http://www.parlamentnilisty.cz/politika ... atu-430088
V nadpisu sice míchají jablka s hruškami, jelikož od jisté doby náš stát žádné námořní lodě nwemá a mezi námořníkem a šífákem je kua rozdíl. Dle mého je u nás evidováno s bídou 1500 námořníků.
Jinak doufám, že se jednání ohledně DOL už konečně někam hne...
Evidujeme přes dvacet tisíc námořníků, většina z nich jezdí bohužel na lodích jiných států
Moderátoři: vilma, Pepa, smike
- Crazymen
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Evidujeme přes dvacet tisíc námořníků, většina z nich jezdí bohužel na lodích jiných států
Ministerstvo dopravy.....hmmmm
To je ta parta, co od voleb produkuje jeden zmetek za druhým?
že jsou to dopravní diletanti, kteří potvrdí téměř cokoliv, co před ne je položeno, jsem si zvykl, ale že si už nezapnou v pc ani kontrolu češtiny..... 

- lynx
- zkušený harcovník
- Reputace: 418
Re: Evidujeme přes dvacet tisíc námořníků, většina z nich jezdí bohužel na lodích jiných států
Máš pravdu, i když slohové chyby kontrola pravopisu nezachytí:
„K tomu, že bychom znova udělali české námořní loďstvo, s tím jsme neuvažovali.“
To bych blil, pane ministře!
„K tomu, že bychom znova udělali české námořní loďstvo, s tím jsme neuvažovali.“

- Felix
- zkušený harcovník
- Reputace: 152
- Kontaktovat uživatele:
Nečekal jsem, že někdy budu hájit "přirozeného nepřítele," ale uvědomte si, pánové, že je to první ministr, za kterého se k nám úředníci chovají tak, jak by měli
Neříkám, že k tomu došel dobrovolně a z vlastního rozhodnutí
ale bude to tak akorát rok od aféry s nočním kotvením a MD zatím pořád dohodu víceméně dodržuje. Byl jsem u toho, takže mohu zodpovědně prohlásit, že za změnu v přístupu opravdu může ministr Ťok a náměstek Němec.

No ještě před rokem jsem Ťokovi nemoh přijít na jméno díky sesuvu půdy u nás za vesnicí, kterej zlikvidoval trať z Lovosic do Teplic a rozestavěnou D8. To prohlašoval, že se trať opravovat nebude a pokud ano, tak je na seznamu priorit úplně na posledním místě. Nyní se však říká, že dráha přijde na řadu ihned po dostavbě D8, což je příští rok. Tím pádem už mi je Ťok ukradenej stejně, jako zbytek tý bandy tam nahoře.
- Jarda885
- zkušený harcovník
- Reputace: 102
lynx píše:Máš pravdu, i když slohové chyby kontrola pravopisu nezachytí:
Před tímhle paskvilem je uvedeno: "řekl při jednání ministr Dan Ťok"
Tu formulaci bych odhadoval na výplod píšícího novináře, který vyslechl a "redakčně zkrátil" výrok ministra.
- Crazymen
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Byť chápu, že ministr, snažící se v intencích požadavků plebsu, je spíše pozoruhodnou výjimkou, přesto jej považuji za diletanta, pokud k této pozoruhodnosti dospěje až po smažení témiž