Ahoj Pepo , rozhodně jsem zarputilý , a když něco začnu , tak to chci i dokončit .Ten nadhled / lehkost prezentace je daný tím že mě ta stavba baví , dělám to rád a proto že chci (líbí se mě to skoro stejně jako plavba ) .No a když se přitom vyskytne nějaký problém tak je co řešit

.
Výbavu lodě budu mít v podstatě stejnou jako ty , to wc je tam ze dvou důvodů
1)na SPS mě řekly že pakliže je loď kajutová , tak i kdyby byla sebemenší musí mít wc v projektu a při „kolaudaci“ musí být skutečně na lodi.
2)děti chtějí na záchod v ty nejmíň příhodný hodiny ( brzo ráno a pozdě večer ), a mě se s nimi nechce vodou na břeh.
Orlík a Slapy jsou mé oblíbené místa , i když na Slapy jsem jezdil spíš na bratrancův hausbót , v létě bych ho chtěl využít jako základnu pro delší pobyt s plachetkou .Takže pokavaď si nevymyslím nějaké velké změny na lodi , tak snad ahoj na vodě.
Jo a ty rána jsi pěkně trefil . Mám jich taky pár vyfocenejch , tohle jsem pořídil na Radavě v 5 ráno , na lavici v kokpitu zabalenej do deky a s kafem v ruce .
Ahoj Denisy já si myslím že u té mé podlahy se sešlo víc faktorů. Originál v projektu je středový díl jen položený na rastr jako podlážka a tak tam nějaké prohnutí (kromě pocitů) vlastně nevadí. Jenže já ten kus přilepil a kraje rastru na který se to lepilo měli jen 10 mm . Krajní podlahy měly na lepení kraje rastrů rozšířené na 20 mm , a ty se prakticky nehnou ,natož aby v nich lupalo . Prostě to musím předělat
Kamarád mě přivezl kus styroduru tak až budu lepit na lodi tak si zkusím udělat vzorek sendviče ale spíš kvůly případné větší lodi která by měla určitě mít topení , tak aby na mě nekapalo .Zdrsnil jsi před lepením povrch styroduru nebo jsi ho nechal tak jak byl ?
Potopení Sea Scout moc nehrozí , stavím ji s šesti vzduchovými komorami (prakticky celý prostor pod podlahou) , takže to vlastně bude takový velký serf s kajutkou .No snad nepotkám nějaký ledovec

.
Ahoj Bernau , v podstatě se to vyřešilo samo a tak jak radíš , teda jestli myslíš vpravo na zádi při pohledu z lodi na záď.Nádrž zůstane na té straně jak je na fotce aby bylo vidět na palivoměr a držák s motorem přidělám za ní .