2016-6.jarní sraz-Kersko
avlada a ostatní-co to tak trochu pojmout jako cilovou plavbu-dat na vodu v Tynci,Osečku a pod-podivat se na Podebrady a Nymburk z vody a zahajení tak kolem 14 hodiny Neděle zase plavba zpět k autu.
- packa
- zkušený harcovník

ja trouba jsem sem zapomel napsat taky to slibene prekvapení- ten víkend se taky kona v blízkem Nymburce (asi 8km) akce,,Lodě na vodě 2016,,plakatek dodam pozdeji 

- avlada
- návštěvník fóra

Ještě nevím jak to budu v pátek časově stíhat abych spustil třeba v Týnci a doplul do Kerska, ale nejsem proti, to bych upřesnil. Manželka by pak přejela do kempu, doufám že tam dodávku na přespání pustěj dovnitř, protože budem nejmíň tři a to do lodi nedám.
Určitě ale chci loď v neděli vytahovat někde blízko, nejraději nad komorou v Hradišťku - jak to tam vypadá, vytáhnu dodávkou Tranzitem motorák cca 700 kg s vozíkem ?
Ta akce v Nymburce bude fajn, akorát dle zkušeností se nebude zase kde se vyvázat, ale snad to zvládnem ,hlavně aby "censored".
Pokud by někdo s sebou měl nějaké dítě bylo by fajn , náš David má 8 roků , moc se těší dělat kapitána a měl by si s kým hrát.
Určitě ale chci loď v neděli vytahovat někde blízko, nejraději nad komorou v Hradišťku - jak to tam vypadá, vytáhnu dodávkou Tranzitem motorák cca 700 kg s vozíkem ?
Ta akce v Nymburce bude fajn, akorát dle zkušeností se nebude zase kde se vyvázat, ale snad to zvládnem ,hlavně aby "censored".
Pokud by někdo s sebou měl nějaké dítě bylo by fajn , náš David má 8 roků , moc se těší dělat kapitána a měl by si s kým hrát.
- Zdenda12345
- zkušený harcovník

- Reputace: 73
Jestli myslíte ten skluz co je hned nad komorou na pravém břehu, tak ten už je léta zavřený. Poškodila ho velká voda a už ho neopravili. Mam dojem, že je tam i závora.
- packa
- zkušený harcovník

zavora tam není-panely jdou až k vodě a jsou OK(osobne zkontrolovano) a co je pod hladinou? to jsem chtel zjistit až tam pojedu začatkem dubna na,, kontrolní den,,
udajne tam vloni spouštěli
- packa
- zkušený harcovník

Važení
dneska jsem využil špatneho počasí a uskutečnil avizovany ,,kontrolní den,,
termin platí,hospůdka nově zrekonstruovana a mají pivo jako křen a prekvapení -aby jste si nestěžovali na nepohodlne kotvení tak tam zakotvím pram-tim ziskame celkem 25m plochy pro pohodlené vyvazaní
Kulturní vyžití je taky v pohode-každy ma možnost si vybrat co mu vyhovuje....Nymburk-Lode na vode,Skanzem v Přerově nad Labem,navšteva míst z f. Slavnosti sněženek,stezka a hrob Bohumila Hrabala a td.
pripominam datum:6-8.5.2016-Kersko-ř.km 882.5
Packa
dneska jsem využil špatneho počasí a uskutečnil avizovany ,,kontrolní den,,
termin platí,hospůdka nově zrekonstruovana a mají pivo jako křen a prekvapení -aby jste si nestěžovali na nepohodlne kotvení tak tam zakotvím pram-tim ziskame celkem 25m plochy pro pohodlené vyvazaní
Kulturní vyžití je taky v pohode-každy ma možnost si vybrat co mu vyhovuje....Nymburk-Lode na vode,Skanzem v Přerově nad Labem,navšteva míst z f. Slavnosti sněženek,stezka a hrob Bohumila Hrabala a td.
pripominam datum:6-8.5.2016-Kersko-ř.km 882.5
Packa
- blue
- návštěvník fóra

- Reputace: 0
Výborná zpráva,už se móóóc těšíme. 
- Denis
- zkušený harcovník

- Reputace: 154
packa píše:zavora tam není-panely jdou až k vodě a jsou OK(osobne zkontrolovano) a co je pod hladinou? to jsem chtel zjistit až tam pojedu začatkem dubna na,, kontrolní den,,
Na toto si zabudol
Jak tam nie je náplavka, tak idem bez lode. Rozhodol som sa tento rok neísť na tradičný májový kánoistický splav Dunaja, takže Vás prídeme pozrieť
.Re: 6.jarní sraz
packa - nebudes tam uz od patku? V patek rano vyrazime z Tynce do Prahy, tak se stavime
- packa
- zkušený harcovník

Brubbel píše:packa - nebudes tam uz od patku? V patek rano vyrazime z Tynce do Prahy, tak se stavime
no tak to jsi me trochu(víc) zklamal-ve skrytu duše jsem doufal že se zúčastníš a nejde se tam nekde koutek ve vyhřáté kajutě
jinak na vode budu už od čtvrtka ale kde?-někde mezi Kerskem a Celakovicema-zavolej
vyhrata kajuta nebude, kdyz sme spravili rozbity cerpadlo, tak topeni prestalo fungovat:(
Nemam tuseni, kdyz v patek vyrazime, kdy doplujem do Prahy. Navic budem potrebovat kazdou chvili behat na pumpu. Mozna ze v Kersku budem pres noc - uvidime. Zavolam.
Nemam tuseni, kdyz v patek vyrazime, kdy doplujem do Prahy. Navic budem potrebovat kazdou chvili behat na pumpu. Mozna ze v Kersku budem pres noc - uvidime. Zavolam.
- packa
- zkušený harcovník

termin srazu se neuprosne blíží ,počasí jsem objednal tak kdo dorazí?
http://www.mesto-nymburk.cz/index.php?s ... etail=4092
bohužel-lepsí pozvanku jsem nedostal
http://www.mesto-nymburk.cz/index.php?s ... etail=4092
bohužel-lepsí pozvanku jsem nedostal