Ale vidím že vše je OK a vítám tě v stále početnější rodinně trailersailers a už se těším až se potkáme na vodě.

Moderátoři: Pepa, smike, vilma
Jirina píše:Byl jsi s odpovědí rychlejší, než jsem to stihl celé dopsat. Já jsem ta jižní Morava, která se měla o víkendu přijet podívat a do pátečního večera zavolat. Musím se omluvit. Nestíhám. Do konce května se do čech nedostanu.
Jirina píše:Nikde jsem nevyčetl kolik váží? Jak jste ji přepravovali?
Jirina píše:Jestli jsi vrátil lešení tak do ní už bude jenom pršet a bude chátrat.
Libor píše:Taky jsem měl obavy...
Ale vidím že vše je OK a vítám tě v stále početnější rodinně trailersailers a už se těším až se potkáme na vodě.
Divizna píše: ještě sehnat jeřáb a možná už za dva, za tři týdny se tady budu moci pochlubit svojí krasavicí
Jirina píše:Koukám, že je nejvyšší čas někde vybudovat " ÚTULEK PRO ODLOŽENÉ LODĚ " Můžu ti nabídnout skoro volnou stodolu a pokusit se sehnat pár nadšenců, brigádníků a sponzorů na dostavbu. Vedle mého malého Mušketýra bude tvoje loď vypadat jako velká máma u malého miminka.
Nakonec založíme konto "MÍŠA" a v televizi nám pomůžou i herec Srstka a Kubišová Marta.
Denis píše:V inzerátoch sa predsa dá pridávať komentár, ale musíš ísť do detailného náhladu.
Denis píše:Napísal si:" Zeptat se tam na něco, taky nelze. Hmmmm" Tak som myslel že ti ušlo, že text prostý tam ide vkládať.
Denis píše:Aj som sa ťa tam niečo spýtal, textom prostým a odpoveď žiadna.
Denis píše: A čo tam chceš doplňovať, aké plány a fotky?
Denis píše:Radšej napíš čo je tam funkčné a čo je nutné opraviť.
Denis píše:Na tu plutvu si šáh? Je funkčná? A čo obšívka, tesná, netesná? Tečie do lode?
Denis píše:Ja viem že si ju chceš nechať ako pamiatku, je to ťažké, chápem ťa.
spuctum píše: Ta loď nebyla na nějaké rychle překupnické zbohatnutí.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti