Orlík
Moderátoři: Pepa, david, vilma
nevím přesně co hledáš, jestli to nemá být přímo u vody, ale zkus se zeptat třeba http://www.energotis.cz/pages/CR/hotel_Kostinek.htm
je to přímo u přehrady cca 250m od jezera, třeba se domluvíš...
nebo http://www.orlik-louzek.cz/ ....
v sezoně ale s kratšími pobyty než týden bývá obecně problém a je to o náhodě..
je to přímo u přehrady cca 250m od jezera, třeba se domluvíš...
nebo http://www.orlik-louzek.cz/ ....
v sezoně ale s kratšími pobyty než týden bývá obecně problém a je to o náhodě..
- alffa
- Site building team
- Reputace: 2
Re: Ubytování na orlíku
lubo52 píše:ahoj nemáte někdo zkušenost s nějakým penzionem nebo apartmánem, nebo chatky na orlíku, ale je jen na 2-3dny, všude mi nabízej jen týden. Díky
Podívej se sem a bude Ti jasno:
http://jachting.info/modules.php?name=F ... 9514#49514
V sezóně to lepší nebude.

alffa
- lubo52
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
U vody byto bylo samozřejmě nejlepší, ten hotel Kostínek nevypadá marně a maj i volno,Chystám se na dvoudení vypravu na Orlík s manželkou a 3měsíčním prckem, spaní v kempu by mi neprošlo tak hledám něco luxusnějšího
stačí postele a teplá voda no a celý tyden nemůžu(to byl zatím největší zádrhel s ubytováním) Co bystemi mi doporučili na Orlíiku nevynechat, hlavně z vody?

voda
Zdravim, ja jsem byl minulý týden na Orlíku a voda opravdu nebyla nic moc, záleží na místě.... někde je to v pohodě...a někde bych do toho nevlezl
Zítra bych měl ject na plachetnici tak můžu podat podrobnější info.
O víkendu je Izolepa Cup. Kdo se zúčastní? Asi tam budu o víkendu, ale nevím jestli pojedu.
Halladin: ty jedeš na dovolenou na Orlík jen tak se podívat nebo budeš mít plachetnici?Atola
Lukáš

O víkendu je Izolepa Cup. Kdo se zúčastní? Asi tam budu o víkendu, ale nevím jestli pojedu.
Halladin: ty jedeš na dovolenou na Orlík jen tak se podívat nebo budeš mít plachetnici?Atola

Lukáš
Atol
Halladin:
Tak to je fajn
Tak to se na Orlíku možná uvidíme. Já bych tam měl byt od pátku. A kde budeš spouštět plachetnici na vodu? A kdy dávat z vody? Když se potkáme tak můžeš omrknout mého Atola a já se rád podívám na tvojí lodičku
.
Lukáš
Tak to je fajn

Lukáš
Izolepa Cup
zdravim,
Tak to nikdo nejede z fora Izolepa Cup? Myslel jsem že se setkáme pod společnou vlajkou fora.
To halladin: Ok, četl jsem SZ.
L.
Tak to nikdo nejede z fora Izolepa Cup? Myslel jsem že se setkáme pod společnou vlajkou fora.
To halladin: Ok, četl jsem SZ.
L.
- Olivero
- návštěvník fóra
- Kontaktovat uživatele:
V pondelok 28.9.09 bol na orlíku celkom akčný
Pondelok bol na orliku celkom akcny a zaroven bolo nadherne pocasie. Zrejme poryv vetru pomohol tomuto katamaranu do nemilej polohy. Asi po cca 30-40 minutach sa ho podarilo za pomoci okoloplavajucich jachtarov dostat naspet. Pripajam par fotiek (bohuzial iba z mobilu)
Na obrazkoch je zachytena snaha dostat ho za pomoci zachranujucej jachty nazad do povodnej polohy. Podarilo sa to az na druhy alebo treti pokus.

Na obrazkoch je zachytena snaha dostat ho za pomoci zachranujucej jachty nazad do povodnej polohy. Podarilo sa to az na druhy alebo treti pokus.

Ahoj, mám pocit, jako bych byl o víkendu někde jinde než na Orlíku... V neděli dopoledne od Žďákovského mostu ke Zvíkovu komplet na motor, bo ani nefouklo, odpoledne zpátky od Husárny ke Žďákovskému mostu jsme už trošičku jeli, ale pořád celkem nic moc, žádný náklon, prostě takový minimální větřík na to, aby už se vyplatilo vytáhnout plachty. Zato v úterý, o které jsem si ten víkend prodloužil, to byla ta správná paráda podle mě, radši jsem o kousek zrefoval kosatku, neb nemám moc zkušeností... Můžete mi někdo napsat, jaký tedy byl vítr doopravdy v pondělí, případně v úterý?
- Svobodak
- aktívní jachtař
- Reputace: 46
- Kontaktovat uživatele:
Jo Olivere, je to presne tak, jak rikas, ale na hrichy moc nehraju, takze bych spis rekl, ze by to byla straaaaaaaasna skoda, nevyuzit tak nadherneho pocasi ke krasnym zazitkum.
O tom obracenem katiku u Trhovek dokonce psali vcera v novinach.
Je to malinko OT, ale snad to nevzbudi nevoli adminu.
Podle kalendare mas dnes svatek (Olivie / Oliver)
, tak preju hodne krasnych okamziku na lodi i mimo ni.
Mej se a zase nekdy (asi az na jare
) ahoj na Orliku na dalsi spoluplavbe.
O tom obracenem katiku u Trhovek dokonce psali vcera v novinach.
Je to malinko OT, ale snad to nevzbudi nevoli adminu.
Podle kalendare mas dnes svatek (Olivie / Oliver)

Mej se a zase nekdy (asi az na jare

- Charlie
- zkušený harcovník
- Reputace: 18
- Kontaktovat uživatele:
třeba www.sport-eli.cz , jinak koukni na Oliverovi stránky www.marinanet.cz má tam vypsané všechny půjčovny co na Orlíku jsou i s popisem.
- Lucifer
- pravidelný návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Moc dobré zkušenosti máme s půjčovnou na Loužku (na dohled od přehrady, krásný prostor pro plachtění) od pana Hacmace
půjčovna Orlík Hacjacht
Moc doporučuji!
půjčovna Orlík Hacjacht
Moc doporučuji!