Setkání "Na Hartě" - jaro 2006
Moderátoři: MARIS, Pepa, vilma
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 175
- Kontaktovat uživatele:
U? se to tříbí. Taky preferuji jako ficcus temín po 1.5. tj. víkend 6. - 7. 5. 2006. Ale přesný termín dá Tomá?, který dává Gandalfa na vodu jeřábem a ten musí objednat. Já se přispůsobím. Ka?dopádně čím nás bude více, tím lépe. Letos asi jenom pohodovka, symbolické odemknutí s projí?dkou a večerním potlachem "U jelena". Časem by to mohla být "Hecregata" a dobrá tradice. To v?e domluvíme s těmi, kteří přijedou.
- kaplik
- návštěvník fóra
- Reputace: 1
Dalo by se i ted ...
Myslim, ze by bylo klidne mozny se sejit i ted, ze by nebylo co delat se nebojim .....
Kaplik, Olomouc
Kaplik, Olomouc
-
- s/y Pietro Filipi
- Reputace: 0
Akce
Předbě?ně je domluvenej víkend 28.-30.4. Nevím kdo v?echno bude jeřábovat, ale asi by se to chtělo domluvit i na jeřábu, aby nás nevy?plouchnul s tím, ?e nemá čas, nebo něco takovýho.
Jarda
Jarda
-
Termín 28-30.4. 2006 Kdo chce a? přijede. Neslibujte, neva?te se na ten termín. Přijeďte nebo ne, v?e zále?í na Vás.
Bylo by to v?e najednou - klíče od závory, mo?ná i jeřáb, mů?eme si navzájem pomoc a je?tě by mohla být dobrá zábava.
Snad ledy do tý doby roztajou.
Jak bych to viděl - spou?tění lodí- pátek odpoledne a sobota dopoledne
- plavba,trimování lodí a vlastně to otevření sezóny v sobotu po 11hod to u? zpravidla fouká
- odpoledne a večer v dobré hospodě - penzion u Jelena
Je?tě info- nejsem ?ádnej organizátor, jen tam ka?doročně v tomto termínu spou?tím loď do vody, u? ?estým rokem. Myslím si ,?e by bylo dobrý se tam trochu poznat.
Ahoj Tom
Bylo by to v?e najednou - klíče od závory, mo?ná i jeřáb, mů?eme si navzájem pomoc a je?tě by mohla být dobrá zábava.
Snad ledy do tý doby roztajou.
Jak bych to viděl - spou?tění lodí- pátek odpoledne a sobota dopoledne
- plavba,trimování lodí a vlastně to otevření sezóny v sobotu po 11hod to u? zpravidla fouká
- odpoledne a večer v dobré hospodě - penzion u Jelena
Je?tě info- nejsem ?ádnej organizátor, jen tam ka?doročně v tomto termínu spou?tím loď do vody, u? ?estým rokem. Myslím si ,?e by bylo dobrý se tam trochu poznat.
Ahoj Tom
-
-
Ahoj,
je na dvou místech. Jedno je u mola půjčovny loděk. Druhé je asi o 300m dál u lesa , asfaltová cesta, pěkně zachovalá.
Na jaře se vět?inou lodě spou?tí na tom prvnim místě. Koncem sezóny se vytahujou na té cestě. Jde o stav vody. Ta cesta je v?ycky jistá. I se tam dá dobře jeřábovat.
čau Tomá?
je na dvou místech. Jedno je u mola půjčovny loděk. Druhé je asi o 300m dál u lesa , asfaltová cesta, pěkně zachovalá.
Na jaře se vět?inou lodě spou?tí na tom prvnim místě. Koncem sezóny se vytahujou na té cestě. Jde o stav vody. Ta cesta je v?ycky jistá. I se tam dá dobře jeřábovat.
čau Tomá?
- Olda
- návštěvník fóra
Setkání na hartě
Skvělý, u? se tě?ím.
Jestli mů?u je?te poprosit, těsně předem někdo zveřejněte nějaký čas nebo časy setkání, popřípadě místo, kde bude důvěryhodná osoba s klíčema pobývat. Přeci jenom se neznáme (teda já neznám). Nechci být příli? vlezlý, ale i mobil by se hodil. Mě poznáte podle toho, ?e budu mít loď, jestli ji do tý doby vyhrabu ze sněhu
.
Ahoj Olda.
Jestli mů?u je?te poprosit, těsně předem někdo zveřejněte nějaký čas nebo časy setkání, popřípadě místo, kde bude důvěryhodná osoba s klíčema pobývat. Přeci jenom se neznáme (teda já neznám). Nechci být příli? vlezlý, ale i mobil by se hodil. Mě poznáte podle toho, ?e budu mít loď, jestli ji do tý doby vyhrabu ze sněhu

Ahoj Olda.
-
- s/y Pietro Filipi
Re: Setkání na hartě
Olda píše:Skvělý, u? se tě?ím.
Jestli mů?u je?te poprosit, těsně předem někdo zveřejněte nějaký čas nebo časy setkání, popřípadě místo, kde bude důvěryhodná osoba s klíčema pobývat. Přeci jenom se neznáme (teda já neznám). Nechci být příli? vlezlý, ale i mobil by se hodil. Mě poznáte podle toho, ?e budu mít loď, jestli ji do tý doby vyhrabu ze sněhu.
Ahoj Olda.
Jeřáb asi budu domlouvat já, nebo Libor. Zavolej mi pár dnů před tím termínem na konci dubna a domluvíme se. 777987796
Čau Jarda
- Libor
- bez hodnocení
- Kontaktovat uživatele:
Po poslední konzultaci (opraveno 8.4.) je návrh následující:
v pátek 5.6. příjezd a spou?tění lodí na vodu, nastrojení, krátká porjí?dka
v sobotu 6. 6. příjezd a spou?tění lodí na vodu pro ty co to nestihnou v pátek (nebo chtějí příjet a? v sobotu), vyjí?dka a "slavnostní" otevření jarní sezóny, večer pak potlach v restauraci "U jelena" http://www.ujelena.bruntal.com
v neděli volná zábava atd.
Pozor - v?e neoficiální ! V podstatě volné setkání stejných nad?enců. Nemáme ?ádného organizátora, tak?e Va?i fantazii a aktivitě se meze nekladou.
v pátek 5.6. příjezd a spou?tění lodí na vodu, nastrojení, krátká porjí?dka
v sobotu 6. 6. příjezd a spou?tění lodí na vodu pro ty co to nestihnou v pátek (nebo chtějí příjet a? v sobotu), vyjí?dka a "slavnostní" otevření jarní sezóny, večer pak potlach v restauraci "U jelena" http://www.ujelena.bruntal.com
v neděli volná zábava atd.
Pozor - v?e neoficiální ! V podstatě volné setkání stejných nad?enců. Nemáme ?ádného organizátora, tak?e Va?i fantazii a aktivitě se meze nekladou.
Naposledy upravil(a) Libor dne sob dub 08, 2006 11:07 pm, celkem upraveno 1 x.
- Libor
- bez hodnocení
- Kontaktovat uživatele:
Posledně uváděný termín Tomá? nestihne (poslední konzulatace termínu proběhla 3.4.2006), Ficcus nemů?e a já nestihnu vzhledem k mno?ství sněhu (později bude v?ude mokro a bahno) nachystat loď (antifouling). Někteří se nevyjádřili a některým je to jedno.
Proto navrhuji posunou termín o týden, dva, tři.
1. sobota 13.5.
2. sobota 20.5.
V?ichni zájemci zkuste se vyjádřit (jakkoliv - email, SZ, ve fóru).
1. sobota 13.5.
2. sobota 20.5.
V?ichni zájemci zkuste se vyjádřit (jakkoliv - email, SZ, ve fóru).
Naposledy upravil(a) Libor dne pát dub 28, 2006 8:43 am, celkem upraveno 2 x.
- ZdendaZ
- návštěvník fóra
Re: Setkání "Na Hartě"
Co to rovnou udělat 3.6.? To u? mám konečně po matuře a mohl bych se taky stavit 

- Denis
- zkušený harcovník
- Reputace: 152
Mne je to v zásade jedno, ale neskor?í termín vzhladom k tohtoročnému počasiu je asi rozumnej?í. Prídem aj s man?elkou. Prezentácia Va?ich lodí by bola zaujímavá, ale nie je to nevyhnutné spája?.
- ficcus
- zkušený harcovník
- Reputace: 39
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Libor"]Posledně uváděný termín Tomá? nestihne (poslední konzulatace termínu proběhla 3.4.2006), Ficcus nemů?e a já nestihnu vzhledem k mno?ství sněhu (později bude v?ude mokro a bahno) nachystat loď (antifouling). Někteří se nevyjádřili a některým je to jedno.
1. sobota 13.5.
2. sobota 20.5.
V?ichni zájemci zkuste se vyjádřit (jakkoliv - email, SZ, ve fóru).[/quote]
6. nebo 13.5. je OK. U mě je to ale podmíněno i počasím, páč by jsme jeli motomo:-)
A pořád je?tě neznám květnový pracovní rozvrh:-( Co? se týká i víkendů ...
1. sobota 13.5.
2. sobota 20.5.
V?ichni zájemci zkuste se vyjádřit (jakkoliv - email, SZ, ve fóru).[/quote]
6. nebo 13.5. je OK. U mě je to ale podmíněno i počasím, páč by jsme jeli motomo:-)
A pořád je?tě neznám květnový pracovní rozvrh:-( Co? se týká i víkendů ...
-
- s/y Pietro Filipi
jeřábování
Chápu, ?e domluva je slo?itá a najít společnej datum je tě?ký. Já budu jeřábovat 28.4. a jestli se chce někdo přidat a? mi zavolá a domluvíme čas. Budu jeřábovat v Nové Pláni. 777987796 Jplus@seznam.cz
Jarda
Jarda
- Libor
- bez hodnocení
- Kontaktovat uživatele:
Já 28.4. je?tě nebudu mít loď asi nachystanou a budu asi na cestách. Ale týden na to přijedu (jeřáb nepotřebuju
). Klíče od závory mám domluvené. Tak?e sobota 13.5. nebo sobota 20.5. je dal?í mo?ný termín i pro ostatní, pokud trochu u? opadne voda. Momentálně chybí cca 50cm do přelití hráze, aktuální stav lze sledovat na http://www.pod.cz/fr_stavy.html nebo http://www.pod.cz/portal/prehrady/cz/ .
Počítám tedy s hlavní "akcí" v sobotu 13.5. (nebo 20.5.) včetně vyjí?dky a večerního posezení u "U Jelena". Pi?tě tedy v?ichni co hodláte přijet. Kontakt 602 740 605.

Počítám tedy s hlavní "akcí" v sobotu 13.5. (nebo 20.5.) včetně vyjí?dky a večerního posezení u "U Jelena". Pi?tě tedy v?ichni co hodláte přijet. Kontakt 602 740 605.
Naposledy upravil(a) Libor dne čtv dub 27, 2006 7:30 am, celkem upraveno 1 x.
- Libor
- bez hodnocení
- Kontaktovat uživatele:
Hladina v Slezské Hartě se dr?í na maximu (viz stránky povodí v předchozím příspěvku) a bude letos problém zahájit sezónu začátkem května.
Dle zpráv z hráze bude hladina časem klesat. Kdy a v jakém tempu zále?í na dispečinku a nechtěli ani spekulovat. V současné době je odtok zhruba na úrovni přítoku = setrvalý stav. Vzhledem k tomu, ?e nahoře je poměrně je?tě dost sněhu (Pradět stále je?tě 1,1 m), bude hladina je?tě dlouho vysoko nad normálem. Tím se nám komplikuje jak spou?tění lodí, tak výstaba mola i vlastní setkání 6.5. Dnes pojedu shlédnou situaci a dám pak sem vědět jaká je situace a zda se (nedobrovolně) termín akce posune.
Dle zpráv z hráze bude hladina časem klesat. Kdy a v jakém tempu zále?í na dispečinku a nechtěli ani spekulovat. V současné době je odtok zhruba na úrovni přítoku = setrvalý stav. Vzhledem k tomu, ?e nahoře je poměrně je?tě dost sněhu (Pradět stále je?tě 1,1 m), bude hladina je?tě dlouho vysoko nad normálem. Tím se nám komplikuje jak spou?tění lodí, tak výstaba mola i vlastní setkání 6.5. Dnes pojedu shlédnou situaci a dám pak sem vědět jaká je situace a zda se (nedobrovolně) termín akce posune.
- Libor
- bez hodnocení
- Kontaktovat uživatele:
V podstatě ano. Plocha je sice o něco vět?í, ale zrádná pro ty co to dobře neznají. Dále navíc dobrý povrch a sklon náplavky je pod vodou. V?echny bójky (a? na pár) jsou pod vodou - bohu?el málo povolené, proto?e tolik vody jsme tu je?tě neměli. A zázemí je?tě taky není nachystané - molo. Tak?e to vidím tak, ?e není kam spěchat.
-
- s/y Pietro Filipi
stav vody
Dnes jsem mluvil s kamarádem co byl osobně na hrázi a v Nové Pláni a začalo se docela rychle upou?tět. Prej, ?e u? jdou vidět bojky v Pláni. V pondělí zavolám hráznýmu a napí?u sem prognózu jakou mi řekne.
- yvan
- nováček na fóru
- Kontaktovat uživatele:
Včera v noci jsem objevil tento web, jsem moc rád, ?e existuje, díky adminovi!
Na setkání bych rád přijel, nevím ale, jestli se to povede, proto?e z nohy mi trčí ocelové dráty. Té? spou?tění lodi se díky tomu asi opozdí...
V ka?dém případě přeju, a? se setkání vydaří!
Yvan
Na setkání bych rád přijel, nevím ale, jestli se to povede, proto?e z nohy mi trčí ocelové dráty. Té? spou?tění lodi se díky tomu asi opozdí...
V ka?dém případě přeju, a? se setkání vydaří!
Yvan
- Olda
- návštěvník fóra
Kdo to je?tě neví, vý?ka hladiny je na http://www.pod.cz/fr_stavy.html . Vody je rozhodně víc ne? volných termínů, tak nevím.
Olda
Olda
- Libor
- bez hodnocení
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem tam loď spustil. Vody tak akorát dost. Některé bójky jsou na doraz těsně pod hladinou a dle informací z hráze bude hladina spí?e pomalu klesat. Tak u? je to v pohodě. Termín první vyjí?dky bude na 100% buď 13.5. nebo 20.5. Mo?ná se tam sejdem po oba víkendy, jak kdo bude mít čas. I´m ready.
- Denis
- zkušený harcovník
- Reputace: 152
Daj jeden termín, kto bude môc? príde. Ideálne to nebude nikdy. Rad?ej toho 20?
- Libor
- bez hodnocení
- Kontaktovat uživatele:
Ideální to není nikdy. Začnem tedy pro jistotu 13.5. dopoledne, abychom to případně mohli zopakovat za týden (zatím mírně převa?uje počet příznivců pro 13.5.). Budu tam ale i dal?í víkend. Tomá? u? taky příjede. Místní přijedou jak budou moct, asi oba víkendy a přespolní nech? přijedou jak jim to bude vyhovovat. Napi?tě kdo bude chtít rezervaci pokoje "U Jelena", nebo si to zarezevujte sami, odkaz je v příspěvcích vý?e. Jen dejde vědět kdo kdy přijede. Vemte taky fotoalba, CD, DVD, literaturu atd. a hlavně dobrou náladu a počasí. U? se tě?ím.