Dle mého názoru by bylo vhodné se potkat NĚKDE v NĚJAKÉM rozumném čase. Pište zatím, jestli je vůbec zájem a na tom ostatním se domluvíme později. Času dost.
Moderátoři: Pepa, smike, vilma
Promiň, ale ono to výše popsané můžeš napsat i takto: ZDELibor píše:To by šlo.
http://www.parkhotel.cz/cz/?hotel=najdete
Baharis píše:Domluvil jsem s majitelem Parkhotelu v Brně, že se u něj můžeme po Boat sejít. Říkal jsem mu, že tak 5-10 lidí. Pokud bude i nadále volný salonek, nechá nás tam, jinak v restauraci, nebo kavárně. Hotel je od pavilonu "Z" vzdušnou čarou 950 metrů, souřadnice 49°11'40,17"N 16°33'53,75"E. Vyznačený je v InfoMapě. Předpokládám, že mezi 16:00 a 17:00 by to bylo tak reálné.
Pokud máte nějaké jiné návrhy, tak sem s nimi.
Dále mě psal že má před veletrhem hrozně moc práce - nestíhá. Předpokládám, že to má už obeslané a nechci jej ještě víc zatěžovat. Navíc jsem mu slíbil, že na u prosincovou určitě dojedu. Teď určitě ne. Jet tři dny po sobě do Brna, to bych doma nerozdýchal.Aleš na ICQ píše:Zatím mi ještě volnásky nepřišly, tak jak hned přijdou tak bych ti je poslal pokud nebudeš mít cestu poštou. Tohle bude jen opravdu malá ale opravdu jen malá besídka, tu větší plánuji až na prosinec až bude po veletrhu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti