Strycek_Bidlo píše:Dotaz: V RSS se zobrazuje pouze posledních 15 příspěvků?
Nikdy jich tam totiž víc nemám a zdá se mi to divné.
takhle, ale RSS funguje - vzdycky vraci jen poslednich 'x' prispevku (nebo clanku, atd.).
jak si to zpracujes, to zalezi na tobe (resp. na tve ctecce).
normalne to funguje tak, ze si tvoje ctecka v pravidelnych intervalech (v pripade automatickeho rezimu) stahuje posledni zpravy (rss), system vzdy vraci poslednich 'x' zprav a tvoje ctecka je porovna s temi, co uz ma ulozeny, cili k tem ulozenym prida jen ty, ktere jeste nema. ktere zpravy ukaze tobe jako nove - to zalezi na te ctecce, spravne si kontroluje jeste, kterou zpravu si cetl ty jako posledni a vsechny novejsi jsou pro tebe nove. tzn. ze kdyz treba mesic nectes, ale ctecka je spustena, tak by jsi mel mit odhadem tak tisicpetsetdevetset novych zprav
snad je to trochu pochopitelne. chybu bych videl ve tve ctecce (nebo spise v nastaveni).
sam si to bez rss nedokazu predstavit, takze vim, ze to funguje
jinak tady je dvoji ctecka - stara je staticka a je pouzita na informace o clancich. je to xml soubor, ktery se vytvari pri pridani clanku. zde je myslim nastaveno 10 poslednich. casem bude predelano na novy rss.
a pak je tady novy system - dynamicky, ktery je pouzit pro forum. to je skript, tzn. kdykoliv ho zavolas, tak se ti data nove generuji. tam je nastaveno onech 15 poslednich zprav.
vysvetlovani mi moc nejde

, tak se musis pripadne jeste ptat