Je něco nefunkční?!
Moderátoři: MARIS, Pepa, david, smike, windward, vilma
- TashonkaWitko
- aktívní jachtař
- Reputace: 8
ptas se dobre
... chtel bych to taky, ale ma to ALE, ve starem kodu bylo neco
blbe natvrdo - to jsem opravil, takze je to pripraveno na tuto zmenu ... JENZE problem
je v tom, ze pak hromade lidi prihlasujicich se pres zkracenou adresu vypadne prihlaseni
a dokud nevymazou cookies tak jim to bude blbnout a je jednodusse nemam silu na to,
abych to stale dokola vysvetloval :'( ... a vim o cem pisu, pac jsem to uz jednou udelal
a i lidi v teamu prskali
... tak jsem to radeji vratil
takze ke zmene dojde, ale az s nejakou vetsi zmenou

blbe natvrdo - to jsem opravil, takze je to pripraveno na tuto zmenu ... JENZE problem
je v tom, ze pak hromade lidi prihlasujicich se pres zkracenou adresu vypadne prihlaseni
a dokud nevymazou cookies tak jim to bude blbnout a je jednodusse nemam silu na to,
abych to stale dokola vysvetloval :'( ... a vim o cem pisu, pac jsem to uz jednou udelal
a i lidi v teamu prskali

takze ke zmene dojde, ale az s nejakou vetsi zmenou

- TashonkaWitko
- aktívní jachtař
- Reputace: 8
OK, vykasli se na to ... ja si to nejak ponastavim, aby se volal pokazdy jen www.atd... tim by se to melo poresit
- geronimo
- zkušený harcovník
- Reputace: 200
- Kontaktovat uživatele:
Mám problém, už delší dobu (asi dva měsíce ?)nemůžu psát příspěvky, ani SZ. Když kliknu na tlačítko "zaslat odpověď" chce "to" po mně abych se přihlásil, (přihlášený jsem),po vyplnění nicku a hesla se nic nestane, když se chci odhlásit, napíše mi že odhlášení proběhlo úspěšně, ale jsem stále přihlášený. Vymazal jsem historii i cookie a nic. Teď píšu na jiném PC, takže problém je na mém notebooku...poraďte !

- japek
- návštěvník fóra
- Reputace: 1
A mas ty cookies vubec povolene? Tohle se obvykle stava prave kdyz je prijimani cookies v prohlizeci zakazano... Na preinstalovani windowsu to urcite nebude, spis jen preinstalovat prohlizec nebo jeste lepe zkusit to v jinem...
Nejdriv bych ale urcite zkontroloval ty cookies (nebo jestli nemas nekde nastaveno "anonymni prohlizeni" ci tak neco)...
Nejdriv bych ale urcite zkontroloval ty cookies (nebo jestli nemas nekde nastaveno "anonymni prohlizeni" ci tak neco)...
- Zdenda12345
- zkušený harcovník
- Reputace: 73
- lapis67
- návštěvník fóra
- Reputace: 3
Ahoj lidi, poslední dobou mám hrozný problém dostat se na stránky JI a když už se sem dostanu, vše se strašně dlouho načítá a jen někdy se načte, pokoušel jsem se hodit sem nějaká fota, ale to taky marně Vyčistil jsem počítač, zkusil jiný prohlížeč ale nic nepomáhá. Zvláštní je, že mě to dělají jen stránky JI, nikde jinde problém nemám (jsem na podobných stránkách na VW club a tam nemám problém). Chodím na JI každý den, strašně rád si tady čtu na fóru, ale teď s tím mám hroznej problém. Můžete mi prosím někdo poradit co s tím?
Moc díky!
lapis67
Moc díky!
lapis67
- kolovratek
- návštěvník fóra
- Reputace: 1
bohuzel to musim potvrdit, jsme totalne pretizeny, momentalne je uz treti den vytizeni na 100%
server tedy nestiha, a to vcera doslo jeste k navyseni vykonu.
to ze se vam obcas misto JI objevi domecky znamena, ze je momentalne JI vypnute (domecky jsou libora
),
k vypinani bude dochazet do te doby nez se to podari nejak poladit, tak se prosim obrnte trpelivosti ...
kdyby se zde nahodou nasel nejaky ochotny spravce apachoveho serveru, ktery by mi mohl poradit,
tak by se to mohlo urychlit a byl bych mu nesmirne zauzlovan

server tedy nestiha, a to vcera doslo jeste k navyseni vykonu.
to ze se vam obcas misto JI objevi domecky znamena, ze je momentalne JI vypnute (domecky jsou libora

k vypinani bude dochazet do te doby nez se to podari nejak poladit, tak se prosim obrnte trpelivosti ...
kdyby se zde nahodou nasel nejaky ochotny spravce apachoveho serveru, ktery by mi mohl poradit,
tak by se to mohlo urychlit a byl bych mu nesmirne zauzlovan

Za zmínku stojí postřeh Geronima. Ti noví přihlášení nejsou jen tak. Určitě když se podíváte na jejich e-mail, budou jejich domény, jak se říká exotické.
Připomíná mě to situaci s mými absolutně nedůležitými stránkami a jejich fórem. Měl jsem denně i deset nově zaregistrovaných. Nepomohlo ani zvyšování stupně ochrany, zadal jsem tedy schvalování administrátorem, zakazoval jsem registrovat nové a nové domény. Stále se to hromadilo, tak jsem nakonec rezignoval a zrušil registraci úplně. U mě to nevadí, mám tam jen lidi z posádek a případnou novou si zaregistruji sám.
No, těžká věc. Tvrdá doba si možná vyžaduje tvrdé metody. Vím že by to bylo bolestivé, ale jestli se nezbavit všech nicků bez příspěvku a pak nastavit schvalování nových administrátorem....
Připomíná mě to situaci s mými absolutně nedůležitými stránkami a jejich fórem. Měl jsem denně i deset nově zaregistrovaných. Nepomohlo ani zvyšování stupně ochrany, zadal jsem tedy schvalování administrátorem, zakazoval jsem registrovat nové a nové domény. Stále se to hromadilo, tak jsem nakonec rezignoval a zrušil registraci úplně. U mě to nevadí, mám tam jen lidi z posádek a případnou novou si zaregistruji sám.
No, těžká věc. Tvrdá doba si možná vyžaduje tvrdé metody. Vím že by to bylo bolestivé, ale jestli se nezbavit všech nicků bez příspěvku a pak nastavit schvalování nových administrátorem....
Já jsem se sem za poslední týden ze stovek pokusů dosta asi třikrát - tak na dvě minuty.
Otevírání stránek mi trvá 2-3 minuty, nebo mě to vykopne.
Závada není u vás, ale v serveru, který absolutně nevyhovuje dnešnímu provozu - info od Libora. bude to muset řešit, ale nyní je na vodě.
I když absolutní laik, obávám se, že toto řešení je o penězích a tak nebude asi tak rychlé.
Otevírání stránek mi trvá 2-3 minuty, nebo mě to vykopne.
Závada není u vás, ale v serveru, který absolutně nevyhovuje dnešnímu provozu - info od Libora. bude to muset řešit, ale nyní je na vodě.
I když absolutní laik, obávám se, že toto řešení je o penězích a tak nebude asi tak rychlé.
- Zdenda12345
- zkušený harcovník
- Reputace: 73