Orlík
Moderátoři: Pepa, david, vilma
- Charlie
- zkušený harcovník
- Reputace: 18
- Kontaktovat uživatele:
Tak o víkendu jsem byl taky na orlíku, v sobotu jsme plachtili, vlajku jsem vyvěšenou měl a ještě firewal plachtil pod vlajkou jachting.info
Jinak voda byla perfektní, zelená mezi radavou a ždákovským mostem určitě nebyla, aspoň v sobotu nee, bych řekl, že letos je voda hodně nadstandartní co se řas týče.
No a od pátku tam budu zas, až do neděle, měly by jsme plachtit na Zvíkov a zpět
Jinak voda byla perfektní, zelená mezi radavou a ždákovským mostem určitě nebyla, aspoň v sobotu nee, bych řekl, že letos je voda hodně nadstandartní co se řas týče.
No a od pátku tam budu zas, až do neděle, měly by jsme plachtit na Zvíkov a zpět
vlajky jachting.info
Zdravím,
byl jsem o vikendu také na Orlíku a byl jsem tam i dnes. Voda je vpohodě. Kolikrát to bývalo horší, koupal jsem se a voda opravdu slušná. O víkendu jsem plachtil pod vlajkou jachting.info , potkal jsem dvě lodě myslim že Olivera a že jsem teda ještě viděl Charlie kousek od Orlíku. Kdo ještě plujete pod vlajkou jachting.info na Orlíku? Koho tam budu moct potkat? Myslel jsem že potkám více lodí, vítr byl slušný, dnes to teda moc nefoukalo.
byl jsem o vikendu také na Orlíku a byl jsem tam i dnes. Voda je vpohodě. Kolikrát to bývalo horší, koupal jsem se a voda opravdu slušná. O víkendu jsem plachtil pod vlajkou jachting.info , potkal jsem dvě lodě myslim že Olivera a že jsem teda ještě viděl Charlie kousek od Orlíku. Kdo ještě plujete pod vlajkou jachting.info na Orlíku? Koho tam budu moct potkat? Myslel jsem že potkám více lodí, vítr byl slušný, dnes to teda moc nefoukalo.
to Charlie: jj..koukal jsem, že jsi jezdil na pohodu. Dneska jsem jezdil taky na pohodu, ale spíše na motor bohužel moc nefoukalo. Posilal jsem Ti zprávu.
Taky by jsme mohli udělat nakej ten sraz na Orlíku, pod vlajkami jachting.info..a udělat společnou fotku. By nebylo špatné. Tak případně dejte vědět a můžeme to realizovat. Přihlašte se kdo plachtí na krásné přehradě Orlík.
Taky by jsme mohli udělat nakej ten sraz na Orlíku, pod vlajkami jachting.info..a udělat společnou fotku. By nebylo špatné. Tak případně dejte vědět a můžeme to realizovat. Přihlašte se kdo plachtí na krásné přehradě Orlík.
- TerryV
- nováček na fóru
- Reputace: 0
My taky plachtíme na Orlíku - Diké - zatím tedy bez vlajky.
Přeju šťastnou plavbu na Zvíkov a zpět, my se na to chystáme až koncem srpna
Jinak k čistotě vody na Orlíku - letos je to zatím absolutně na 1 - tedy aspoň mezi Radavou a Orlíkem. Oproti loňskému roku, kdy v téhle době již kvetla, je absolutně špičková! Otázka je jak dlouho to vydrží při těchto vedrech....
Přeju šťastnou plavbu na Zvíkov a zpět, my se na to chystáme až koncem srpna
Jinak k čistotě vody na Orlíku - letos je to zatím absolutně na 1 - tedy aspoň mezi Radavou a Orlíkem. Oproti loňskému roku, kdy v téhle době již kvetla, je absolutně špičková! Otázka je jak dlouho to vydrží při těchto vedrech....
Orlík
Ahoj všem, já budu na Orlíku od 24.8. do 31.8. Sice jen na plachetničce z půjčovny, ale co, každý někdy začínal. Docela rád bych, někoho potkal, anžto jsem naprostý začátečník bez jakýchkoliv kontaktů v jachtařské obci a moc rád si s někým poklábosím....
Orlík a sraz
zdravím,
to bernau1: Tak to je fajn, myslím že jsem tě na Orlíku i zahlédnul s tvojí Sárou. Možná si mě viděl také, mám plachetnici jménem SANDRA a modré plachty, s těmi na Orlíku moc lidí nepluje, tak mě poznáš, samozřejmě že i vlajku budu mít
to primax: co máš za lod? jak se jmenuje? můžeme určitě někdy pokecat. Měli by jsme se poznat
to Checker: to určitě nevadí že budeš na půjčený lodi, pokud se uvidíme, mě poznáš lehko, tak můžeme poklábosit kde si pujčuješ lod?
S ostatními se tam určitě poznáme...a čím více lodí s vlajkou jachting.info tím lépe
to bernau1: Tak to je fajn, myslím že jsem tě na Orlíku i zahlédnul s tvojí Sárou. Možná si mě viděl také, mám plachetnici jménem SANDRA a modré plachty, s těmi na Orlíku moc lidí nepluje, tak mě poznáš, samozřejmě že i vlajku budu mít
to primax: co máš za lod? jak se jmenuje? můžeme určitě někdy pokecat. Měli by jsme se poznat
to Checker: to určitě nevadí že budeš na půjčený lodi, pokud se uvidíme, mě poznáš lehko, tak můžeme poklábosit kde si pujčuješ lod?
S ostatními se tam určitě poznáme...a čím více lodí s vlajkou jachting.info tím lépe
Orlík a sraz
To firewall: U p. Eliáše, anžto ještě nevlastním VMP. Budu mít Neptuna 22. Chci si na příští sezónu pořídit vlastní, ale ještě chci zjstit co nejvíce informací o kotvení, zimování atd... No a taky VMP, to plánuji někdy v září, podle termínů SPS. Ale vlajku bych mohl vlastně mít už letos, že...? Jdu se na patřičné místo na fóru zeptat
- alffa
- Site building team
- Reputace: 2
Re: Orlík a sraz
Checker píše:To firewall: U p. Eliáše, anžto ještě nevlastním VMP. Budu mít Neptuna 22. Chci si na příští sezónu pořídit vlastní, ale ještě chci zjstit co nejvíce informací o kotvení, zimování atd... No a taky VMP, to plánuji někdy v září, podle termínů SPS. Ale vlajku bych mohl vlastně mít už letos, že...? Jdu se na patřičné místo na fóru zeptat
Nemusíš se nikde ptát.
Rozhodující je, že jsi uživatelem webu a majitelem vlajky "jachting.info".
Loď můžeš mít klidně půjčenou a je jedno od koho.
alffa
Checker píše:To firewall: U p. Eliáše, anžto ještě nevlastním VMP. Budu mít Neptuna 22. Chci si na příští sezónu pořídit vlastní, ale ještě chci zjstit co nejvíce informací o kotvení, zimování atd... No a taky VMP, to plánuji někdy v září, podle termínů SPS. Ale vlajku bych mohl vlastně mít už letos, že...? Jdu se na patřičné místo na fóru zeptat
To Checker: Jj...vlajku můžeš mít už letos, myslím že jsou navíc některé...to bude určitě vědět alffa a Libor, pokud vlajku ještě nevlastníš. Určitě můžeme pokecat, mojí lod snad poznáš. Mám jí tady i na foru, naké info
Orlík a sraz
Tak to je prima.... Budu vyhlížet "vlajkové" lodě a hlásit se k nim...
Checker píše:Tak to je prima.... Budu vyhlížet "vlajkové" lodě a hlásit se k nim...
JJ, vyhlížej, třeba se potkáme. A když budeš mít vlajku taky, tím lépe.
- Stibi
- návštěvník fóra
Než převezu loď z Orlíku na louži blízko mého drahého domova, také bych rád poznal podobné začínající zoufalce jako jsem já
Proto kdo se na to cítí, nechť se mi ozve, buď tady, nebo krzevá SZ. Mohli bychom se domluvit klidně i na nějakém konkrétním termínu a místě. Mohli bychom to pracovně nazvat "Sražené naplaveniny" nebo tak nějak Jen s tím sražením jsem to nemyslel úplně doslova
Tak já jdu zase rozklepávat nejtek, do rána to musí být ...
Stibi
Proto kdo se na to cítí, nechť se mi ozve, buď tady, nebo krzevá SZ. Mohli bychom se domluvit klidně i na nějakém konkrétním termínu a místě. Mohli bychom to pracovně nazvat "Sražené naplaveniny" nebo tak nějak Jen s tím sražením jsem to nemyslel úplně doslova
Tak já jdu zase rozklepávat nejtek, do rána to musí být ...
Stibi
- Charlie
- zkušený harcovník
- Reputace: 18
- Kontaktovat uživatele:
Checker píše:ale ještě chci zjstit co nejvíce informací o kotvení, zimování atd... No a taky VMP, to plánuji někdy v září, podle termínů SPS.
Čau, k tomu VMP, jestli jsi se ještě nepřihlásil na SPS ke zkoušce, tak září už nee, já se hlásil před měsícem a jdu až v řijnu, maj toho celkem hóóódně.
A to kotvení, jestli chceš kotvit na orlíku někde trvaleji, tak buď marina (to je cena 12.000kč za sezonu - míst je dost a pořád se rozšiřují, vo jsem zjišťoval, tak cena na orlíku jednotná), nebo bóje od povodí za 1060kč na rok, tu si teď vyřizuji já.
No a jak je to v jachtklubech co kotví na orlíku, to by mohl vědět někdo odtud??
Za každé info budu rád
- TerryV
- nováček na fóru
Všichni, kteří se budete tento víkend plavit na Orlíku - ať už pod vlajkou jachting.info nebo bez - přijeďte se zúčastnit fun regaty Izolepa cup, který startuje v sobotu 2.8. ráno na Loužku. Více info zde: http://www.colins-yacht.cz/index.php?id=57
Přijeďte, bude veselo
Přijeďte, bude veselo
Orlík
ahoj, Ok, nevím jestli tam budu, možná joo Tak se určo poznáme podle vlajky.primax píše:to firewall:mám Neptuna 22 jmenuje se STORM a možná budu na Orlíku pondělí a úterý(4.a 5.)Určitě to budu vědět zítra večer.
Možná vyrazím zítra na Izolepa Cup , tak tam třeba bude více lidí plout pod vlajkou jachting.info. By bylo fajn.