MARIS píše:Tak nevím,ale zdá se mě,že se tu zabydlel jeden nešvar(aspoň já si to myslím),a to,že když něco nevím,tak tu zavedu nový topic a on se někdo (hloupý) najde,kdo mě odpoví.Určitě dobrá věc,pokud by se jednalo o nový problém,tak by to také mělo být.Ale tady se mnozí a často ptají na věci,které již tady byly mnohokráte prodiskutovány,byly na ně fundované odpovědi a přesto se zase najde po čase někdo,kdo se ptá na stejnou věc,místo toho,aby si to nejdříve vyhledal ve vyhledávači.Už na to upozorňoval Libor a jiní,ale odezva žádná.A je to jen tím,že jsou někteří líní si nejen vyhledat ale i přečíst co zde již bylo napsáno.A tak se objevuje nový topic "kam s fendry" a pod.(promiň Terro).To aby moderátoři měli nonstop službu a pořád přesouvali někdy až naivní otázky tam kam patří.
Ano, každý nějak začínal,ale dříve když jsem se chtěl něco dozvědět,tak jsem musel študovat v knihách a časopisech.A to mě pak v hlavě něco zůstalo.A tady je jedinečná příležitost číst a číst jednotlivé topiky(vím,je to časově náročné)a dozvědět se prakticky vše,co se kolem jachtingu točí.
Omlouvám se,že jsem se takhle rozepsal,ono s přibývajícím věkem ubývá trpělivosti,ale nedalo mě to,abych se nevyjádřil. Tak šťastný a veselý.
MARIS
V pohodě, já to hledela, bohužel marně. Tak jsem založila nové. Nevím, co jsi myslel tím tak se objevuje nový topic "kam s fendry", ale to je jedno. Mně příjdou některé témata špatně zařazené - v sekcích, kde bych je neočekávala, ale nechci hanit něčí práci, protože nejde hlídat vše. Je to o tom, že jsem to prostě nenašla a nebyla jsem jediná. Někteří hledají jiní bohužel ne, chápu, že někdy ti opravdu nic nikdo neřekne a musíš to nastudovat, ale tak už to bývá...