Seenomaden
Moderátoři: Pepa, smike, vilma
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
Seenomaden
Velice zajímavé čtení (v němčině) o cestě kolem světa. O přípravě lodě na takovou cestu. Popis nutné výbavy atd.
http://members.aon.at/seenomaden/index.html
http://members.aon.at/seenomaden/index.html
-
- Reputace: 0
Re: Seenomaden
Našel by se tady dobrovolníkco by to přeložil ? Circumnavy je moje oblíbený téma, ale německy neumím
-
Ahoj Libore,
dekuju za ochotu . Kdyzbudes mit cas, preloz mne prosim tu cast, kde je o tom filmu co nabizi na DVD, uvazujeme nad objednavkou !
Diky, Zdenda
dekuju za ochotu . Kdyzbudes mit cas, preloz mne prosim tu cast, kde je o tom filmu co nabizi na DVD, uvazujeme nad objednavkou !
Diky, Zdenda
-
An einem eisigen Wintertag begegneten sich zwei einsame Segelboote in der Adria. Auf dem einem die SEENOMADEN Doris Renoldner und Wolf Slanec, auf dem anderen Kameramann und Regisseur Christian Berger mit seiner Frau, der Schauspielerin Marika Green.
Jednoho zimního dne se potkaly dvě lodě na Jadranu. Na jedné " Moř?tí Nomádi" Doris Renoldner a Wolf Slanec, na druhé kameraman a re?isér Doris Renoldner und Wolf Slanec se svou ?enou herečkou Marikou Green.
Se svou 13m jachtou v nezapomenutelném dobrodru?ství pluli a? na konec světa, tam kde se Atlantik potkává s Pacifikem, obepluli slavnou skálu světa - Mys Hoorn.
Dále stručně: přes Patagonii,fjordy, strach o loď, sen o svobodě se stává realitou, je to něco více ne? jen zpráva z cest, obrázek ?ivotá páru, který na?el svobodu.
Mezinárodně známý re?isér se svou ?enou natočili autentické scény.
Er kostet ?28.- exkl. Versandkosten und Nachnahmegebühr
Cena 28,-EUR bez po?tovného a doběrečného.
PS: pokud to někdo objedná, dejte vědět (podělíme se ?)
Jednoho zimního dne se potkaly dvě lodě na Jadranu. Na jedné " Moř?tí Nomádi" Doris Renoldner a Wolf Slanec, na druhé kameraman a re?isér Doris Renoldner und Wolf Slanec se svou ?enou herečkou Marikou Green.
Se svou 13m jachtou v nezapomenutelném dobrodru?ství pluli a? na konec světa, tam kde se Atlantik potkává s Pacifikem, obepluli slavnou skálu světa - Mys Hoorn.
Dále stručně: přes Patagonii,fjordy, strach o loď, sen o svobodě se stává realitou, je to něco více ne? jen zpráva z cest, obrázek ?ivotá páru, který na?el svobodu.
Mezinárodně známý re?isér se svou ?enou natočili autentické scény.
Er kostet ?28.- exkl. Versandkosten und Nachnahmegebühr
Cena 28,-EUR bez po?tovného a doběrečného.
PS: pokud to někdo objedná, dejte vědět (podělíme se ?)
-
No, právě ?e to chceme objednat a podělit se o náklady . Vyčte? z toho jaký tam jsou oblasti?
ZdendaZ
ZdendaZ
-
Je?tě mne napadlo, v ČYKu maj 6 DVD od Konkolskiho, ale půjčovné za kus je 100 korun, tak by jsme se taky mohli podělit . Bych to překopíroval a pak v?em rozeslal.
Anonymous píše:Je?tě mne napadlo, v ČYKu maj 6 DVD od Konkolskiho, ale půjčovné za kus je 100 korun, tak by jsme se taky mohli podělit . Bych to překopíroval a pak v?em rozeslal.
Ak mozem, tak by som sa pridal...
DVD
Ahoj.
Už jste to realizovali? Rád přispěji poměrnou část.
Radek
Už jste to realizovali? Rád přispěji poměrnou část.
Radek
- Ferdinand
- pravidelný návštěvník
DVD od Konkolského.
Jj beru taky jednu kopii od každého, počítej se mnou !!!