jeste jednou se vratim k tomuto nespravedlivemu systemu. cituji nekolik vet z prispevku:
Pre mna ako zacinajuceho jachtara, ktory je hladny po informaciach, je dost problem nazbierat potrebne body, kedze nemam vela skusenosti, ktore by som mohol dat "do placu".
to jsme si tedy snad uz napsali, ze to neni pravda. nejen jachtar muze psat do fora, nejen jachtar muze pomahat - jestli toto jeste nekdo nechape, tak doporucuji si znovu precist predchozi prispevky

Jsem jen blázen kterého uráží vnášená nerovnost.
to prave neni o rovnosti. v tyhle republice uz to zkouseli - si byt rovni a nekteri si byli dokonce rovnejsi

. my si rovni jako uzivatele jsme, jsou dana pevna pravidla, ktera plati pro vsechny (dokonce muzete i povysit nad
obycejne uzivatele, ponevadz pomoc potrebujeme stale - ale to uz tu take zaznelo)
Když jsem přicházel poprve mezi vodáky, vždy mě překvapovala a uchvacovala přátelská, kamarádská a nezištná pomoc, které se mi dostávalo.
a to souvisi s vyse uvedenym. ty nase tipy to neberte jen jako tipy, to jsou zadosti o pomoc a kolik lidi z tisice pomaha ? trochu mi to pripomina tu rovnejsi rovnost

jeste jedna vec: mezi zavodnima jachtarema to bylo taky, ale kdyz jsem tam byl novacek, tak mne nikdy nenapadlo si vyzadovat neco vic, byl jsem vdecen za to co jsem dostaval (a automaticky jsem se snazil to vracet) - a ono to navic prislo casem samo a taky nejak automaticky (
a to je tady taky)
Takze ostava iba do zblbnutia hodnotit clanky, len aby som dosiahol body a mohol ist dalej.
a do zblbnuti neco hodnotit opravdu nechceme, hodnot jen kdyz ti to zaujme (at negativne nebo pozitivne) - ja osobne bych za hodnoceni nedaval zadne body (
to je ale zase jina)
- ty citace co jsem si vypujcil nemaji slouzit k odpovedim jejich autorum (take byly vytrzeny jen casti) - pouzil jsem je, abych odpovedel vsem
- lidicky ten limit je docela maly a spise mi prijde, ze jste jen netrpelivy

- chapu, ze zacinajici jachtari jsou lacni po informacich - ale jen nez projdete cele forum, tak vam to zabere hodne casu a to by bylo, aby vas neco nezaujalo tak, ze budete mit nutkani odpovedet (odpovidat se muze i na velmi stara temata)
- ted mam jeste jeden tip na ziskani bodu pro novacky (starousi muzou taky) na foru: kdyz budete prochazet ty temata, tak by stalo za to udelat vytahy z nekterych temat a udelat z nich clanek - uz tady padlo dost dobrych veci a takhle by neupadly v zapomeni
- ty pravidla plati pro vsechny. i ja jsem zacinal s 0 body. i ja jsem si myslel, ze jsem nepsavec

timto bych to videl jako jednou vyreseny, jen jsem se snazil jeste naposled vysvetlit nas postoj ...
[hr]
... po teto agitaci by se zajemci s pratelskou, kamaradskou a nezistnou pomoci meli jen hrnout
ps: doufam, ze mi ostatni admini prideli aspon dalsich 37 a pul bodu - jinac to totiz smaznu, rozkouskuju a budu postovat znova po jednotlivych slovech!