Ještě jedna a doufám že poslední reakce na TATASE. (budu hodnej,tak mě Denisi nemaž

)
Tatasi,mám pocit že seš takovej samozvanej jasnovidec.... Bohužel to jak si mě tady vykreslil (z pouhýho dotazu na motor) je víc než zcestný. Takže jsem nucen ti to ještě jednou vysvětlit abys to pochopil,přestal hudrovat a vymejšlet si a aby půl fóra nemuselo řešit mezilidský vztahy ve vlákně o motorech.
Začnu tím proč jsem si to nepřečet celý,stavím loď a nemám přehršli času,tak jsem si to chtěl zkrátit dotazem na kterej stačilo odpovědět jednou větou. Navíc bych se teda stejně nedozvěděl co sem potřeboval,takže můj dotaz byl vhodný do tohoto tématu. Jediný co tě vlastně rozčílilo bylo to,že sem se přiznal že sem to nedočet.
Co se týče lodi samotný,tak opravdu nečekém že si SPS sedne na prdel,jak píšeš (skoro bych i řek že to byl tvůj někdejší nesplněnej sen).
Čili mám stavbu lidi oficiálně POVOLENOU, dokonce na základě podkladů (výkresy,tech. popis,...) vypracovaných mnou a mou přítekyní,takže ani nic koupenýho,nebo okopírovanýho.
Mám schválenej i svůj vestavěnej motor 1.3i 50kW kterej hodlám použít.
Teď to zásadní! Rád bych měl motor s větším krouťákem,tak sháním možnosti LEGÁLNÍ marinizace automotoru,protože nemám na to abych šel do Vetusu a koupil motor za 300tis. Nevím co je na tom nepochopitelnýho,natož drzího.
Takže doufám že teď už si pochopil že se svojí stavbou postupuju přesně podle zákona a že se tady snažím dozvědět něco naprosto normálního.
Nic nelepím na černo a nic nefušuju,naopak. A už vůbec se s ničím nevychloubám na různejch fórech,působím jen na tomhle fóru a sem rád že seš vyjímka potvrzující pravidlo,že tu jsou fajn lidi.
Co se týče uhořelejch lodí... o svou loď se bát rozhodně nemusíš,jeden přístav by pro nás byl moc malej.
Buď zdráv jak páv a už mě prosím raději ignoruj.
PS: doufám že nejsem tak špatnej protože chci ušetřit tím, že si loď stavím a nejdu si radši koupit novou třeba k Mašínovi